Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka píše:
@Missandei No to je mazec![]()
![]()
červen
![]()
![]()
to snad ne
![]()
![]()
To je hustý, viď?! ![]()
@evca16 píše:
No tak to snad není mozne to je nemozne stihnout tento rok víckrat jak dvakrat za 12 mesícu tak to je nezkutecne co budeme delat?
Užívat si mezidobí
![]()
@evca16 píše:
@Missandei a na co ses objednala na transfer nebo na celý IVF?
Na celé IVF. Uf…
@Missandei hm tak to je fajn jo uzívat ano ale clovek sice uzíva ale cas let
@Missandei @evca16 No to užívání je pěkně na prd
tak jsem si užívala po 1ÍVF a než se vše vyšetřilo a proběhli další IVF tak 40proběhla mrcha jedna a to jsem začínala v 38
![]()
@hačilka no tak to je vesele a jeste ta pojistovna to hradi jen omezene je to vazne trapne ze to nehradí plne
Nevíte jestli přimou ješte jednoho doktora? To je šíleni jenom jeden doktor!!!
@evca16 píše:
@Missandei hm tak to je fajn jo uzívat ano ale clovek sice uzíva ale cas let
no to taky. Jak čas letí, to mě děsí ![]()
@hačilka píše:
@Missandei @evca16 No to užívání je pěkně na prd![]()
tak jsem si užívala po 1ÍVF a než se vše vyšetřilo a proběhli další IVF tak 40proběhla mrcha jedna a to jsem začínala v 38
![]()
O dr. prtrovi asi nikdo nic nevi, ani proc se to tam tak zamotalo ![]()
@Missandei všechno
ne imino, endokrinoligii, hemetologii atd,3× hysteroskopii, a další 3 IVF s PGS
,ono to trvá že pořád čekáš na další MS. Za ty vyšetření jsem ráda v tom je gennet super, holky v jiných CARech si stěžují že je na vyšetření neposílají
jen jsem se měla vykašlat na to PGS protože ta úspěšnost není žádný zázrak, teď doufám že se mi chytí čerstvé embryo při minimálce
![]()
@hačilka píše:
@Missandei všechno![]()
ne imino, endokrinoligii, hemetologii atd,3× hysteroskopii, a další 3 IVF s PGS
![]()
,ono to trvá že pořád čekáš na další MS. Za ty vyšetření jsem ráda v tom je gennet super, holky v jiných CARech si stěžují že je na vyšetření neposílají
![]()
jen jsem se měla vykašlat na to PGS protože ta úspěšnost není žádný zázrak, teď doufám že se mi chytí čerstvé embryo při minimálce
![]()
Měla´s PGS a nic?! Ach jo, to mi neříkej. Mně se chytla dvě embria bez PGS a v 7. týdnu konec. Tak mi Petr dal leták, ať si pročtu PGS, že bychom to teď udělali. Píšu si se dvěma holčinama, co mají PGS a jsou teď v 7. týdnu.
Ahoj holky, doktorka prý někoho na spolupráci hledá. Já jdu tento týden na OPU, úroda sice menší, ale o to snad budou kvalitnější. Doufám. Věřím že teď už to klapne, přesto červík hlodá, jestli se čistě z vypočítavosti neobědnat na další… ale to bych asi musela vykrást banku.
@Missandei No já měla celkem 4zdravá embrya,2nepřežila rozmražení a dvě se nechytla
píšu si se 5 holkama kterým taky PGS nevyšlo, ale pozor všechny jsme starší 36je nejmladší a nám 39-40 let době transferů
zkusit to můžeš budeš vědět že máš zdravé embryo ale blbé je to zamražení a rozmražení, mě se také čerstvé chytilo a zamlklo ale aspoň se chytlo ty po PGS zdravé ani ťuk
proto se upínám k minimálce s čerstvým transferem, taky jsem si psala tady s holkama co se jim po PGS zadařilo, obě by už měly mít holčičky @Pampeliška7 @TerkaBaterka
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.