GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2791
24.3.15 07:14
@netopyrek26 píše:
@Missandei Moc dekuju za pisnuti :) my se nakonec rozhodli ze to zkusime, ty 3tis uz se v tom celkovem souctu ztrati :D a treba to vyjde, ted uz aby dorazila menstruace a muzem zacit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Myslím, že je to dobrý nápad. Původně jsem to nechtěla, ale můj chlap toho načetl tolik a pak mi to odprezentoval, jak zkušený MUDr. :mrgreen: Každopádně Dr. Petr k tomu, aspoň u nás, neměl ani pozitivní, ani negativní názor.
Budu se snažit sledovat diskuzi, abych věděla, jestli to pomohlo ;) Držím moc pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
24.3.15 07:38

Ahojky holky, jsem na květen objednána na první konzultaci..včera me dr.od gennetu odrazoval a at to zvazim a jdu radši do Prahy do Iscare nebo Pronatalu..ze v Liberci je jeden dr.,ze jeden odejde, pak se vrátí jen aby tam někdo byl a ze holky tam nejsou moc spokojeny, ze pak většínou stejně přechází do Prahy, kde jsou staly dr. a maji nekolikalete zkusenosti..dr.me tak zblbla, ze fakt nevím..je to v gennetu opravdu tak na prd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
24.3.15 08:08

@gargamelinka Ahoj. Chodím do G už léta, a vlastně nemůžu říct žádné negativum, prostředí příjemné, sestřičky milé, přístup ke klientovi profesionální. Momentálně je tam jen jeden lékař (doktorka), teda jsou tam i jiní, ale ti se zabývají jinými problémy. Tudíž čekací doby se trochu prodloužily.
Je pravda, že nemám srovnání, jinde jsem nebyla, ale mám to kousek, a dojíždět třeba do Prahy se mi nechce, přece jenom to není jedna návštěva.
Myslím, že první konzultace je O. K., a pak uvidíš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
24.3.15 08:15

@Johanna7 my jsme tam byli na spermiu, cítili jsme se tam dobře, ale ta dr.me včera dost rozhodila..ze by spis doporučovala centrum, kde jsou staly dr. a kde jsou nějaký zkušenosti a úspěšnost…ta vzdálenost do Prahy me štve..a je pravda, ze když jsem dnes ráno četla, ze se dr. Mokra vrátila a odešel zase Petr, tak nevím no :nevim: tohle na me nepůsobí dobre :nevim: no uvidím..mám ještě 2 měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
24.3.15 08:39

@gargamelinka Myslím, že zkušenosti a úspěšnost mají taky, kdyby se třeba srovnávala procenty tak to vyjde nastejno, Praha je ohromná, je tam spoustu CARu, spoustu lidí, další spousta tam dojíždí, hodně lékařů, tudíž spoustu „vyrobených“ miminek :potlesk:
Liberec je menší, tedy jsou počty nižší. Kdyby v Lbc bylo 20 lekařů, tak si ani nevšimneme, že jeden odešel :roll:
Já byla v procesu IVF, když se tam ty změny udály, trochu mě to tedy rozhodilo, ale nakonec je to O. K., a věřím, že vše dobře dopadne. :potlesk:
Zkus tady pošmejdit v diskuzích o CARech, ale myslím, že všude se najde případ, že klient nebyl tam či onde spokojen :?, nebo byl naopak nadšen. :lol: :lol:
Rozhodnutí je na Tobě, aby jsi byla Ty spokojená 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
24.3.15 08:47

@gargamelinka ahoj v gennetu jsem take byla spokojena, me dr liberec doporucoval, ze prave tam neni takova klientela a tudiz jsi vice zapamatovatelna pro dr nez v praze kde se jim to strida jak ponozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
24.3.15 08:55

@1985bara Ahojky. Tak jak se vám s Jonaskem vede?
Já jsem byla včera v Gennetu na prvním screeningu a vše dopadlo dobře. Az budu na PC tak hodim fotecku. Na tabletu mi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
24.3.15 09:00

@Marti30 nam se dari velmi dobre, jonasek je porad hodny jako na zacatku :-),,,uz na screeningu juu, toto leti to je strasny, jinak ale blahopreji k dobrym zpravam, co predbezne pohlavi, zkousela dr zjistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
24.3.15 09:19

@1985bara děkuji. Ne o pohlaví jsme se ani nepokusili, strašně tam sebou mlelo. Akorát v jednu chvilku se sklidnilo a z toho mám pak fotecku. Tak to je dobře, ze je Jonasek hodnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
24.3.15 10:24

@Marti30 Aloha ahoj…:) mám z tebe radost :) jde vidět, že IVF u tebe funguje..držím palce :)

Všem tady taky přeji jen samé úspěchy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
24.3.15 11:25

@Mar31 Jak jsem čekala. Nic. :roll:
Ale ptala jsem se jestli můžem hned na další KET, tak mám dnes volat co na to paní doktorka. Doufám, že to budeme moct hned zkusit. No a pořád váhám jestli dvě nebo jedno a teď jsem si k tomu ještě vymyslela, jestli bych třeba taky nedala i lepidlo.
No… vůbec netuším. Zatím to nechávám uzrát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
24.3.15 11:59

@kalicka :hug: :hug: :hug: to mě mrzí :hug: ale je dobře, že už máš další plán :)
S lepidlem to zkus, budeš mít lepší pocit, a to je nejdůležitější. Já ho asi taky dám, v těch našich fin. nákladech se to ztratí, a budu mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
24.3.15 13:12

@kalicka to je mi líto :hug: hele, já bych dala 2 a lepidlo k tomu, budeš mít lepší pocit, fakt! ;) Kolik máš ještě mrazáčků, 4? Takže bys šla na KET hned po měsíčkách? To by bylo dobrý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
24.3.15 13:50
@Piškotka píše:
@Marti30 Aloha ahoj…:) mám z tebe radost :) jde vidět, že IVF u tebe funguje..držím palce :)Všem tady taky přeji jen samé úspěchy :)

Jéé ahoj Piškotko..tebe jsem už dlouho neviděla. Jak se máš a co děláš? Koukám, že jste o jedno mimi přišli. To je mi líto. Ale už máš v bříšku náhradu. Tak držím palečky, aby bylo vše v pořádku. A jsi po umělém nebo se do podařilo přirozeně? Jj podařilo se nám to opět na poprvé. Je vidět, že mám jen problém s těmi vajíčky, že se neuvolnuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
24.3.15 13:51

@1985bara @Piškotka tady je máš mrnousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.