GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
8.3.15 14:01

@Aneti1985 Děkuji moc :) určitě co nejdříve podám zprávu a přidám i nějaké fotečky.. :) :) ty se také opatruj a neboj ono to uteče jako voda že mi přijde že jsem si to bříško ani moc neužila..strašně moc rychle to letííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
8.3.15 16:41

@marcula Jojo to mas pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
9.3.15 07:12

Ahojky holky stalo se neco z ceho jsem uplne hotova ve ctvrtek jsme byli na kontrole pred Ket a dohodnout termín ale dr. Mokra mi rekla ze to nepujde ze mam nejaký nalez na deloze a tak to musíme odlozit nechalla me pocurat test projistotu ten byl negativní a odebrali projistotu HCG a mohli jsme jet domu. byla jsem zklamana ze zas budu cekat na MS odpoledne mi volala dr. a rekla mi ze tomu neuverim ale ze mama hcg 9500 a ze mi tedy gratuluje ze jsem tehotna malem jsem se slozila a ani jsem s ní nemohla mluvit brecela jsem jak zelva stalo se to spontalne takze ten nalez je nase 0.5cm miminko jsem jeste ted v soku a strasne se bojim i pres moje dg.se to zazrakem povedlo sice je to zacatek ale je to velký pokrok
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
9.3.15 07:15

@1Anička1 ano byla jsem na hematologii u dr. a naordinovala mi mi clexane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
9.3.15 08:26
@evca16 píše:
Ahojky holky stalo se neco z ceho jsem uplne hotova ve ctvrtek jsme byli na kontrole pred Ket a dohodnout termín ale dr. Mokra mi rekla ze to nepujde ze mam nejaký nalez na deloze a tak to musíme odlozit nechalla me pocurat test projistotu ten byl negativní a odebrali projistotu HCG a mohli jsme jet domu. byla jsem zklamana ze zas budu cekat na MS odpoledne mi volala dr. a rekla mi ze tomu neuverim ale ze mama hcg 9500 a ze mi tedy gratuluje ze jsem tehotna malem jsem se slozila a ani jsem s ní nemohla mluvit brecela jsem jak zelva stalo se to spontalne takze ten nalez je nase 0.5cm miminko jsem jeste ted v soku a strasne se bojim i pres moje dg.se to zazrakem povedlo sice je to zacatek ale je to velký pokrok :hug:

To je krásný. Jsem dojatá z toho co píšeš! Gratuluju! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
9.3.15 08:54

Evca16 Úžasné♡ Srdečné gratulace, hodně sil a pohody. Je vidět, že zázraky se vážně dějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
9.3.15 09:07

Taky mám malou dobrou zprávičku. Embryjko si vede zatím dobře, zítra by měli mrazit. Dost se mi ulevilo, teď aby bylo O. K., a pak aby u mne ještě chtělo bydlet.
Ale jak psala evca16 tak zřejmě začíná plodné období :-D:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
9.3.15 09:21

Holky dekuji ale porad se strasne bojim ze se neco po… a 19 jedem na uz tak aby uz to bylo a bylo vse ok ty dny utíkaji hrozne pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
9.3.15 09:22

@Johanna7 drzim palecky urcite se rad zabydlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
9.3.15 09:42

@evca16 No paráda holka :potlesk: :potlesk: :potlesk: to se ti povedlo :potlesk:
@Johanna7 Taky super zpráva :palec: :palec: držím palečky ať to dopadne :lol:
Já tam jedu dnes odpoledne k endokrinoložce :think: :think: tak uvidíme :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
9.3.15 12:19

No to je naprostá senzace, moc gratuluju :dance: to s musela koukat, co. Dovedu si to představit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
9.3.15 12:21

Holky, prosím, chtěla jsem se zeptat - kdyz se jde na KET, jak to probíhá, od kdy se stimuluje? Od 1.DC? Prosím o nějaké info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
9.3.15 12:43

@1Anička1 Od 1dne cyklu, Mokrá píše estrofem třeba 1-1-1 plus medrol mě po nich nebylo nic jen se trošku přibere :mrgreen: :mrgreen: cca 9den jedeš na sono a podle sliznice se naplánuje KET :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
9.3.15 12:58

@1Anička1 byla jsem natolik v soku ze jsem si to vubec nechtela pripustit jen se ted bojím jestli se to udrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
9.3.15 13:03

Já bych měla jít na 1.KET, a doktorka mi říkala to samé jak píše hačilka, od 1DC léky, 10.den kontrola, a dle sliznice naplánuje termín. Výsledné datum je u každé jiný, plus minus 2-3 dny, jestli jsem dobře poslouchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.