Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hankamisa ty jsi fakt uboha.Je tu spousta holek kterym p. Mokra pomohla k miminku. U nas hned z druheho KETu.Tak proc ji hanis.Co by z toho mela ze by zrovna Tebe chtela pospinit a tahat z tebe prachy.Proc si do centra teda vubec lezla.Proc se nenechalac
vysetrovat svym gynekologem, kdyz si byla v poradku.Ja dekuji p. Mokre za to ze mam Anicku. A ty se nerouhej, ze nebydes gennet nikdy potrebovat. Nikdy nevis.
@barusssska ahoj, a jak se má Anicka? A co Ty? Jak to zvladas? Vlož nějakou fotecku
![]()
@hankamisa holka, Ty musíš být hodně nespokojený clovek, ze mas potřebu dokola psát takové veci. Nejak jsem nepochopila zda jsi tehotna a nebo už máš dite.
S těma carodejnicema v klidu, aby Te zítra nepotkalo nestesti
![]()
Své názory vnucuj tam.kde o ne stoji.
Jinak všem cekatelkam přeji hodně stesticka.Uz dlouho jsem tady nebyla. A když sem vlezu, tak je emimino celé jine, pro me neprehledne. Aspon u toho nebudu tolik sedet
@netopyrek26 @hačilka Tak vkládám moje testíky. Holky, začínám si myslet, že to je asi špatný. Pořád jen slabý duch, ani o fous silnější. Dnes 9. den.
@1Anička1 omlouvám se, že vám sem lezu, ale spodní jé nejsilnější.. ![]()
@faldi @gargamelinka Holky, děkuju moc za podporu. Spíš je to ale tím, jak ještě úplně nedoschl. Teď je stejný
Ale pořád doufám ![]()
@Eva Sz - o těch čarodějnicích psala tvá kamarádka hačilka
,ne já. já se bát nemusím, protože já na takovýhle slety jako vy nechodím a narozdíl od vás mám čisté svědomí, protože na to co jsem tu napsala mám lékařské zprávy i s dr. razítkem. a pro tvou informaci děti už mám a těhotná taky jsem. a světe div se, šlo to samo přirozeně a bez pomoci mokrý, která celou dobu co jsme k ní chodily tvrdila, že jinak než ivf počít nemůžeme. ![]()
jo a své názory a zkušenosti si mohu psát kde a kdy chci. bez ohledu na to jestli se to někomu líbí či ne. když se vám to nelíbí tak je nečtěte.
@hankamisa já tedy nemůžu na dr. Moukrou říct špatné slovo. Díky ní mám Terezku a ted jsem v 5tem měsíci. Oba pokusy se povedly na poprvé.
@hankamisa píše:
@Eva Sz - o těch čarodějnicích psala tvá kamarádka hačilka,ne já. já se bát nemusím, protože já na takovýhle slety jako vy nechodím a narozdíl od vás mám čisté svědomí, protože na to co jsem tu napsala mám lékařské zprávy i s dr. razítkem. a pro tvou informaci děti už mám a těhotná taky jsem. a světe div se, šlo to samo přirozeně a bez pomoci mokrý, která celou dobu co jsme k ní chodily tvrdila, že jinak než ivf počít nemůžeme.
jo a své názory a zkušenosti si mohu psát kde a kdy chci. bez ohledu na to jestli se to někomu líbí či ne. když se vám to nelíbí tak je nečtěte.
@hankamisa tobe neverime ani nos mezi ocima, neni to tak davno (jsem ale lina hledat) kde jsi psala ze jsi davno tehotna a najednou mas popisek s tim ze jsi v 8tt
,,,nemusis nam tu kazit ovzdusi - NAM co maji umele deti a ty budes mit prirodni, uzivej tehu a neplivej siru, nebo i miminko bude takove jako ty a tech uz je na svete myslim dost
@1985bara - ano psala jsem to tu nedávno. a kdyby si se podívala do podpisu tak tam máš i poslední datum ms. a ted kdo umí počítat si to jistě spočítá v kolikátým tt jsem. a kdyby mu to nestačilo tak tak mám i výsledek včerejšího utz. ![]()
@hankamisa a jak jsem psala ja, tak jsem lina tvoje plky hledat ![]()
@1Anička1 Ahoj prosim te co blaznis, mas krasne dusiky a sili ti
, blbe jsem na tom bohuzel ja
12 den po ket a na testu ani tuk, uz prestavan doufat
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.