Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
PAKA V NEMOCNICI
Ahoj holky, tak vam popisu dnesni ranni story,,,jdu na prijem, ze jdu rodit, vyjde neprijemna sestra ze ma psano pristi stredu, tak ji vysvetluju co a jak v pondeli probihalo a ze nemam stanovenou jinak zadnou kontrolu, takze je blbost abych nebyla prijata, no nebavila se se mnou ze proste pristi tyden, tak rikam fajn jedu teda domu a ona no to nee po 40tt mate mit natacky kazdy druhy den, tak ji rikam ze to mi nikdo nerekl, protoze jsme byli domluveny na ten nastup, no takze se prvni natacka nepodarila, jonas proste spal a nic ho nevzrusilo, tak jsem sla po hodine na druhou, mezitim tam prisla ta pondelni doktorka a kouka na me a rika – vy jste mela dneska nastoupit ze jo, tak ji rikam – no jo mela, tak jsem to pochopila spravne, ale v porodce me neprijali ze to maji jinak napsany,,,tak se tam sla podivat a opravdu to tam tak meli, ale dneska uz me neprijmou a nechali jsme to tedy na tu pristi stredu kdyz se to samo nerozjede
…no ja jsem regulerne nasrana
@1985bara Ahojik,tak že máte ještě týden času na to aby šel Jonášek ven sám. Ale ty jsi se už těšila, že to budeš mít za sebou vid?
@1985bara holka zlata, tak to je pech.Ale všechno zle je pro něco dobre. Behem týdne se Ti porod rozjede sam, coz bude pro Tebe i Jonaska lepsi.On spinkal? A Ty bys ho budila porodem. Jeste týden si uzij samoty, od příštího týdne Ti to zacne. ![]()
Držím palečky ať jste oba v pořádku. Sice se neznáme, ale přeju hodně štěstí. ![]()
@1985bara No tak to tě uplně chápu!
Přeju pevný nervy a ať už to máte brzo za sebou a Jonášek je na světě!!
![]()
@1985bara Jee, to je na prd
To je mi líto, ale jak píšou holky, třeba je to k něčemu dobré a půjde to nakonec i bez vyvolávání ![]()
Holky, prosím, za jak dlouho ho hysteroskopii jste měly sex? Musí se dodržet těch 14 dní?
@Eva Sz dekuji za optani. roste jako z vody a je proste uzasna. uzivam si kazdou vterinu s ni.je to otesanek.uz mame 6kg ![]()
@barusssska 6 kg? Tak to ji chutna.Je krasna,okata.To je dobre, ze se vam oběma dari. ![]()
@1Anička1 Já byla na hysterce 3× a vždy až po těch 14dnech
,nebo říkají že až po další MS
saďouři
![]()
@hačilka Díky. To je furt něco, proč to nejde
A co ty, jak to vypadá s tebou?
@1Anička1 Mě teď vylétl prolaktin dost vysoko takže zase odklad
mám jít do gennetu k té jijich endokrinoložce
už jsem u ní byla
vyšetření mám všechna tak snad se tomu vyhnu
dr. má příští týden dovču tak až ten další to nějak pořeší a snad se to pohne
potřebuju přeléčit ten prolaktin a hned minimálku teď už jen doufám že to bude s březnovou MS
už mě to fakt nebaví
![]()
Ahoj holky, jak se mate? Me snad ta chřipka pustila, ale dr me nechala ještě týden doma. Zitra to je desátý den po KET a asi testnu. Bojim se, jsem nervozni.Co na to napsat, ze? Ta nevědomost je strasna.Rano se bezim rychle vycurat, aby me to nelakalo. Zkousela jsem test sedmy den odpoledne a nic, nevim, co me k tomu vedlo, ale zklamalo me to.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.