GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
730
15.2.15 19:19

@Eva Sz 7. den ráno jsem měla úplně čistej test a 10. už slabý duh, ale hodně málo viditelný. Tak to nic neznamená :)

@hačilka Pořád se jen čeká, viď? Já mám kontrolu až na konci dubna u doktora a pak až KET, takže asi květen. Původně jsem myslela, že bude v únoru :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
16.2.15 12:29

Tak co? Dělala jsi test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.2.15 13:25

@1Anička1 dělala jsem hned dva, protoze jeden jsem málem utopila. Vysledek? Nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
16.2.15 17:47

@Eva Sz Dnes jsi 11 DPO viď? Tak ještě vydrž a zkus za 2 dny… Ještě bych neházela flintu do žita. Pokud by to neklaplo, určitě bych být tebou zkusila imunologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.2.15 18:29

@1Anička1 dnes jsem 10.den po, nepocitam den transferu. Urcite tu imunologii budu chtit, to už jsem si říkala před KETem. Zkusim tento jeden a pak ta imunologie.Ty jsi byla? Co tam vse zjistuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
16.2.15 19:11

@Eva Sz Ahoj, jestli tu imunol. nemáš, tak si zajeď. Já byla už asi 3 v Praze přímo v Imunii. Naberou ti asi 5 zkumavek a za měsíc výsledky. Ale já mám dělanou imuno asi 3× i přesto nic :,( ale neříkám, že u tebe to nemůže být jinak. Už máš 2 transfer, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.2.15 20:20

@faldi jo jo, uz druhy.Me rikala dr, ze když mám endometr. tak budu mít určíte narušenou imunitu.Ale stejne to chci podstoupit.Co Ty a nejake pokracovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
16.2.15 20:25

@Eva Sz Taky jsem byla v Imunii. Jak píše @faldi - 5 zkumavek mě, pak i chlapovi a sperma. Zkoumají všechno možný, mě našli zvýšené protilátky proti spermiím a mírně zvýšené proti embryu.
Takže určitě zajdi, třeba zrovna ti něco najdou.

@faldi A co ty, už několikrát jsem na tebe myslela. Jaké máš teď plány?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
17.2.15 16:57

Ahoj holky @1Anička1 @Eva Sz no u mě zatím nic, jsem na bylinách a zkusíme normálně. Já byla naposled teď na imunu v lednu a mám akorát zvýšené ty NK buňky, které jsem už měla dřív a na to se bere ten prednison, nebo metypred.Tak mám na 3 měs. metypred, pak si dám když tak měsís pauzu a pak třeba zas.Ale dokud bude v G jen pan doktor, tak tam zatím nechci. Už jsem 3 měs. od hormonů čistá, tak zatím žádný ivf.Pak se uvidí, kdyby se nezadařilo normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
18.2.15 07:31
@faldi píše:
Ahoj holky @1Anička1 @Eva Sz no u mě zatím nic, jsem na bylinách a zkusíme normálně. Já byla naposled teď na imunu v lednu a mám akorát zvýšené ty NK buňky, které jsem už měla dřív a na to se bere ten prednison, nebo metypred.Tak mám na 3 měs. metypred, pak si dám když tak měsís pauzu a pak třeba zas.Ale dokud bude v G jen pan doktor, tak tam zatím nechci. Už jsem 3 měs. od hormonů čistá, tak zatím žádný ivf.Pak se uvidí, kdyby se nezadařilo normálně.

Ahoj, můžu se zeptat, píšeš o panu Dr. Petrovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
18.2.15 08:25

@1985bara ahojky, tak doufám, ze si te už dnes v te porodnici nechají. Držím ti všechny pwlecky co mám. A čem na info. Myslím na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
18.2.15 08:42

@Marti30 ahoj jsem tu od vcera. Dostavam tabletky ale nezabiraji zatim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
18.2.15 08:46

@1985bara no jo Jonaskovi se nechce ven. Jako vůbec nic nepocitujes po těch tabletach? A kolik jsi jich už dostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
18.2.15 08:55

@1985bara Teda tomu se u tebe pěkně líbí! :D Kolikátý den jsi po termínu? Já myslela, že když ti daj tabletku, tak je to tutovka a za chvíli to běží… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
18.2.15 15:26

@1985bara tak doufam, ze je porod v plném proudu a my za chvíli uvidíme fotecku. Myslim na Tebe.
Jinak pochopila jsem spravne, ze test z Gennetu haze duchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.