Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara tak podle metříku máš na porod ještě nějaký čásek… ne? neboj ven se dostat musí. Držím stále pěstičky ![]()
@Marti30 copak cas by byl, ale je nuda
, ani sexik, ani malinik, ani domaci prace a ani vana ho nevyhnala ![]()
@1985bara no právě jsem to také zjistila, že má napadnou sníh… to jsem zvědavá jak se dostanu od nás ve středu do Liberce na tu krev.
@1985bara to mě také a ještě díky sněhu nemůžu kolikrát ani odjed od baráku protože se nevyhrabu.
Holky, ja se na sníh tesim. Jezdime na bezkach. Vcera jsem viděla na běžkách i tehulku, coz bylo mile.Ja jdu ve čtvrtek na sono, aby se videlo, co ta cysta
Ahoj dlouho jsem tady nebyla asi rok.
. Už jsou asi tady jiný lidi. Budeme chtít pak další mimi, ale nepotěšila mě správa, že Dr. Mokrá odchází. Pomohla nám k Alexovi a chceme další a nerada měním doktory. ![]()
Ahojky, chodím do Gennetu, ale momentálně nejsem po IVF. Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, aby bylo nidační špinění až 12 DPO (při dlouhých menstruačních cyklech). Test ale čistý. Myslela jsem, že se jedná o začínající MS, ale špinění bylo jen ráno a doteď nic. Ovulace byla asi 20 DC
@hačilka Jé tak držím pěstičky ať se povede.
. Koukám, že už třetí IVF.
. To obdivuji, že se nevzdáváš. Já krvácela při tom prvním a už jsem byla smířená, že se nepovedlo a už se mi do toho nechtělo. Krvácela jsem a pocit nic moc měli jsme vložený dvě embrya a nakonec se jedno chytlo a to jsem se dozvěděla až z krve. Musela jsem ležet a bála jsem se i na záchod. Ale ještě jedno mimi chceme takže zas do toho půjdu.
@žiraf Kdepak už mám 4IVF za sebou z toho bylo 6 transferů
takže jdu do 5tého pokusu minimálky
To už bude Alexovi rok že? Paráda určitě si dejte ještě jedno on primář taky umí jen jsme byly zvyklé na dr. ale to půjde
![]()
@hačilka Aha tak držím pěstičky.
Ať se mimisek pěkně zavrtá. Jo jo 21. 1. nám byl rok pořád mám pocit jak kdybych ho nedávno porodila. Na to, že jsem ho rodila 14 hodin a ještě jsem měla těhotenskou cukrovku tak bych neměnila 4 roky jsme se o něj snažili až se povedlo v Gennetu.
. Takže půjdu do toho i když zas budu muset držet v těhotenství cukrovku jak už jí mám jednou tak jí prý budu mít zas. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.