GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
617
4.5.15 14:59

@Missandei jsi hodna, ale bohuzel to nevyslo :,( :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
4.5.15 16:16

@netopyrek26 To mě mrzí :hug: :hug: nevzdávej se naděje ono se na tebe štěstí usměje :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 16:24

@hačilka Dekuju jsi hodna :hug: za mesic dame to posledni embryo a kdyz ani pak nic tak zmenime CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
4.5.15 16:40

Holky, tak já podle očekávání taky nic. Dám si měsíc pauzu a v červnu jdu do dalšího pokusu :) chci si odpočinout od léků.

@netopyrek26 ty teda uz v květnu? Taky musíš čekat, co na to doktorka nebo už to máš schválené?

@hačilka a co ty, jak to vypadá s tvýma embryjkama :)? Už máš nějaké u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
4.5.15 17:00

@1Anička1 Holka vydrž jednou se určitě zadaří :palec: :palec: :palec: Mám u sebe dvě zaváděla se v pátek jedno mělo 8buněk jedno 10 buněk rpý byla kvalitní tak uvidíme 8o 8o Je to můj 8 transfer ale většina byli KET tak snad čerstvá zamakají :roll: :roll: když ne nevzdávám a hned si domluvím další minimálku 8o 8o prachy ještě jsou tak co to vzdávat :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 17:00

@1Anička1 Prosim te sestra mi rikala ze nemusim cekat co na to doktorka, vypise mi recepty zjisti od doktorky co a jak a da mi vedet, j tam zitra jdu nechat si ukoncit neschopenku tak rikala ze se spolu domluvime a vychazi mi to na zacatek cervna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 17:01

@hačilka Jééé tak to drzim pesticky, tfuj tfuj tfuj :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
4.5.15 17:20

@netopyrek26 Spíš konec května, ne? Teď to dostaneš do 3 dnů a pak 20. den je transfer, ne?
Tak nakonec jste do toho šli hned, to je dobře :) Já bych určitě nečekala do Vánoc…
To je zajímavý, já si mám prý zavolat příští týden, co na to doktorka a vypíšou mi žádanku na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
4.5.15 17:23

@hačilka A jo, máš to v popisu, já si vůbec nevšimla… Tak koncem týdne můžeš testovat :) To bych ti moc přála, už toho máš za sebou moc a zasloužíš si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 18:32

@1Anička1 nene rikala ze menzes co dostanu ted tak ne az ted dalsi, no me rekla ze se zepta doktorky a ze mi da vedet, ja ji na to rekla ze se zitra stavim pro ukonceni neschopenky a ona ze se pry domluvime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
4.5.15 18:37

@netopyrek26 Tak to potom konec června, jako mě :) Super, budeme si držet palce a určitě to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 18:49

@1Anička1 Jasny budeme valcit zase spolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
4.5.15 18:51
@netopyrek26 píše:
@Missandei jsi hodna, ale bohuzel to nevyslo :,( :,( :zed:

Ach jo, to je blbej den. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
4.5.15 18:52
@netopyrek26 píše:
@hačilka Dekuju jsi hodna :hug: za mesic dame to posledni embryo a kdyz ani pak nic tak zmenime CAR

Fakt se chystáš změnit CAR? Kolik „akcí“ v Lbc proběhlo? A kam bys šla? Do Prahy? Ten poslední cipísek v mrazáku bude doufám ten pravý! Ať nemusíš nikam jezdit a už se nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 18:52

@Missandei To teda je :x ale jdeme dal jeste se nehodlam vzdat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.