Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj hlasim ze jsme to zvladly. porod nebyl z nejlehcich a trval 12hodin a jonasek je sikula 50cm a 3290g
@1985bara je tak velká gratulace a oboum hodně zdravicka. ![]()
A kdy se narodil?
@1985bara Moc gratuluju, Jonasek je nádhernej
At ti dela jen radost ![]()
Holky, ta čekací doba 6-8 týdnu platí i pro KET?
@1985bara moc velika gratulace Baru..je moc krásnej..Já už to mám taky ta par..končím 34 tt a po ukončenym 36 týdnu naplanuji císaře a naše dvojčátka vyndaji…už od 28.ledna dne mych narozenin lezim v nemocnici…Vy se držet a ať Malickej roste…
@1985bara tak hodně zdravíčka pro Jonaska, maminku i tatinka.Je krasny. Gratuluji
@marcula juuu se na ty tvoje prcky tesim
Jinak dekujeme holky
@marcula já si tě pamatuju, psaly jsme si ze začátku
vím, že jsme byly nastejno, já jsem teď na začátku 35 tt.. a proč ležíš v nemocnici?
@Mar31 dneska jako zpraskanej pes kazdej sval citim a hlavne siti
ale jinak vse ok.je to jako kdyz to prezenes v posilce
@Eva Sz nevim kolik mam stehu ale ruplo mi to i trosku uvnitr plus nastrih.si budu muset procist zpravu potom
Ahoj holky do téhle diskuse jsem psala hodně před třemi lety. Pak se nám díky Gennetu povedla dvojčata chlapeček a holčička. Ted jsem zvědavá jak tam je ted. Je tam ještě pani doktorka Mokrá??? Ta byla skvělá řekla vše na rovinu bez sladkých řečí okolo. Pokavad byl neuspěch snažila se poradit a vymyslet jinou cestu k uspěchu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.