Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@netopyrek26 Taky mám nakoupenou zásobičku
Tak šup testovat a informuj
Já zas zítra ráno ![]()
@1Anička1 Ja uz dnes testila a mam taky slabeho ducha
tak zase rano ![]()
@netopyrek26 Tak co, sílí
? Hoď sem foto. Ty moje nejdou ani vyfotit, je to hrozně slabý duch. Dnes ani o chlup silnější než včera…
@1Anička1 Tak to jsem na tom podobne, ty moje jsou taky desne slaby na to ze jsem 11 den po Ket
nevim jestli tam neco uvidis, ten horni je vcerejsi a spodni je dnesni.
Na tom spodním asi vidím, ale je to teda taky hodně slabý. U mě to je úplně stejný. Taky to není na fotce vidět… Kdy jdeš na krev? Ve čtvrtek nebo v pondělí, když je v pátek svátek?
@1Anička1 No prave je to desne slaby, ale zas mi prijde ze oproti vcerejsku no nevim no
ja bych sla na krev nejradsi uz ve ctvrtek, ale asi pockam az do pondeli ![]()
@1Anička1 @netopyrek26 - moc držím palečky at se zadaří.
jinak navzdory slavnému gennetu a hlavně dr. mokré
,že miminko jinak než ivf počít nemůžeme jsem těhu přirozeně a na jeden štouch.
jak já jsem štastná, že jsme z gennetu odešli (nabylo to o pomoci nám k miminku ale spíše o tom dostat z nás co nejvíce peněz) a ušetřily tak spoustu peněz za nesmyslná vyšetření a hlavně ivf do kterého nás tlačila (o ničem jiném slyšet nechtěla)
.ted už si mě slavné zastánkyně gennetu můžete klidně ukamenovat.
možná se ted změnila když je jiné vedení, nevím. ale já s ní měla dost špatnou zkušenost, kterou budu dávat dál. a pokud na ní tlačily tak to není dr. na správném místě když se nechá ovlivnit kvuli penězům.
@hankamisa hele já ti to přeju
jen si ty svoje jedy vypoutěj někde v soukromí
už jsi se tady ztrapnila dost
![]()
Tvoje názory ukazují jen tvoji nebetyčnou hloupost
![]()
@netopyrek26 @1Anička1 Holky vypadá to s vami dobře
já měla dnes OPU byla dvě vajíčka tak uvidíme jak dopadnem
já své doktorce věřím tak se mi žije líp
![]()
@hačilka - ne mojí nebetyčnou hloupost ale chytrost. páč díky svému usudku a včasnému poznání o co dr. šlo jsem se nenechala zlanařit a ušetřila desetitisíce za ivf. také jsem ji ze začátku dost věřila, naštěstí jsem procitla včas.
nevím proč v soukromí já se za svůj názor a špatnou zkušenost mluvit jako některé, které se ozvaly soukromně páč veřejně se mluvit bojí z obav, že by gennet ještě potřebovaly fakt nebojím.
@hankamisa Ale kuš hytrá holka neříká hloupé řeči a těch už si tady napsala dost
měla by jsi se dát na detektivky
taková pořádná paranoa by ti aspoň vydělala nějaké prašule když i nich pořád píšeš
![]()
@netopyrek26 Dušík tam je
je mi fajn všichni byli moc milí, jsem ráda že se zase něco děje
dneska jsem měla být na vstupní konzultaci u Apolináře, zrušila jsem to když je dr. zpátky a jsem ráda
![]()
@hačilka Tak to je fajn ze ti je dobre, opatruj se a budu na tebe myslet a drzet vse co mam ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.