Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara Tak nějak čtu diskuzi a já ti přeji, aby jsi to neměla vyvolávané. Já měla
tím tě nechci nějak děsit jen je to lepší když půjde sám/sama bez vyvolávačky. Přeji rychlí porod. ![]()
@žiraf ja bych taky radsi bez teto pomoci, hamilton nezabral a v pondeli se kdyztak budeme co a jak domlouvat ja uz nevim jak toho kluka dostat ven
@1985bara Třeba půjde sám.
Já neměla na výběr nesměla jsem přenášet kvůli cukrovce. Zavedli mě to v 10 h ráno a 22:21 byl venku. Takže pro mě žádná prča byla jsem unavená a dokonce jsem na chvíli ztratila vědomý už jsem fakt nemohla. Ale neměnila bych hned po porodu říkám manželovi, že si pořídíme další.
Drogy zabíraly koukal na mě jak na blázna právě jsem porodila. ![]()
@žiraf uvidime, me nenechaji kvuli tomu ze si picham ten fraxiparin, jinak to obrik neni, v pondelina kontrole budu 40+1 a to rikala ze sepisem kdyztak vyvolavacku, takze nevim jestli to bude nastup hned nebo v utery ![]()
Ahoj holky. Dnes jsem byla na hysteroskopii po potratu a dostala jsem termín k doktorovi na konec dubna! Prý mají hrozně narváno. Takže KET ne v březnu, ale tak v květnu
Jsem z toho otrávená a smutná.
Takže kdo se chystá na KET, tak rychle objednat termín.
@1Anička1 on tam zustal primar sam, nevim kdy tam budou mit posilu, my se tam chystali po porodu na kukacku ukazat malyho, ale nevim jestli by byli nadseny ze nas videj, ale zase si rikam ty dve minutky ho nezabijou preci
@1985bara určitě půjde ven sám… si to nechává na poslední chvilku.
Já jsem dnes byla na odběru krve jako samoplátce a po týdnu mám hcg 22 735.
@Marti30 no vidis, bude to fajne, ted uz se muze krasne gratulovat mamino
,,,ma jeste 4dny cas, ale on bude po tatinkovi, presne na cas vsude a vzdy ![]()
@1985bara díky, ale až podle toho jak a co uvidíme na prvním ultrazvuku v pondělí. Holky z diskuze mě straší dvojčátky…ale mě transférovali jen jednu 5denní blastocystu.
@1985bara jj to může to mi je jasné… tak uvidím v pondělí kolik tam čeho je. A ty už budeš mít doufám v pondělí Jonáška u sebe.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.