Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva Sz No mě hodil pěkného ducha, pak byla krev dost šok
už jsme se radovali že to po šesté konečně vyšlo
a krev negativní tři dny před vánoci, takže už ho nechci ani vidět koupila jsem si dr.Maxe
![]()
@Missandei Ahoj,psala jsem to tak celkově. Chodila jsem k paní doktorce, byla jsem spokojená. Ale na pana doktora nemůžu taky nic říct špatného, taky je dobrej. Dělal mi hysteroskopii a v pohodě. Jen prostě teď na chvilku Gennet necháme a pak se uvidí. ![]()
Já testovala taky dr maxem a mamatestem a nic a ten genetackej mi dnes hodil ducha.
@faldi píše:
@Missandei Ahoj,psala jsem to tak celkově. Chodila jsem k paní doktorce, byla jsem spokojená. Ale na pana doktora nemůžu taky nic říct špatného, taky je dobrej. Dělal mi hysteroskopii a v pohodě. Jen prostě teď na chvilku Gennet necháme a pak se uvidí.
Ptám se, že k panu Dr. chodím a mám ho hrozně ráda. Moc mi pomohl při revizi. Jak psychicky, tak dobře odvedenou prací. Čeká mne 3.pokus a dávám si taky pauzu.
@Missandei Taky bych neměnila, kdyby tam zatím nikdo nebyl. Já mám 2.IVF za ss sebou, z 2.ivf jsem měla 2 kety.
@faldi píše:
@Missandei Taky bych neměnila, kdyby tam zatím nikdo nebyl. Já mám 2.IVF za ss sebou, z 2.ivf jsem měla 2 kety.
A nic? U mě se povedl 2.IVF. Dvojčátka. Ale v 7.týdnu bylo po všem. Mrazáčky žádný nemáme.
@Missandei Ne
a to jsem 3× normálně otěhotněla. A v Gennetu mi přišly na jeden neprůchozí vejcovod. Jinak jsem pořád nosnice ![]()
@faldi píše:
@Missandei Nea to jsem 3× normálně otěhotněla. A v Gennetu mi přišly na jeden neprůchozí vejcovod. Jinak jsem pořád nosnice
@Missandei Žádnýho
od r.2010 se to pořád sra…
a v loňi jsme začly s ivf a zatím nic.Ale ono to přijde..musí ![]()
@faldi ja si to pamatuji z diskuze, ze je ten test na prdlacku
@Missandei Já mám orgány všechny, vše funkční, přítel zdráv i spermio, já beru akorát lék, mám v imunu zvýšené NK buňky, tak jsem brala prednison. Teď jsem byla naposled na kontrole, tak je to lepší, tak jsme daly na 3 měs. metypred, kdyby do 3.měs. nic, tak ho zase vysadím, aby byla pausa.
@faldi píše:
@Missandei Žádnýhood r.2010 se to pořád sra…
a v loňi jsme začly s ivf a zatím nic.Ale ono to přijde..musí
V to taky věřím! Doufám a makám. I když někdy je to teda dost na palici ![]()
@Missandei To je
a nenaděláš nic. Kolik ti je? jestli to není tajný? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.