Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím vsechny
uz jsem tady od zarí nebyla a koukam plno nových miminek tak gratuluji. Mohl by mi nekdo ríkac jestli nevíte co delají kdyz jsem i po provokacce nedostala MS mela jsem cekat 14 dní ale neprisla na zprave mam ze se mam znovu objednat na kontrolu nemate nekdo stejnou zkusenost dají mi dalsí vyvolavacku? dekuji ![]()
@kalicka Tak jak jsi dopadla v Gennetu? Kdy bude KET? To je dobrá zpráva, že jsi dostala menstruaci, super
Jen aby to tak bylo i dál ![]()
@Eva Sz Co ty, už jsi byla na krvi?
@1Anička1 Ahojky, je to dobrý. Zobu pilule jako minule. A jsem na příští středu objednaná na UZ před KETem. Takže super!! Jsem šťastná. V tenhle průběh jsem ani nedoufala. Říkala jsem si, že to je buď těma všema zákrokama, že tělo dostalo takovej šok, že se raději nastartovalo nebo to je ještě v kombinaci s tím, že piju pravidelně každej večer kontryhelovej čaj. Ať je to jak je to, je to dobře.
![]()
@Eva Sz Tys už byla na KETu? To mi nějak uteklo… a co? Jak se cítíš a tak?
Zdravím nevite kolik dni po UZ se jde na KET? ja jdu na UZ den po vas a zajimalo by me kdy mam cekat transfer ![]()
@evca16 Zalezi na UZ. A jestli si to dobre pamatuju, tak to bylo 19.DC
Ahoj, krev negativni. Objednali me až na konec kvetna. Nemaji misto.Mam tam připravenou zadanku na imunologii.Bez ni už do ničeho nejdu
Ahoj já jsem byla na ketu 16den od začátku ms, ale doktor říkal že se může až 18 den cyklu, to ti řeknou na uz kontrole
@čekatelka1 tak to držím palce ja jsem v priprave na Ket bude to 4 pokus a uz by to mohlo vyjít mame posledního mrazacka
To já už mám taky 1 et a 2ket neúspěch a teď 3 ket a to už snad výjde jinak ještě mam zamražený tak uvidím a tobě taky držím palce ať to výjde
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.