GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
21.3.15 09:50

@kalicka měly bychom si konečně zajít na to kafco. Pokud. Chces, posli mi číslo do Sz a domluvíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
21.3.15 16:04

Ahojky zdravím všechny snad nebude vadit že se přidám :oops: Moc bych potřebovala poradit možná spíš povzbudit :,( S manželem se snažime o miminko od dubna 2014 už to bude rok. Nikdy jsem nebrala HA a tak jsem si najivka myslela že budu těhu ideálně hned první měsíc :oops: Hlídám si ovu, ted jsem ji dokonce měla 2× potvrzenou lékařkou podle ultrazvuku a stále nic. Už jsem tak nějak naštvaná na všechny doplnky stravy na doporučení gyn. jsem brala 4 měsíce nosifol 2sáčky denně ted beru inofolic už třetí měsíc (krabička 450,–na deset dní ale co by člověk nedal když by se mělo zadařit ) Dnes má přijít MS už trošku špinim a břicho taky bolí test negativní) Jinak jsem zdravá štitná žlaza v pořádku, dostala jsem žádanku do Libereckého Genetu na spermio. s tím že když bude v pořádku pošle nás na IVF. Jsem chvilku v novém zaměstnání tak jsem nechtěla aby muj zaměstnavatel věděl že se vůbec snažíme chápete doufám :oops: Máte někdo zkušenost? vyšetření tam jsou možná jen dopoledne? je to časově náročné. Omlouvám se za takovou esej nezlobtese :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
21.3.15 16:07

Budu moc ráda za každou radu :srdce: první jsem si myslela že vůbec neovuluji ale měla jsem ji opakovaně potvrzenou UZ folíky 3× po 18mm nechápu kde je chyba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.3.15 16:28

@liiizzza uvidis,udelaji spermio, možná průchodnost vejcovodu. S tou praci to chapu.Ja byla nejpozději na vyšetření v 15 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
21.3.15 16:32

Tak to si budu muset něco vymyslet :roll: Myslela jsem si že tenhle měsíc to musí vyjít ale už začínám špinit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
21.3.15 18:09

Ahoj devcatka, tak jsem byla v utery poprve u dr. Mokre a az dorazi menzes zacinam s pripravou na KET, po hysteroskopii vse ok, jen me poslala na krev kvuli prokrvovani delohy, ale proc pisu chci se zeptat jestli mate nektera zkusenosti s Embryoglue, pry to maji od srpna jako novinku, tak se mame rozmyslet jsou to dalsi 3000kc navic. Ptala se jestli s nami o tom dr.Petr mluvil, no a nemluvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
21.3.15 18:09

Ahoj holčiny, moc děkuju za podporu. Ani jsem si neuvědomila, že jste tady i na mé straně a jsem vlastně na jedné lodi. Pomohly jste mi a postavily mě zpátky na nohy.
Ale tenhle pokus jsem už zahodila za hlavu a smířila se s tím, že je to ztracené. V pondělí půjdu na tu krev už jen aby se to tím uzavřelo. A budu se snažit o další KET co nejdřív to půjde. Sice mám pocit, že už nemám sílu, ale vzdát to rozhodně nehodlám. Takže půjdu dál. Můžu do KETu nějak hned? Nevíte? A mám si nechat udělat nový imuno?
No uvidíme co na to řekne ještě doktorka. Vždycky se těším, že už doktorku překvapím, že už to vyjde a nebudu tam zabírat místo, ale zase zklamu a táhnu zpátky do ordinace. :,(

S tím mým testováním… asi jsem to přehnala. Jsem na to úchylná. Snad to příště vydržím, nebudu se tak sledovat, nebudu testovat, nebudu prudit, nebudu mít špatnou náladu a nebudu to hned zahazovat za hlavu. Jo? Snad se mi to povede. Budu na vás příště myslet a bude mi to dodávat sílu.

Jinak, dnes 12. den po KET. Test nula. Přes den trochu křeče do břicha, jinak lautr nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
21.3.15 19:21

@kalicka :mavam: :mavam: Ještě to nevzdávej!!! Může tě překvapit :oops:, to že máš křeče (teda nevím jaké intenzity) může znamenat, že se zabydluje. Neplaš, uvidíš až po krvi. :hug:
Jo, a s tím předsevzetím na příště (kdyby to ted nevyšlo) to taky nepřeháněj, protože každá z nás má nějakou tu špatnou chvilku, depku i protivnost :twisted: :evil: :cert: protože kdo prožívá to co my, tak na TO myslí, doufá, věří, přesvědčuje se a různé další úchylky :pankac:. Protože kdyby to tak nebylo, tak by nám to vlastně bylo jedno, a to přece není :! :! :! Takže hlavu vzhůru :hug: :hug: :hug: my to zvládnem :hug:

Na KET můžeš jít teoreticky hned, jestli se něco nezvrtne. Ale to spíš pořeš s doktorkou. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
21.3.15 19:36

@liiizzza Ahoj :) dle statistik je roční snažení v normě, pokud k otěhotnění nedojde, tak se řeší příčiny. Vidím, že už máš něco zjištěno, a zbytek Ti taky zjistí. A neboj, vždycky není jako první řešení IVF. Třeba Vás stačí jen trochu postrčit.
Možná se mi to jen zdá, ale z popisu mi příjde, že trochu tlačíš na pilu, jak sama píšeš, chtěla jsi být těhotná hned první měsíc, a ono NIC. Vím, že je to těžké, ale tolik na to nemysli, s nenervuj se ;) ono to přijde :roll:
V Gennetu LBC, to časově náročné není, pokud si nejdeš lehnout (hysterosk.,laparosk.), ale vzhledem k tomu, že mají ted nedostatek lékařů, je doba objednání celkem dlouhá. Takže se obrň trpělivostí 8) 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
21.3.15 19:39

@netopyrek26 Ahoj, s Embryoglue zkušenost nemám, když jsem se Dr. Petra ptala, tak mi řekl, že se to bude řešit až to bude aktuální, a že ta možnost tu je. Mělo by to pomoci k uhnízdění, ale někde jsem tu četla, holky psaly, že to až takovou účinnost nemá. Tak to jsem ti vlastně moc neporadila 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.15 19:55

Ahoj holky brali ste nektera DOSTINEX???Mne je po nem nevolno a slabo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.3.15 20:49

@kalicka Tak se mi libis:-) spravne, nevzdavej to. Ja sla na ket jednou dost za sebou, myslim, ze se pouze muselo pockat na dalsi menzes a pak jsem hned uz zas nadazovala leky a sla do ketu. Kolik mas jeste mrazacku? Pokud mas jeste 4 tak bych sla do dvou hned a pripadne do tech poslednich dvou bych sla asi nejdrive na to vysetreni. Je to ale jen muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
21.3.15 21:32

@liiizzza Určitě musíš počítat, že většina vyšetření je dopoledne, jak píše Evča, nejpozději v 15 hod :( Taky s tím mám problémy v práci.
Ale jsou tam dobří, stojí to za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
21.3.15 21:36

@netopyrek26 Taky nemám zkušenost a přemýšlím, jestli jo nebo ne. Ale mě se embryjko chytlo i bez lepidla, tak to dám teď taky asi bez… Mluvila jsem o tom s doktorkou v červenci a říkala, že ještě není odzkoušené. Taky by mě zajímalo, jestli někdo dával…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
21.3.15 23:20

@1Anička1 Holky já ho měla a nic :think: :think: ale byl to KET netestovaných embryi :think: :think: pokud teď při minimálce bude vše OK tak ho dám na ET čerstvých embryi :lol: :lol: pro mě je to téměř poslední pokus tak proč to nezkusit :think: :think: pro vás fakt nevím ale já jsem ráda za každé procento které zvedne šanci že se konečně dočkáme :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.