Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva Sz Holka to těžko
ještě z tebe udělají přecitlivělou hysterku
tak jsem to měla taky proto jsem si našla jinou práci a o IVF ani neceknu, nejdřív se všichni starají, pak jen drbou a když potřebuješ nějakou pomoc nebo aspoň trochu ohleduplnosti jsi za cvoka s rozhozenými hormony
naštěstí jsem jinou práci sehnala ale musím lhát co se týká ježdění k dr. atd. nic příjemného to není ale už nechci zažít to co v bývalé práci
![]()
@hačilka u me v práci to taky nikdo moc nevi. O prvním pokusu nektre vedely, ale ted o tom nechci říkat nikomu. Nechci, aby se vyptával nekdo, jak to dopadlo
@hačilka tak mi je čim dal hur.Uz mám i krásnou rymu a teplotu furt 38,takze zítra doktorka a neschopenka.
@Eva Sz Aspoň se zbavíš kolegyň a odpočineš si
stejně se nedá nic jiného dělat, tak buď v klídku
![]()
@1985bara ahojik. Tak jak to s tebou vypadá?. Myslím na tebe at je vše v pořádku. Já jdu dnes na první kontrolu tak už jsem nervózní.
@Marti30 ahoj, vypada to tak ze se mu proste nechce, ale ve stredu mame nastup na vyvolavacku, takze to ma hosik spocitany ![]()
@1985bara a já už myslela, že je venku. Tak se třeba ještě do středy u moudří.
@Marti30 nevypada to ze by se mu chtelo, nalez stejny jako min. tyden, postrasili velkou hlavickou, tak jsem zvedava
@Marti30 jo jinak samozrejme se budu tesit az mi pisnes po kontrole ![]()
@1985bara velka hlavička značí velkou inteligenci. A jelikož je Jonasek intelgetni, tak vi, ze venku je zima ![]()
@1985bara jj je inteligentní. komu by se chtelo do té zimy ![]()
Jj určitě ti písnu jsem dopadla. Doufám, že dopadnu dobře. Takové nevolnosti s nechutenství jako mám ted jsem v prvním těhu neměla. Tak doufám, že to značí něco dobrého.
@1985bara tak jak jsem slíbila podávám info. Mrnousek je tam kde ma byt a srdicko mu bilo ostosest
Dr mel bohuzel v ordinaci jen staré sono, tak jsme to jen v rychlosti zkoukli. A nabídl, ze jestli chci fotecku, tak at si přijdu ještě ve středu. Což jsem neváhala a souhlasila.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.