Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara taky tomu věřím, a nejradši bych seděla u toho mikroskopu v laboratoři a promlouvala těm buňkám do duše
@Johanna7 v pondělí budu čekat dobře zpravy.Musi být statecne.
@Aneti1985 ano to máš pravdu, takoveto těhotenství ma málo kdo..ještě pár dní a budu to mít za sebou
17.3 mám naplánovaný císařský řez a miminka budou venku a co se pohlaví týče tak jedno je prý stopro kluk a druhy je 50 na 50 takže uvidíme..dnes už se mnou podepisovali porodopis a vysadili mi už kapačky takže uvidíme jestli vydrží do termínu nebo se budou chtít klubat ven dříve…
v pondělí je zase přeměří ale zatím vypadaji že budou krásní..
ležím v Náchodské nemocnici a je tu těžká pohoda
![]()
Holky, chci se zeptat - berete některá, nebo brala jste Estrofem? Byla jsem dnes v Gennetu a mám ho brát 1-0-1. Mám hodně nízkou děložní sliznici. Tento měsíc příprava a příští měsíc KET. Ještě se chci zeptat, jestli jste byly na hematologii u dr. Drbohlavové… Díky moc.
@1Anička1 estrofem jsem brala vždy při KETu a dobrý i ve větších dávkách když se nezadařilo, byla jsem po něm jen unavená jinak dobrý
U Drbohlavové jsem byla, je milá, probraly jsme rodinou anamnézu atd, výsledky krve, nikde nic ale kvůli věku mi nasadila clexan na ředění krve
nic strašného
![]()
@hačilka Díky moc ![]()
Jinak jsem se dnes zase přesvědčila o kvalitách a profesionalitě dr. Mokré. Jsem fakt šťastná, že je zpátky. Jen se trochu hrozím těch dávek léků, ale asi je to hold potřeba…
A co vy holky, kdo je po KET, kdo čeká
Ať víme, komu držet palce ![]()
@1Anička1
Po tom ne
příjemná změna že
dokonce po něm mizí otoky z kortikoidů
samozřejmě pokud dost piješ, takže ten mám ráda
![]()
No, ja čekam…jestli vydrzi prodlouženou kult., jestli bude po vyšetřeni vpořádku, jestli přežije rozmraženi…u mne nikdy ke KETu nedošlo. Tak se koukám do neznáma a čekám a čekám a čekám…
@hačilka Alespoň tak
Už jsem polkla první
Ale za týden začínám brát na 6-8 týdnů metypred. To jsou ty kortikoidy, takže už se těším ![]()
@Johanna7 Snad to zvládne. V pondělí budu čekat na zprávu
Jaktože nevydrží rozmražení, já myslela, že když zamrazí tou lepší metodou, tak že je to ok ![]()
@1Anička1 aha já myslela clexan
, trak po estrofemu se trošku nabere ale není to tak strašný
neboj
@Johanna7 Taky čekáme pořád už přez dva roky
je to únavné
tak to jdeš do PGS
??
Válim se u TV, a na mobilu mi to nefunguje s těma odkazama, tak to vezmu najednou…někde jsem tady četla, že se můžou po rozmrazení rozpadnout…ano jdem i i s tím jedním na vyšetření, minule melo vadu.. mono…nebo tak nějak, prostě nemělo odpovídající počet, asi by jsme nezvládli to riziko, a chlap to ani nechce, a já vlastně taky ne
@marcula Tak to je fajn, to už máš vážně za páár…já mám termín na 22 září…to si ještě počkám
jsem teď ve 12 týdnu a bříško se mi už tedy začíná vyvalovat…mám právě kamarádku a ta přivedla na svět dvojčátka o tři týdny dříve tak musela být v inkubátoru asi týden byli fakt hodně malý…tak doufám, že se těm mým bobískům bude u mě líbit co nejdéle
Tak se drž a hned podávej zprávy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.