GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
730
1.4.15 16:20

@netopyrek26 Tak to se máš, mě se nakonec vše posouvá, protože ještě nejsou krevní výsledky. KET teda bude kolem 15.-20. května… Možná to pro mě nakonec bude lepší, teď je v práci hroznej frmol, v květnu bude klidněji :) Už se ale fakt těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
1.4.15 16:53

@1Anička1 Ja bych mela mit KET asi 14.-17. dubna, taky se uz tesim, citim se tentokrat vic sebejiste a v pohode :mrgreen: :mrgreen: Jinak v praci mame taky frmol tak uz se tesim ze si trochu odpocinu, delam na tri smeny tak budu na neschopence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.15 17:09

Ahoj holky, mám dotaz - kdo máte utrogestan - máte někdo podobnou zkušenost? Jsem po třetí inseminaci 13. den a už tři dny je mi odpoledne po obědě špatně - nafouknuté břicho, až jsem musela mít rozepnuté kalhoty(elastické), bolesti a křeče břicha a bolest a píchání v podbřišku a trochu na zvracení. Utrogestan jsem brala ve všech třech případech a také 2-2 a bylo mi jen trochu na zvracení. A teď nevím, jestli to může být od utrogestanu nebo jestli to není něco horšího… Na test je ještě brzo…
Díky za reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
1.4.15 17:12

@trpaslicek.sk no po utrogestanu ja toto nemela takze asi ne a nebo se zadarilo a zacina se neco dít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
1.4.15 17:31

@trpaslicek.sk Zavádíš nebo polykáš? Já když zaváděla 2-2-2, tak uplně v pohodě, akorát mě bolely prsa. Teď jsem polykala 1-0-1 a bylo mi dost na zvracení a trochu bolest břicha, ale křeče ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
1.4.15 17:32

@netopyrek26 To je super, to já budu muset chodit do práce, ale kdyby to vyšlo, tak pak hned na neschopenku. To už jdeš za 14 dní :) To uteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
1.4.15 17:34

@1Anička1 Jasne plus minus :lol: nevim proc ale prijde mi jako bych sla poprve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.15 17:38

@1Anička1 zavádím, nedostala jsem jinou možnost, prý je to lepší:-) ale vadí mi ten bordel z toho :oops:
koukala jsem ještě na různé diskuze, a občas křeče bývají v prvních třech měsících, tak snad se opravdu zadařilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
1.4.15 19:38

@trpaslicek.sk Já po IVF taky měla doporučeno zavádět, teď pro úpravu MS polykat… Tak držim palce, ať se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
2.4.15 16:55

@netopyrek26 @hačilka Holky, tak nakonec změna!! Začínám stimulovat a KET na 99% v dubnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem z toho uplně hotová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
2.4.15 17:16

@1Anička1 Hezky :mrgreen: tak budu drzet palecky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.4.15 17:26

@1Anička1 No paráda :palec: :palec: tak ať se zadaří :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
5.4.15 10:43

Ahoj holky, tak 13.4. jdu na UTZ :-) Na KET půjdu někdy po 20.4.

Chci se ještě zeptat - beru Metypred 4, pak 8mg. Berete nějaký vitamíny, abyste někde nechytly chřipku nebo nějakou vir. infekci? Když tyhle léky snižují imunitu..?

@hačilka Může se ten kontryhelový čaj před KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.4.15 12:51

@1Anička1 Někdo ho pije před KET :think: ale já si myslím že je to zbytečné když máš estrofem, mě kontryhel rozhodí vždy cyklus tak ho nepiju :think: :think:
Vitamíny jsem nebrala stačí jist dost ovoce a vyhýbat se nemocným lidem :mrgreen: jak kolem mě někdo kýchl měla jsem chuť ho zaškrtit :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
9.4.15 11:26

Ahoj Devcatka, chci se zeptat jak dlouho pred KETem mam jist ananas? A nevadi ze mam jen kompotovany??? Zitra jdu na UTZ tak doufam ze to bude ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.