Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@netopyrek26 To mě mrzí
nevzdávej se naděje ono se na tebe štěstí usměje
![]()
@hačilka Dekuju jsi hodna
za mesic dame to posledni embryo a kdyz ani pak nic tak zmenime CAR
Holky, tak já podle očekávání taky nic. Dám si měsíc pauzu a v červnu jdu do dalšího pokusu
chci si odpočinout od léků.
@netopyrek26 ty teda uz v květnu? Taky musíš čekat, co na to doktorka nebo už to máš schválené?
@hačilka a co ty, jak to vypadá s tvýma embryjkama
? Už máš nějaké u sebe?
@1Anička1 Holka vydrž jednou se určitě zadaří
Mám u sebe dvě zaváděla se v pátek jedno mělo 8buněk jedno 10 buněk rpý byla kvalitní tak uvidíme
Je to můj 8 transfer ale většina byli KET tak snad čerstvá zamakají
když ne nevzdávám a hned si domluvím další minimálku
prachy ještě jsou tak co to vzdávat
![]()
@1Anička1 Prosim te sestra mi rikala ze nemusim cekat co na to doktorka, vypise mi recepty zjisti od doktorky co a jak a da mi vedet, j tam zitra jdu nechat si ukoncit neschopenku tak rikala ze se spolu domluvime a vychazi mi to na zacatek cervna
@netopyrek26 Spíš konec května, ne? Teď to dostaneš do 3 dnů a pak 20. den je transfer, ne?
Tak nakonec jste do toho šli hned, to je dobře
Já bych určitě nečekala do Vánoc…
To je zajímavý, já si mám prý zavolat příští týden, co na to doktorka a vypíšou mi žádanku na KET.
@hačilka A jo, máš to v popisu, já si vůbec nevšimla… Tak koncem týdne můžeš testovat
To bych ti moc přála, už toho máš za sebou moc a zasloužíš si to ![]()
@1Anička1 nene rikala ze menzes co dostanu ted tak ne az ted dalsi, no me rekla ze se zepta doktorky a ze mi da vedet, ja ji na to rekla ze se zitra stavim pro ukonceni neschopenky a ona ze se pry domluvime
@netopyrek26 Tak to potom konec června, jako mě
Super, budeme si držet palce a určitě to klapne ![]()
@netopyrek26 píše:
@Missandei jsi hodna, ale bohuzel to nevyslo![]()
![]()
Ach jo, to je blbej den. ![]()
@netopyrek26 píše:
@hačilka Dekuju jsi hodnaza mesic dame to posledni embryo a kdyz ani pak nic tak zmenime CAR
Fakt se chystáš změnit CAR? Kolik „akcí“ v Lbc proběhlo? A kam bys šla? Do Prahy? Ten poslední cipísek v mrazáku bude doufám ten pravý! Ať nemusíš nikam jezdit a už se nervovat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.