Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj tak dneska jsem začala brát prášky a za devět dní na UZ kontrolu a pak na KET. A pak zase čekání jak to dopadne. ![]()
@1985bara myslím na tebe!
za měsíc a půl už budu taky řešit porod!
a po jaký době se ty prášky na vyvolání dávaj?
@Mar31 me by ciste teoreticky vyvolavali hned v 40+2 protoze prej kdyz pichas fraxik nemela bys prenaset
Holky, prosim o radu. Vcera proběhl KET a.dnes má 38 teplotu, boli me v krku atd.Jsem z toho nestastna.Co mužů jist? Myslim za leky?
@Eva Sz Ahojik
já být tebou neberu nic. Zalez do postele, dej si čajik s citronem, ale léky bych nebrala.
Já volala do gennetu, myslela jsem si, ze tam v sobotu budou a nic.Dr nebere ani mobil. Nekde jsem cetla, ze Paralen nevadi
@Eva Sz Bývají tam jen 2 sestry a jestli mají ňáký OPU, nebo něco, tak nestíhají.
@Eva Sz Na prášky se vykašl pokud bude teplota nad 38 dej si na chodidla studený tvaroh, ten krásně srazí teplotu, pokud nebudeš nějak moc zahleněná tak neřeš kašel, pokud ano dávají se teplé brambory zabalené v ručníku na hrudník(pořádně namazaný) ty uvolní hleny
takhle nás kurírovala babička a já svoje děti taky a paráda jsme zdravé jako řípy
![]()
Mluvila jsem s primarem, rekl mi, at si vezmu paralen, caj a lezim.Jsem uplne grogy.Na horečky netrpim. Jinak KET jednoho embrouse proběhl v pohode.Tak uvidime. Zrovna ted je mi tak hrozne, ze mam myšlenky jinde
@Eva Sz Můžu tě uklidnit v době když jsem otěhotněla s holkama vždycky proběhla pěkné chřipajzna a holky jsou zdravé
![]()
@hačilka moc dekuji.Ja jsem uplne hotova.Me tak tvou ty me kolegyne, co chodi do prace nemocne a s teplotou.Ja se držím avcera večer me to zmohlo. A jak me bolelo v krku.To mám zabaly. Vubec nemam čas myslet na nějaký KET ![]()
@Eva Sz No to znám, pipka ne mě před KETem ještě pořád prskala a kdyř jsem ji řekla ať si je doma, tak se málem vzteky pos…
Tak to hezky vylež doma, ono na chřipku toho stejně moc nepomáhá než teplý pelíšek a hoooodně čajíku
![]()
@hačilka to ale i moje nadrizena. Horecky, kasel, vyrizena a furt tam poleze. Kdyby to bylo jindy, tak budu nastvana, ale nebudu to tak resit, ale ted me to fakt mrzi.Ze bych jim rekla, at mi ty nemocne kolegyně proplatí KET?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.