Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@dennisska neni dr skoncila k poslednimu lednu.petr tam je sam
Holky tak jsem dneska taky byla na ketu, ale byl tam doktor z prahy, protože petr měl dovču. a taky jsem dostala toho šmejda na duchy.
(je to 4pokus)
@1985bara píše:
@dennisska neni dr skoncila k poslednimu lednu.petr tam je sam
Tak to mě mrzí byla skvělá lepší jak Petr. Proč odešla asi nevíte nebo kam??? Než šla do Gennetu tak dělala v Liberci na porodnici. Díky ní máme krásná dvojčátka díky za informaci.
@dennisska ano presne tak doktorka Mokra byla opravdu skvela a díky ni na první pokus Máme také dvojčátka teda zatím jsou v bříšku ale zhruba za nejake dv a týdny budou venku..
![]()
@marcula to Te nechají az do porodu v nemocnici? Jak to zvladas?
@marcula píše:
@dennisska ano presne tak doktorka Mokra byla opravdu skvela a díky ni na první pokus Máme také dvojčátka teda zatím jsou v bříšku ale zhruba za nejake dv a týdny budou venku..![]()
Tak to gratuluju a co čekáte?? Nám se povedl páreček chlapeček i holčička. Adélka měla 1450g když se narodila a Románek 2100g jsou na 35týdnu. V nemocnici jsem ležela jen pár dní měla jsem vysoký tlak. Naplánovali císaře na 31.1.2013 jenže dvojčata toho měla dost 30 mi praskla voda a šup byli venku. Ted jsou jim dva pěkný raraši ![]()
@dennisska ja si na petra nestezuji me byl milejsi nez ona. Chodila jsem k nemu
Ahoj dr. Mokrá odešla prý z osobních důvodů, ale co za tím je to nikdo neví. jinak byla skvělá, ale petr taky není špatnej. no musíme si počkat kdo tam příjde místo ní zatím to nevědí.
@Eva Sz jojo nechají me tu az d o císaře..možná příští víkend me pusti na propustku to se uvidí po pondělním vyšetření..ale jinak to zvládám hodně dobře a už to dotahnu do
konce uživam odpočinku protoze brzy už to moc
nepůjde…
@dennisska za to. vím že jeden kluk a to druhý si primář myslel taky kluk ale pak řekl že to druhý je 50 na 50 tak uvidíme…
ja stále doufám v holčičku..ale budu samozřejme Stastna i za kluky..
Ahoj holky…nevíte o někom komu by se hodilo toto vše za 1700,–…nejlépe někdo z Liberce nebo okolí, aby bylo možné osobní převzetí…mám plno zájemkyň, ale všechno z dálky a poštou to posílat nechci je to komlikovanější ![]()
Ahoj holky,.. víte co? Já jsem to snad poprvé v životě dostala sama od sebe. Jsem cca 40. DC
Akorát nějak nevím co teď. Nemám rozepsanou stimulku před KETem. Zítra si zkusím zavolat do G. Uvidím co řeknou.
@kalicka jestli máš psanou stilmulku tak začni zobat
určo máš estrofem ne?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.