Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva Sz Nebuď kvůli tomu smutná, tím ničemu nepomůžeš. Miminko si prý své rodiče vybírá
, a to Vaše bude asi trochu tvrdohlavější, a rozhodlo se, že Vás pozlobí ještě než se narodí. Sice to bude trochu oklikou, ale určitě si Vás najde.
Drž se, bude líp ![]()
@Eva Sz nam rekli uplne to same taky nam to nepujde normalni cestou ale zazrak se stat muze. Uz toho mam take za sebou dost ale dulezity je to nevzdavat
![]()
Ahoj holky, koukám, že tady to trochu ožilo.
@evca16 Moc gratuluju k miminku. Je to zázrak, že se to povedlo takhle spontálně a miminko se krásně drží a bude už jen prosperovat.
@Eva Sz Taky zase přemýšlím, že se objednám na imunologii. I když jedno vyšetření už mám za sebou a bylo to tak nějak v normálu.
Za mě bych do Imunie už nejela. Bylo to neosobní, jak na běžícím páse a přítel vzorek spermatu musel pořídit na záchodcích. Takže hrozný. Už bych tam nedostala ani jeho. Ale byli jsme tam v r. 2011, tak třeba už se to zlepšilo. Za mě bych musela najít nějaký jiný institut.
Holky, jsem 11. den po KET, zavedena dvě ebryjka. Ale test je pořád a neustále sněhobílý. Můžu na to civět jak blázen a nikde nic…
Tak už se pomalu začínám smiřovat s tím, že to je zase v kelu!!! ![]()
Mám depky jako prase… jsem neschopná mít dítě, jsem tlustá, doma nic nesmím abych se moc nenamáhala, jsem stará, nemám se na co těšit… prostě to na mě i přes to sluníčko venku všechno nějak doléhá a ztrácím všechen elán a síly!! ![]()
Omlouvám se za šíření mé negativní energie, a abych to usměrnila správným směrem… jsem ráda, že tu jsou holky, které čekají miminko a že se zázraky dějí!!
Moc gratuluju.
@kalicka to je přece v pořádku, kde jinde by sis měla vybít negativní energii, když ne tady, od toho tu jsme a uplně chápeme, jak se cítíš!
Ale věř, že tě ty depky zase přejdou a bude líp! ![]()
@kalicka Nedepresuj
ještě je brzy, třeba jim to dýl trvá. Hezky odpočívej, necnedělání si užívej, a na věk a tloušťku se vykašli
vyběháš za kočáem ![]()
@kalicka
Neboj
Který den jsem mela test pozitivní nevím přesně, ale taky jsem měla 2 ET, sice jsem trochu zašpinila, takže stres a deprese, ale to druhý se udrželo a vydrželo
tak ještě vydrž, bude dobře ![]()
@kalicka ja mam za sebou 5× KET kdy hned po prvnim vlozeni jednoho embrya se chytlo i srdicko jsem videla krasne tlouct bohuzel to spatne dopadlo
pak 3× nic
a ted po roce po vlozeni 2 embryi se konecne chytlo. Vim jak strasny nervy to jsou ja jeden cas na to byla taky hodne spatne. Ale stesti se na me zase usmalo.. Uvidis ze bude zase dobre
jinak s vahou si nedelej starosti taky jsem dost nabrala ![]()
Ahoj holky brala ste nektera DOSTINEX a měli ste nejake potíže s neho???
Mne je nevolno a slabo.
@pampeliska369 Já ho beru a nic moc, ještě jsem otékala ale postupně je to lepší mám ho na 5týdnů a končím druhý
měla jsem prolaktim 1860 jednotek
![]()
@kalicka holka neblázni tlusté jsme asi všechny vsadím se že jsem starší a podobné depky mívám taky
na test se vyprdni většinou jsou na houby a nedepkuj však ono to dopadne
držím palečky
@kalicka Ahoj nemluv takhle o sobe urcite si zbytecne ublizujes sobe I okoli neboj nakazdeho ta chvile ceka Kdy se zadari mej se rada to je dulezite
@kalicka Ahoj kali, nevím jestli se mě ještě pamatuješ
dlouho jsem tu už nebyla. Takhle nesmíš vůbec uvažovat nebo se to nepovede nikdy. Fakt si říkej že jednou se to určitě povede a že to prostě budeš zkoušet dokud to nedopadne - to jsem si říkala já
Na nějaký pitomý testy se vyprdni. Já si je ten poslední ket nedělala vůbec, protože mě vždycky zklamaly a čekala jsem na krev. Stejně tím nic neovlivníš a jen se stresuješ že tam nic není. Fakt se na to vyprdni a počkej na krev. Já jsem dělala jako nic…chodila do práce a tak, ale zas jsem asi mladší než ty tak nevím. Já jsem se taky dočkala…a myslela si že už to snad nikdy nedopadne. Hlavu vzhůru.
![]()
@marcula Ahojda, tak netrpělivě čekám na zprávu o dvojčátkách
Už to máte určitě za sebou, doufám, že jste všichni tři v pořádku. Až budeš moci tak písni, já mám za sebou vyšetření a vše bylo v pořádku jen nechtěli na posledním ultrazvuku moc spolupracovat byli skrčený a doktorka je nemohla pořádně změřit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.