GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
22.3.15 09:26

S tim lepidlem.To jsem netusila, ze to je novinka, protoze jsme se o tom s dr bavily už v cervnu.Ale vyšší šanci tomu nedavala.Ale je to asi o tom, ze kdys jsi presvedcena, ze to kvůli lepidla vyjde, tak to vyjde.Jako 3 tis je dost.Ale co tam neni, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
22.3.15 17:30

Ty jo lepidlo tak to jsem jeste neslysela ale asi bych tomu moc neverila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
22.3.15 17:34

Ahoj holky, tak já taky měla při 3.transferu lepidlo a nic. Ty peníze bych už do toho nedala :oops: i jinde jsem četla, že výsledky jsou nejisté :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
22.3.15 18:44

Slibena fotecka 6+6,7 tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
22.3.15 18:52

@1Anička1 Tak to mas dobry ze se ti chytlo i bez lepidla, ja mam za sebou 2 IVM a 1 Ket a nechytlo se ani jednou tak to prave chceme zkusit, jsem na to zvedava, doktorka nam prave rikala ze to maji jako novinku od srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
22.3.15 18:59

@Johanna7 Dekuju nam prave doktor nic nerekl a to jsme u nej byli v cervenci, az ted s nami o tom mluvila doktorka, rikala ze to pomaha k uhnizdeni a embryo ma vetsi sanci ze se chytne a zustane na miste a nebude nikam cestovat. Uz si pripadam jak blazen kdyz nam stale dokola rikaji ze jsme v poradku, delohu mam taky ok, sliznice dorusta jak ma a ono se to porad nedari :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
22.3.15 18:59
@evca16 píše:
Slibena fotecka 6+6,7 tyden

Krásná fotecka moc gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
22.3.15 19:02

@Eva Sz Vazne rikala ze tomu moc sanci nedava? Protoze me to doporucila zkusit, ze je vetsi sance ze se to uchyti. Ale tak kazda jsme jina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
22.3.15 19:06

@netopyrek26 vydrz stesti se obrati na kazdeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.3.15 19:32

Ahoj holčiny, já Embryoglue měla… už někdy loni. Embryjko se chytlo (ET), ale HCG pak začalo klesat a odešlo to s ms. Pak jsem měla ještě jeden KET, lepidlo jsme už nedávali a taky se to chytlo. Takže za mě to neodsuzuju, ale ani bych už nemusela opakovat. Zaleží na tobě, jestli ti to dodá klidu, pak bych ho dala. Ty 3 tis uz v tom množství peněz co jsme v G nechaly se tak nějak ztratí. A za klid a pohodu to stojí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.3.15 19:35

Holky… zítra jdu na krev. Tak nějak pořád doufám v zázrak, že to nakonec ještě dopadne.
Dnes jsem netestovala. Myslíte, že mám ještě šanci? A myslíte, že si mám zítra udělat ráno test nebo mám počkat až na tu krev… já bych asi počkala až na tu krev. Co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.3.15 19:35

@evca16 Fandim a doufám, že se budu moct snad letos ještě taky pochlubit. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
22.3.15 19:40

Holky vsichni budeme maminkama Ted nebo za nejaky cas u nas to byla Jen nahoda a vyhrano taky jeste nemame I kdyz srdicko jsme videli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
22.3.15 20:33

@kalicka Já bych počkala na krev :-) Třeba nakonec budeš mít milé překvapení:-)Určitá šance tam podle mě je…ale fakt bych se už nějakýma testama nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
22.3.15 20:50

@netopyrek26 Jj, to chytlo, ale v 9.tt jsem potratila. Další KET mám v květnu, už se mi to blíží :)

@kalicka Taky bych asi netestovala (i když by mě to asi pokoušelo :D ) Držim palce, ať to vyjde. Jinak máte ještě v záloze nějaké mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.