GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1114
12.3.15 23:01

La moinelle… tak rozhodně přeji krásný výlet, ať pracovní nebo výletní, a hlavně tam naber spoustu sil. Nejsem sice odborník, ale myslím že to se schválením nemá nic společného, záleží prece na na tom jaký protokol ti Dr..napíše, ale jestli to chceš aby jsi se zbavila menzes na tu dobu mimo ČR, a následně začala se stimulací, tak bych to raději konzultovala a Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
12.3.15 23:21

@Johanna7 Děkuju :mavam:. No každopádně hned ráno volám do Gennetu…bez komentáře, zmatlík… Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
12.3.15 23:31

La mionelle… neboj, určite nebude problem jestli jsi vzala až druhý den, určitě se domluvíte. ;-) :-D:-D:-) Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
13.3.15 13:10

Tak holky 3 dvanactka zamnou zvladla jsem to tak uz doufam pristí týden jednu denní a pak uz koncim tento pracovní zaprah snad to ten nahore tak naplanoval :dance:jsem rada ze mam nekoho kdo me podpori a popovida a doda odvahu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.15 14:42

@evca16 Ahojky tak to děláš dobře, že budeš doma, pěkně odpočívej. Za chvíly bude jaro a tak si budeš užívat těhu a sluníčka, já jdu od pondělka po 3 měsících do práce a pak uvidím co dál. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
13.3.15 15:50

@čekatelka1 po takove dobe do prace tak drzim palecky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.15 15:57

@evca16 Díky, a to jsem ještě mohla bejt doma, ale už nechci. :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
17.3.15 08:33

Holky tady je nejaký klid zadne prispevky :)ja uz jen dva dny a budu vedet jak to vypada s nasim mimiskem doufam ze dobre ze roste a drží se jak kliste ane nervy pracujou jak blazen ten strach nejde ovladat v nedeli jsem manzelovi brecela v objeti ze strachu ze ctvrtka ma to semnou chudak tezký :hug: ale kdyz jsem jeste vecer zaspinila tak jsem se malem zblaznila strachy je to tak psychicky narocne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
17.3.15 10:30

@evca16 Ahoooj držím palečky ať je vše jak má být :palec: :palec: :palec: :palec: jak si zašpinila tak si boban uhnízdil to je dobrý :pankac: :pankac: tak žádný stresíky :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
17.3.15 10:39

@hačilka myslís ze se uhnizduje i takhle dlouho to uz by asi mel byt uhnizdený ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
17.3.15 11:52

@evca16 Ještě Petr mi říkaj že špinění je dobré znamení :lol: o aktivitě embrya :palec: :palec: oni nejedou podle tabulek :lol: a sliznici máš překrvenou tak stačí málo a už se špiní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
17.3.15 11:59

@hačilka dekuji jste vsichni moc hodni ja taky doufam ze to je dobre kdyz krvacení jine neprislo spinila jsem jak podle knizky kdyz jsem byla u mudr. a rikala jsem ji to tak ji to asi bylo jasný jen nevim jestli i ted je to normalni i kdyz jsem o tom dost cetla a nekdo krvaci celé 3 mesíce a je vse ok tak snad je vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.3.15 14:16

To vis, ze to bude ok.Uz se tesim na čtvrtek na dobře zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.3.15 16:06

Holky, kde a njakem čísle jste se objednávali na imunologii? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
17.3.15 16:40

@Eva Sz Já byla v Immunii. Tel.: 224 829 466 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.