GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.3.15 15:21

@hačilka Ahoj Hačilko, zdravím tě po dlouhé době!!! Ano, ano to jsem já, komu se po PGS zadařilo a napoprvé a teď už je té mojí treperendě 7 měsíců!! Letí to hrozně. Četla jsem jen pár stránek dozadu a to on už tam Dr. Petr není?? :roll: Chodila jsem k němu a byla jsem moc spokojená! To je tam jen jedna doktorka?? Co se to tam děje?? No, kamarádka se tam chtěla objednat, volala v lednu a má termín až na duben a teď čtu, že se objednává až na červen?? Tak to je tedy síla 8o My máme ještě 3 embryjka v mrazáku, chtěli jsme zkusit další transfer na podzim, tak to koukám že už skoro abych tam volala :?
Hači, tebe obdivuju, že pořád bojuješ a moc ti držím palečky, ať už ti to konečně vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
2.3.15 15:37

@Johanna7 jojo nejlepe se naobjednat nekolikrat za sebou ale jak clovek ví kdy dostane Ms atd. takze to moc nejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.3.15 15:43

@Pampeliška7 Akoooj holky :mavam: :mavam: :mavam: to jsem ráda že se Vám daří :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: no já se nehodlám vzdát kruci dvě už doma mám tak to třetí prostě dopadne :lol: :lol: V gennetu je trochu blázinec nejdřív odešla Mokrá ke konci ledna, to jsem obulela šla do minimálky u Petra ale udělali se mi cysty :cert: :cert: ten tam byl sám no mazec vše šup šup, tak jsem se objednala do Apolináře a mezitím asi Dr. umluvili aby se vrátila a odešel Petr :jazyk: :jazyk: Já jsem ráda že je Mokrá zpět ale v jednou to tam bude mazec, čekám jak dopadnu z vysokým prolaktinem a dám tu minimálku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.15 16:02

@hačilka Taky si myslím, že už ti to musí vyjít!!! A k těm dvěma holkám bys asi brala klučinu, co?? :lol: ale já vím, nakonec to je jedno. No tak to teda koukám, co se v tom Gennetu děje, Hači ty už si ty pokusy platíš?? Mě PGS vyšlo, ale taky se mi jedno embryjko při rozmrazení rozpadlo, mám tam ještě 3, tak to zkusíme a když se to nepovede, tak už asi do dalšího celýho IVF nepůjdu. Proto tě tak obdivuju, žes to nevzdala a držím palce!! Holky a nevíte když bych šla jen na KET, jestli jsou taky takový šílený objednací lhůty nebo to jde dřív??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
2.3.15 16:27
@Missandei píše:
Dnes po telefonu objednáno. První termín 2.6. A ano, je tam pouze MUDr. Mokrá

Fakt jo, no to je teda super :( já se jen modlím aby mi nezavolali že mi přesouvají termín :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.3.15 16:33

@Pampeliška7 Te´d už si platím, proto minimálky stojí cca 10tisíc +PISCI +PK takže přes 20tisíc no co no jsem holka spořivá :jazyk: :jazyk:Já měla ze 3IVF zdravá embrya byla jsem nadšená že už to prostě musí dopanout a jedno se zase rozpadlo a další nechytlo, tak se honem udělalo 4IVF kde se chytlo čersté bohužel zamlklo a u zbytku se dělalo PGS a všechna byla špatná :( :( takže se dalKET posledního testoveného a nic :zed: :zed: a pak KET dvou netestovaných a zase nic :,( :,( proto chci čerstvá embryjka snad z minimálky něco bude :think: :think: :think: No zatím čekačky vypadají blbě tak si cinki co nejdřín a objednej se na podzim tím nic nezkazíš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.3.15 18:04

@Aneti1985 tak muj pruběh těhotenství byl naprosto bezproblémový od sameho začátku..žadne přiznaky, žádné nevolnosti, žádná unava a nic jiného..zkrátka jsem byla po a jsem po celou dobu vitální a fit :) :) v létě jsem sekala zahradu, zalévala rajčata, na podzim chodila na houby, hrabala listí, doma vařila, pekla cukroví a chystala věci pro miminka…a až ve 30 týdnu jsem nastoupila do nemocnice pro zkracování hrdla, jsem tu pod kontrolou vše je v pořádku hrdlo už se neposunuje a ode dneška mi ubrali jednu kapačku a od příštího týdne mi budou pomalu dál ubírat a vysazovat léky :) a 17.3. mám naplánovaný císařský řez a miminka vyndají :) :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.3.15 21:53

@kalicka Ahoj Kali, všechno je parádní, rodím za 4 týdny (když se teda Marianka bude držet termínu, který je 1.4. :D ) Mám chvíle, kdy jsem absolutně v klidu a vyrovnaná a pak zas na mě padá splín a hysterie, jestli mám všechno připravený a jak to budu zvládat! No hormony jedou v plnym proudu!! :pankac:
Jinak na změny v Gennetu jsem taky koukala jako blázen, ale jsem ráda, že Dr. Mokrá zůstala a můžeme jí poslat fotku miminka na nástěnku. :)
A co ty? Pamatuju si správně, že jdeš teď někdy na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
3.3.15 07:20
@Johanna7 píše:
Ahoj holky, doktorka prý někoho na spolupráci hledá. Já jdu tento týden na OPU, úroda sice menší, ale o to snad budou kvalitnější. Doufám. Věřím že teď už to klapne, přesto červík hlodá, jestli se čistě z vypočítavosti neobědnat na další… ale to bych asi musela vykrást banku.

Budu držet pěsti, ať se povede! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
3.3.15 07:24
@hačilka píše:
@Missandei No já měla celkem 4zdravá embrya,2nepřežila rozmražení a dvě se nechytla :( :( :( píšu si se 5 holkama kterým taky PGS nevyšlo, ale pozor všechny jsme starší 36je nejmladší a nám 39-40 let době transferů :roll: :roll: zkusit to můžeš budeš vědět že máš zdravé embryo ale blbé je to zamražení a rozmražení, mě se také čerstvé chytilo a zamlklo ale aspoň se chytlo ty po PGS zdravé ani ťuk :( :( proto se upínám k minimálce s čerstvým transferem, taky jsem si psala tady s holkama co se jim po PGS zadařilo, obě by už měly mít holčičky @Pampeliška7 @TerkaBaterka :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Asi je to risk, náhoda, štěstí jako u celého IVF. :think: Kdyby člověk věděl, co bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
3.3.15 07:26
@Pampeliška7 píše:
@hačilka Ahoj Hačilko, zdravím tě po dlouhé době!!! Ano, ano to jsem já, komu se po PGS zadařilo a napoprvé a teď už je té mojí treperendě 7 měsíců!! Letí to hrozně. Četla jsem jen pár stránek dozadu a to on už tam Dr. Petr není?? :roll: Chodila jsem k němu a byla jsem moc spokojená! To je tam jen jedna doktorka?? Co se to tam děje?? No, kamarádka se tam chtěla objednat, volala v lednu a má termín až na duben a teď čtu, že se objednává až na červen?? Tak to je tedy síla 8o My máme ještě 3 embryjka v mrazáku, chtěli jsme zkusit další transfer na podzim, tak to koukám že už skoro abych tam volala :?
Hači, tebe obdivuju, že pořád bojuješ a moc ti držím palečky, ať už ti to konečně vyjde!!!

Super, že hned napoprvé! Gratuluji k princezně :kytka: A s objednáním neotálej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
3.3.15 07:44
@hačilka píše:
@Pampeliška7 Te´d už si platím, proto minimálky stojí cca 10tisíc +PISCI +PK takže přes 20tisíc no co no jsem holka spořivá :jazyk: :jazyk:Já měla ze 3IVF zdravá embrya byla jsem nadšená že už to prostě musí dopanout a jedno se zase rozpadlo a další nechytlo, tak se honem udělalo 4IVF kde se chytlo čersté bohužel zamlklo a u zbytku se dělalo PGS a všechna byla špatná :( :( takže se dalKET posledního testoveného a nic :zed: :zed: a pak KET dvou netestovaných a zase nic :,( :,( proto chci čerstvá embryjka snad z minimálky něco bude :think: :think: :think: No zatím čekačky vypadají blbě tak si cinki co nejdřín a objednej se na podzim tím nic nezkazíš :lol: :lol: :lol:

To je hroznejch peněz! A hlavně ty nervy a nápor na organizmus. Jak to dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
3.3.15 07:45
@netopyrek26 píše:
Fakt jo, no to je teda super :( já se jen modlím aby mi nezavolali že mi přesouvají termín :(

To snad ne?! Už to máš jednou zablokovaný a tečka  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.3.15 08:11

Děkuji. Minule to bylo s PGD, nakonec vydrželo jen 1 na test, a to se ukázalo špatné. Teď je to 6.IVF, a bude taky s PGD, tak snad…? A to by bylo, aby už nebylo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.3.15 10:08

@Missandei Hele jak kdy, muž mě drží nad vodou, jinak mám doma dvě pubošky přes dvacet :roll: :roll: takže sice fandí ale občas zasviní pěkně zrovna když potřebuješ klid, psychika je taky jak na houpačce, asi díky vysokému prolaktinu :roll: :roll:,ještě do toho řeším novou práci, lidi se starají řeší a pomlouvají někdy to hodíš za hlavu, někdy tě to dorazí :think: :think: jsem po tom všem tlustá necítím se dobře sice cvičím ale nehubnu :mrgreen: :mrgreen: ale jsem milovaná manželka takže když jsme s mužem spolu tak je všechno dobré :hug: :hug: :hug: a žene mě to dál :D :D
@Johanna7 Ježíš,to máš taky masakr 8o 8o držím palečky a´t se zadaří :palec: :palec: :palec: u mě to bude 5tý IVF a doufám že bude 7transfer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.