Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Johanna 7
A můžu se tě zepta, na kolik to asi vyjde i s lékama?
@kladenacka To klidně můžeš, ale zrovna já ti toho moc nepovím
měla jsem jen cykly IVF, nikdy nezbylo na mrazení, až možná teď, a to čekám na vysledek PGD, tak ani nevím jestli k tomu dojde. Každopádně je to rozhodně levnější, než IVF. Počkej, určitě ti tu někdo odpoví. Myslím že v ceníku mají 5200,– ale určitě k tomu budou ještě nějaké léky.
@kladenacka Ahoj, hele jak pise Johana7 Ket stoji 5200 nebo 5300 ted si nejsem jista plus 100 je za pobyt na stacionari a co se tyce leku doplatek je naprosto minimalni, od prvniho dne menzesu uzivas Estrofem 3×1 a Metypred 1×1 a pak po UZ Utrogestan 3×2, teda aspon ja to tak mela. Snad jsem trochu pomohla ![]()
Ahoj holky občas jsem nakouknu už málo. Díky Gennetu mám dvojčata kluka a holčičku 2 roky. Můj dík má právě doktorka Mokrá. Není to dlouho co jsem tu četla že z osobních důvodů odešla a ted čtu že tam opět je a Petr ne. Víte o tom něco děkuji. Jinak je skvělá ahoj
@dennisska Ahojky
jsem tu tááák dlouho že si tě pamatuji
V gennetu je samotná dr. Mokrá, nejdřív odešla, po měsíci se vrátila a odešel Petr
![]()
@Marti30 Ahojky
prosím tě chystám se pomalu na minimálku a chci si objednat nutridrinky
jaké jsi pila ty??? Koukala jsem na ty proteinové to bude asi to pravé ořechové
a pije se asi jeden denně při stimulce
![]()
@hačilka píše:
@Marti30 Ahojky![]()
prosím tě chystám se pomalu na minimálku a chci si objednat nutridrinky
![]()
jaké jsi pila ty??? Koukala jsem na ty proteinové to bude asi to pravé ořechové
![]()
a pije se asi jeden denně při stimulce
![]()
Ahojik kupovala jsem je v lékarně byli vždy balené po 6 byla to akce 5+1 zdarma. Jeden denně.
@Marti30 Já koukala na netu vezmu asi tyto, ty ovocné byli na
tyhle mají asi nejvíce bílkovin
![]()
Ahoj Devcatka, mam dotaz, mozna blby. Cekam az dorazi menzes abych se mohla objednat Ket, ale jsem 35DC a menzes nikde, kdyz mi delala dr. naposledy UZ mela jsem sliznici 9mm a to bylo 22DC, test jsem si zatim nedelala, vim ze zazraky se deji ale i tak jsem hodne skepticka ![]()
@netopyrek26 To bych ti přála
Ale stejně takhle prd zjistíme, musíš udělat test. Já měla min. měsíc cyklus 38 dní a teď jsem 25 a trochu jsem špinila i přes utrouš.. Je to nepředvídatelný.
Holky, když už, tak se taky zeptám - beru utrogestan a estrofem 1-0-1. Estrofem od 1.DC a utrouš od 16.DC. Dneska jsem 25 DC a trošku jsem přes den špinila. Stalo se vám taky? Měla bych brát do zítra a pak to teprv tak za 3-4 dny dostat…
@hačilka píše:
@dennisska Ahojky![]()
jsem tu tááák dlouho že si tě pamatuji
![]()
V gennetu je samotná dr. Mokrá, nejdřív odešla, po měsíci se vrátila a odešel Petr
![]()
![]()
Ahoj děkuju za informaci je to divný
taky jsi na tebe vzpomínám jen mi unikli detaily. Zadařilo se ti v Gennetu???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.