GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
730
27.4.15 16:02

@netopyrek26 Taky mám nakoupenou zásobičku :) Tak šup testovat a informuj :) Já zas zítra ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
27.4.15 16:10

@1Anička1 Ja uz dnes testila a mam taky slabeho ducha :lol: tak zase rano :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
28.4.15 14:37

@netopyrek26 Tak co, sílí :)? Hoď sem foto. Ty moje nejdou ani vyfotit, je to hrozně slabý duch. Dnes ani o chlup silnější než včera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
28.4.15 14:47

@1Anička1 Tak to jsem na tom podobne, ty moje jsou taky desne slaby na to ze jsem 11 den po Ket :( nevim jestli tam neco uvidis, ten horni je vcerejsi a spodni je dnesni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
28.4.15 14:51

Na tom spodním asi vidím, ale je to teda taky hodně slabý. U mě to je úplně stejný. Taky to není na fotce vidět… Kdy jdeš na krev? Ve čtvrtek nebo v pondělí, když je v pátek svátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
28.4.15 14:54

@1Anička1 No prave je to desne slaby, ale zas mi prijde ze oproti vcerejsku no nevim no :nevim: ja bych sla na krev nejradsi uz ve ctvrtek, ale asi pockam az do pondeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
28.4.15 15:00

@1Anička1 @netopyrek26 - moc držím palečky at se zadaří.

jinak navzdory slavnému gennetu a hlavně dr. mokré :poblion:,že miminko jinak než ivf počít nemůžeme jsem těhu přirozeně a na jeden štouch. :dance: jak já jsem štastná, že jsme z gennetu odešli (nabylo to o pomoci nám k miminku ale spíše o tom dostat z nás co nejvíce peněz) a ušetřily tak spoustu peněz za nesmyslná vyšetření a hlavně ivf do kterého nás tlačila (o ničem jiném slyšet nechtěla) :cert:.ted už si mě slavné zastánkyně gennetu můžete klidně ukamenovat.
možná se ted změnila když je jiné vedení, nevím. ale já s ní měla dost špatnou zkušenost, kterou budu dávat dál. a pokud na ní tlačily tak to není dr. na správném místě když se nechá ovlivnit kvuli penězům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
28.4.15 15:05

@hankamisa Moc dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.4.15 15:20

@hankamisa hele já ti to přeju :lol: jen si ty svoje jedy vypoutěj někde v soukromí :roll: :roll: už jsi se tady ztrapnila dost :mrgreen: :mrgreen:
Tvoje názory ukazují jen tvoji nebetyčnou hloupost :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.4.15 15:38

@netopyrek26 @1Anička1 Holky vypadá to s vami dobře :palec: :palec: já měla dnes OPU byla dvě vajíčka tak uvidíme jak dopadnem :lol: já své doktorce věřím tak se mi žije líp :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
28.4.15 15:52

@hačilka - ne mojí nebetyčnou hloupost ale chytrost. páč díky svému usudku a včasnému poznání o co dr. šlo jsem se nenechala zlanařit a ušetřila desetitisíce za ivf. také jsem ji ze začátku dost věřila, naštěstí jsem procitla včas.
nevím proč v soukromí já se za svůj názor a špatnou zkušenost mluvit jako některé, které se ozvaly soukromně páč veřejně se mluvit bojí z obav, že by gennet ještě potřebovaly fakt nebojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
28.4.15 15:56

@hačilka Myslis :think: a jak se citis po OPU? Budu drzet pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.4.15 16:01

@hankamisa Ale kuš hytrá holka neříká hloupé řeči a těch už si tady napsala dost :mrgreen: měla by jsi se dát na detektivky :mrgreen: taková pořádná paranoa by ti aspoň vydělala nějaké prašule když i nich pořád píšeš :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.4.15 16:03

@netopyrek26 Dušík tam je :palec: je mi fajn všichni byli moc milí, jsem ráda že se zase něco děje :pankac: :pankac: dneska jsem měla být na vstupní konzultaci u Apolináře, zrušila jsem to když je dr. zpátky a jsem ráda :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
28.4.15 16:18

@hačilka Tak to je fajn ze ti je dobre, opatruj se a budu na tebe myslet a drzet vse co mam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.