GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1114
6.3.15 10:21

@1985bara taky tomu věřím, a nejradši bych seděla u toho mikroskopu v laboratoři a promlouvala těm buňkám do duše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
6.3.15 16:33

@Johanna7 Držím pěsti, ať to ten jeden bojovníček zvládne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.3.15 18:13

@Johanna7 v pondělí budu čekat dobře zpravy.Musi být statecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.3.15 18:24

@Aneti1985 ano to máš pravdu, takoveto těhotenství ma málo kdo..ještě pár dní a budu to mít za sebou :) 17.3 mám naplánovaný císařský řez a miminka budou venku a co se pohlaví týče tak jedno je prý stopro kluk a druhy je 50 na 50 takže uvidíme..dnes už se mnou podepisovali porodopis a vysadili mi už kapačky takže uvidíme jestli vydrží do termínu nebo se budou chtít klubat ven dříve… :D v pondělí je zase přeměří ale zatím vypadaji že budou krásní.. :) ležím v Náchodské nemocnici a je tu těžká pohoda :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
6.3.15 20:07

Holky, chci se zeptat - berete některá, nebo brala jste Estrofem? Byla jsem dnes v Gennetu a mám ho brát 1-0-1. Mám hodně nízkou děložní sliznici. Tento měsíc příprava a příští měsíc KET. Ještě se chci zeptat, jestli jste byly na hematologii u dr. Drbohlavové… Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.3.15 20:24

@1Anička1 estrofem jsem brala vždy při KETu a dobrý i ve větších dávkách když se nezadařilo, byla jsem po něm jen unavená jinak dobrý :lol: U Drbohlavové jsem byla, je milá, probraly jsme rodinou anamnézu atd, výsledky krve, nikde nic ale kvůli věku mi nasadila clexan na ředění krve :lol: nic strašného :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
6.3.15 20:48

@hačilka Díky moc :)

Jinak jsem se dnes zase přesvědčila o kvalitách a profesionalitě dr. Mokré. Jsem fakt šťastná, že je zpátky. Jen se trochu hrozím těch dávek léků, ale asi je to hold potřeba…

A co vy holky, kdo je po KET, kdo čeká :) Ať víme, komu držet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
6.3.15 21:03

@hačilka A co váha, jde po něm nahoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.3.15 21:07

@1Anička1 :lol: Po tom ne :pankac: :pankac: :pankac: příjemná změna že :jazyk: :jazyk: dokonce po něm mizí otoky z kortikoidů :lol: :lol: samozřejmě pokud dost piješ, takže ten mám ráda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.3.15 21:10

No, ja čekam…jestli vydrzi prodlouženou kult., jestli bude po vyšetřeni vpořádku, jestli přežije rozmraženi…u mne nikdy ke KETu nedošlo. Tak se koukám do neznáma a čekám a čekám a čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
6.3.15 21:11

@hačilka Alespoň tak :D Už jsem polkla první :D Ale za týden začínám brát na 6-8 týdnů metypred. To jsou ty kortikoidy, takže už se těším :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
6.3.15 21:15

@Johanna7 Snad to zvládne. V pondělí budu čekat na zprávu :) Jaktože nevydrží rozmražení, já myslela, že když zamrazí tou lepší metodou, tak že je to ok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.3.15 21:16

@1Anička1 aha já myslela clexan :think: :think: :think:, trak po estrofemu se trošku nabere ale není to tak strašný :lol: :lol: neboj
@Johanna7 Taky čekáme pořád už přez dva roky :,( :,( je to únavné :jazyk: :jazyk: tak to jdeš do PGS :think: :think:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.3.15 21:34

Válim se u TV, a na mobilu mi to nefunguje s těma odkazama, tak to vezmu najednou…někde jsem tady četla, že se můžou po rozmrazení rozpadnout…ano jdem i i s tím jedním na vyšetření, minule melo vadu.. mono…nebo tak nějak, prostě nemělo odpovídající počet, asi by jsme nezvládli to riziko, a chlap to ani nechce, a já vlastně taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
8.3.15 13:18

@marcula Tak to je fajn, to už máš vážně za páár…já mám termín na 22 září…to si ještě počkám :mrgreen: jsem teď ve 12 týdnu a bříško se mi už tedy začíná vyvalovat…mám právě kamarádku a ta přivedla na svět dvojčátka o tři týdny dříve tak musela být v inkubátoru asi týden byli fakt hodně malý…tak doufám, že se těm mým bobískům bude u mě líbit co nejdéle :-) Tak se drž a hned podávej zprávy :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.