Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka Ahoj Hačilko, zdravím tě po dlouhé době!!! Ano, ano to jsem já, komu se po PGS zadařilo a napoprvé a teď už je té mojí treperendě 7 měsíců!! Letí to hrozně. Četla jsem jen pár stránek dozadu a to on už tam Dr. Petr není??
Chodila jsem k němu a byla jsem moc spokojená! To je tam jen jedna doktorka?? Co se to tam děje?? No, kamarádka se tam chtěla objednat, volala v lednu a má termín až na duben a teď čtu, že se objednává až na červen?? Tak to je tedy síla
My máme ještě 3 embryjka v mrazáku, chtěli jsme zkusit další transfer na podzim, tak to koukám že už skoro abych tam volala ![]()
Hači, tebe obdivuju, že pořád bojuješ a moc ti držím palečky, ať už ti to konečně vyjde!!!
@Johanna7 jojo nejlepe se naobjednat nekolikrat za sebou ale jak clovek ví kdy dostane Ms atd. takze to moc nejde ![]()
@Pampeliška7 Akoooj holky
to jsem ráda že se Vám daří
no já se nehodlám vzdát kruci dvě už doma mám tak to třetí prostě dopadne
V gennetu je trochu blázinec nejdřív odešla Mokrá ke konci ledna, to jsem obulela šla do minimálky u Petra ale udělali se mi cysty
ten tam byl sám no mazec vše šup šup, tak jsem se objednala do Apolináře a mezitím asi Dr. umluvili aby se vrátila a odešel Petr
Já jsem ráda že je Mokrá zpět ale v jednou to tam bude mazec, čekám jak dopadnu z vysokým prolaktinem a dám tu minimálku
![]()
@hačilka Taky si myslím, že už ti to musí vyjít!!! A k těm dvěma holkám bys asi brala klučinu, co??
ale já vím, nakonec to je jedno. No tak to teda koukám, co se v tom Gennetu děje, Hači ty už si ty pokusy platíš?? Mě PGS vyšlo, ale taky se mi jedno embryjko při rozmrazení rozpadlo, mám tam ještě 3, tak to zkusíme a když se to nepovede, tak už asi do dalšího celýho IVF nepůjdu. Proto tě tak obdivuju, žes to nevzdala a držím palce!! Holky a nevíte když bych šla jen na KET, jestli jsou taky takový šílený objednací lhůty nebo to jde dřív??
@Missandei píše:
Dnes po telefonu objednáno. První termín 2.6. A ano, je tam pouze MUDr. Mokrá
Fakt jo, no to je teda super
já se jen modlím aby mi nezavolali že mi přesouvají termín ![]()
@Pampeliška7 Te´d už si platím, proto minimálky stojí cca 10tisíc +PISCI +PK takže přes 20tisíc no co no jsem holka spořivá
Já měla ze 3IVF zdravá embrya byla jsem nadšená že už to prostě musí dopanout a jedno se zase rozpadlo a další nechytlo, tak se honem udělalo 4IVF kde se chytlo čersté bohužel zamlklo a u zbytku se dělalo PGS a všechna byla špatná
takže se dalKET posledního testoveného a nic
a pak KET dvou netestovaných a zase nic
proto chci čerstvá embryjka snad z minimálky něco bude
No zatím čekačky vypadají blbě tak si cinki co nejdřín a objednej se na podzim tím nic nezkazíš
![]()
@Aneti1985 tak muj pruběh těhotenství byl naprosto bezproblémový od sameho začátku..žadne přiznaky, žádné nevolnosti, žádná unava a nic jiného..zkrátka jsem byla po a jsem po celou dobu vitální a fit
v létě jsem sekala zahradu, zalévala rajčata, na podzim chodila na houby, hrabala listí, doma vařila, pekla cukroví a chystala věci pro miminka…a až ve 30 týdnu jsem nastoupila do nemocnice pro zkracování hrdla, jsem tu pod kontrolou vše je v pořádku hrdlo už se neposunuje a ode dneška mi ubrali jednu kapačku a od příštího týdne mi budou pomalu dál ubírat a vysazovat léky
a 17.3. mám naplánovaný císařský řez a miminka vyndají
![]()
@kalicka Ahoj Kali, všechno je parádní, rodím za 4 týdny (když se teda Marianka bude držet termínu, který je 1.4.
) Mám chvíle, kdy jsem absolutně v klidu a vyrovnaná a pak zas na mě padá splín a hysterie, jestli mám všechno připravený a jak to budu zvládat! No hormony jedou v plnym proudu!! ![]()
Jinak na změny v Gennetu jsem taky koukala jako blázen, ale jsem ráda, že Dr. Mokrá zůstala a můžeme jí poslat fotku miminka na nástěnku. ![]()
A co ty? Pamatuju si správně, že jdeš teď někdy na KET?
@Johanna7 píše:
Ahoj holky, doktorka prý někoho na spolupráci hledá. Já jdu tento týden na OPU, úroda sice menší, ale o to snad budou kvalitnější. Doufám. Věřím že teď už to klapne, přesto červík hlodá, jestli se čistě z vypočítavosti neobědnat na další… ale to bych asi musela vykrást banku.
Budu držet pěsti, ať se povede! ![]()
@hačilka píše:
@Missandei No já měla celkem 4zdravá embrya,2nepřežila rozmražení a dvě se nechytla![]()
![]()
píšu si se 5 holkama kterým taky PGS nevyšlo, ale pozor všechny jsme starší 36je nejmladší a nám 39-40 let době transferů
![]()
zkusit to můžeš budeš vědět že máš zdravé embryo ale blbé je to zamražení a rozmražení, mě se také čerstvé chytilo a zamlklo ale aspoň se chytlo ty po PGS zdravé ani ťuk
![]()
proto se upínám k minimálce s čerstvým transferem, taky jsem si psala tady s holkama co se jim po PGS zadařilo, obě by už měly mít holčičky @Pampeliška7 @TerkaBaterka
![]()
![]()
![]()
Asi je to risk, náhoda, štěstí jako u celého IVF.
Kdyby člověk věděl, co bude ![]()
@Pampeliška7 píše:
@hačilka Ahoj Hačilko, zdravím tě po dlouhé době!!! Ano, ano to jsem já, komu se po PGS zadařilo a napoprvé a teď už je té mojí treperendě 7 měsíců!! Letí to hrozně. Četla jsem jen pár stránek dozadu a to on už tam Dr. Petr není??Chodila jsem k němu a byla jsem moc spokojená! To je tam jen jedna doktorka?? Co se to tam děje?? No, kamarádka se tam chtěla objednat, volala v lednu a má termín až na duben a teď čtu, že se objednává až na červen?? Tak to je tedy síla
My máme ještě 3 embryjka v mrazáku, chtěli jsme zkusit další transfer na podzim, tak to koukám že už skoro abych tam volala
Hači, tebe obdivuju, že pořád bojuješ a moc ti držím palečky, ať už ti to konečně vyjde!!!
Super, že hned napoprvé! Gratuluji k princezně
A s objednáním neotálej ![]()
@hačilka píše:
@Pampeliška7 Te´d už si platím, proto minimálky stojí cca 10tisíc +PISCI +PK takže přes 20tisíc no co no jsem holka spořivá![]()
Já měla ze 3IVF zdravá embrya byla jsem nadšená že už to prostě musí dopanout a jedno se zase rozpadlo a další nechytlo, tak se honem udělalo 4IVF kde se chytlo čersté bohužel zamlklo a u zbytku se dělalo PGS a všechna byla špatná
![]()
takže se dalKET posledního testoveného a nic
![]()
a pak KET dvou netestovaných a zase nic
![]()
proto chci čerstvá embryjka snad z minimálky něco bude
![]()
![]()
No zatím čekačky vypadají blbě tak si cinki co nejdřín a objednej se na podzim tím nic nezkazíš
![]()
![]()
To je hroznejch peněz! A hlavně ty nervy a nápor na organizmus. Jak to dáváš?
@netopyrek26 píše:
Fakt jo, no to je teda superjá se jen modlím aby mi nezavolali že mi přesouvají termín
To snad ne?! Už to máš jednou zablokovaný a tečka ![]()
Děkuji. Minule to bylo s PGD, nakonec vydrželo jen 1 na test, a to se ukázalo špatné. Teď je to 6.IVF, a bude taky s PGD, tak snad…? A to by bylo, aby už nebylo!!
@Missandei Hele jak kdy, muž mě drží nad vodou, jinak mám doma dvě pubošky přes dvacet
takže sice fandí ale občas zasviní pěkně zrovna když potřebuješ klid, psychika je taky jak na houpačce, asi díky vysokému prolaktinu
,ještě do toho řeším novou práci, lidi se starají řeší a pomlouvají někdy to hodíš za hlavu, někdy tě to dorazí
jsem po tom všem tlustá necítím se dobře sice cvičím ale nehubnu
ale jsem milovaná manželka takže když jsme s mužem spolu tak je všechno dobré
a žene mě to dál
![]()
@Johanna7 Ježíš,to máš taky masakr
držím palečky a´t se zadaří
u mě to bude 5tý IVF a doufám že bude 7transfer ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.