GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.4.15 16:33

@hankamisa Ahoj musím ti dát za pravdu :pankac: a lituji jen jedné věci, že sem neodešla z gennetu dřív já sem doktorce věřila 100 litrů v řiti a výsledek žádný :nevim: a poslední dobou ještě než odešla byla teda pěkně nepříjemná člověk tam přišel a ona by ho hned vylígrovala za dveře…no co už vrátit to nejde :nevim: ale vím, že mě tam už nikdo neuvidí :poblion:

• Citovat
  • Upravit
730
28.4.15 16:39

@hankamisa Přestaň už házet na Gennet a na doktorku špínu, jsi nespokojená, ok. Všichni to už víme, psala jsi to několikrát. Mě nikdy do ničeho nenutila, zaplatila jsem si jedno IVF, jeden KET - oba vyšly. Hold třeba ne do zdárného konce, ale to už není chyba doktorky. Tahle diskuze by měla povzbudit ty, kteří o to mají zájem. Názor napsat můžeš, ale myslím, že jednou stačí.

@anonym A ty se neschovávej za anonym, když chceš vyjádřit svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
28.4.15 16:42

@hačilka Tobě držím moc palečky. Budeš pak embryjka vyšetřovat? Nebo rovnou KET?

@netopyrek26 Kéž by nám to sílilo, zítra dám vědět a vložím taky fotku, jestli na ní bude něco vidět. A ty máš duchy od 4.dne?
Já jdu taky na krev v pondělí po 7. hodině, tak se tam třeba potkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
28.4.15 16:44

@hačilka - jaké myslíš hloupé řeči, že o žádných nevím. :think: tady máš tu detektivku, která je bohužel pravdivá. :(
myslíš třeba to, že když mi sama dr. dělala hydrolaparoskopii tak tam našla udajně jeden vejcovod skoro neprůchozí, jeden vaječník nefunkční postižen endometriozou a nějaké srůsty? :,( a nakonec se při následné laparce, kterou mi rozmlouvala, když jsem na ní chtěla hned jít, že je zbytečná se jiným dr. ukázalo, že krom menších srůstu tam nic není. vejcovody plně funkční, endometrioza žádná, vaječníky také plně funkční. 8o
nebo myslíš ten manželův spermiogram, kterej byl dělaný 2* před nástupem do gennetu v jiné laboratoři a byl 2*ok. a když pak následně dělali dva v gennetu s tím, že mé výsledky od jinud je nezajímají tak oba byli špatný ( iui natož normální početí by možné nebylo),dokonce se zhoršovali a my si museli platit pak další podrobné vyšetření? je zajímavé, že mi na ty samé výsledky po odchodu z gennetu jiný dr. řekl, že špatné nejsou, že jsou v normě a přirozenému početí to nebrání. 8o
no nevím ale celý jejich přístup je doooost k zamyšlení.

za všechny její budoucí pacientky si moc přeju aby se hodně změnila pod novým vedením a přinesla tak víc štěstí a uzlíčků těm, kterým se mimi nedaří a vyhledávají její pomoc právě proto aby byli štastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.4.15 16:51
@Anonymní píše:
@hankamisa Ahoj musím ti dát za pravdu :pankac: a lituji jen jedné věci, že sem neodešla z gennetu dřív já sem doktorce věřila 100 litrů v řiti a výsledek žádný :nevim: a poslední dobou ještě než odešla byla teda pěkně nepříjemná člověk tam přišel a ona by ho hned vylígrovala za dveře…no co už vrátit to nejde :nevim: ale vím, že mě tam už nikdo neuvidí :poblion:

@hankamisa hele slet čarodějnic :mrgreen: aby nebyla 2v1 :jazyk: :jazyk: hele já ti nevěřím ani slovo už si tu lhala několikrát pak si to mazala nejsi v pohodě taková nenávist to musíš být chudák tak prostě DEJ POKOJ :cert: :cert: založ si svoji diskuzy kdo bude na ty tvoje lži žaludek může se vyřádit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
28.4.15 16:51
@Anonymní píše:
@hankamisa Ahoj musím ti dát za pravdu :pankac: a lituji jen jedné věci, že sem neodešla z gennetu dřív já sem doktorce věřila 100 litrů v řiti a výsledek žádný :nevim: a poslední dobou ještě než odešla byla teda pěkně nepříjemná člověk tam přišel a ona by ho hned vylígrovala za dveře…no co už vrátit to nejde :nevim: ale vím, že mě tam už nikdo neuvidí :poblion:

to mě mrzí, že máš podobnou zkušenost jako já. s náma taky byla hotová hned, zvlášt když jsem se s ní chtěla bavit o jiném postupu než jít rovnou na ivf a bylo vidět, že jí to není po chuti.no já ji naštěstí prokoukla včas a za to jsem moc ráda.

nevím proč bych to měla psát jidne. svuj názor si můžu psát kde chci. tahle diskuze by měla sice podporovat snažilky ale taky je varovat před nechutnýma praktikama gennetu.
a když už jsme u toho špinění, tak já ji nešpiním. pošpinila se sama svým přístupem k pacientkám, které od ní čekali pomoc a ona je jen využila.

Příspěvek upraven 28.04.15 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
28.4.15 16:53

@1Anička1 jj asi tak nejak, ale prave jen ty duchy :( ale tak snad to bude silit. jasny hod sem pak fotky ;) ja pujdu na krev asi az na 8h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.4.15 16:54

@1Anička1 Ne PGS už nechci moje embryjka ten zásah nedala, tak snad čerstvá zabodují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.4.15 16:57

@hankamisa hahaha ty nechutná praktiko :P :P :P jdi pryč :jazyk: začínáš zase bájit :poblion: co psychiatr nezabral by :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
28.4.15 17:00
@hačilka píše:
@hankamisa hele slet čarodějnic :mrgreen: aby nebyla 2v1 :jazyk: :jazyk: hele já ti nevěřím ani slovo už si tu lhala několikrát pak si to mazala nejsi v pohodě taková nenávist to musíš být chudák tak prostě DEJ POKOJ :cert: :cert: založ si svoji diskuzy kdo bude na ty tvoje lži žaludek může se vyřádit :mrgreen: :mrgreen:

to zda věříš či ne je tvuj problém. no docela by mě ty lži zajímali, páč já o žádných nevím. ano smazala jsem své příspěvky protože tu byl přesně jak píšeš slet čarodějnic tak abych nedráždila vaše žaludky. a ted toho lituju. měla jsem je tu nechat aby se poučily i jiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
28.4.15 17:07

@hačilka Tak to držim palce, to jdeš za chvíli na KET :) Paráda :hug:

@netopyrek26 Zítra si napíšem :) A snad bude líp. Já mám ty duchy zatím jen po zaschnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.4.15 17:07

@hankamisa Ty už tomu sama věříš 8o co jsi tu psala je trapné urážíš doktory v jejich podstatě jsem ze zdavotnictví tak vím že takový chudáci jako ty existují přesto mě to hlava nebere :poblion: :poblion: šla jsem na zdrávku z přesvědčení a ne pro prachy :zed: a tom to není dr, kdyby šla po prachách zejede o pár kiláků dál za hranice a válí se v eurech :roll: to ti nedojde že :roll: ty máš ty hodnoty jinak v hlavince urovnaný co :poblion: :poblion:
A dej si pozor na pusu tady se do tebe vždy pustily normálně uvažující holky :cert: :cert: neztrapňuj se dál už s tebou nebudu diskutovat nejsi v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
28.4.15 17:09

@1Anička1 Jasny tak zitra. Jo a ja tam ty duchy mam i kdyz je test jeste mokry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
28.4.15 17:38

@hačilka - ano věřím tomu, když to mám na lékařských zprávách. já jsem v poho a jsem ráda, že už to můžu psát veřejně. jediné co nesnáším je, když si dr. z pomoci neplodným párům k dítěti dělají hlavně byznis. pomoci párům k dítěti by měl být dar udělat je štastnými a ne pračka na prachy. neurážím dr. jen píšu o jejich chování. a to jak se chovají za to si můžou sami. a pokud vím, nepíšu o dr. jako celku ale jen o jedné dr. a o zkušenosti s ní.
já ji taky věřila ze začátku a to hodně, šla jsem si k ní pro pomoc, bohužel mě dost zklamala.
je mi jasný, že člověk, který ví, že by mohl ještě gennet potřebovat nahlas nepromluví i když není spokojený ale já už nemám důvod mlčet, mě už v něm neuvidí. a holky z vaší diskuze si mě můžou klidně ukamenovat když se jim to nelíbí.
já ti věřím, že jsi šla na zdrávku z přesvědčení, že chceš pomoci, že to děláš ráda a že ti o prachy nejde, tak by to mělo být. já taky nepsala o tobě. ale bohužel to tak není, najdou se mezi vámi někteří co to dělají i z jiných důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.4.15 17:42

@hankamisa Každý si může svůj CAR vybrat pokud by se mi nelíbila odcházím :think: :think: Ty se mi hoodně nelíbíš pa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.