Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kalicka moc děkuju Kali
často na tebe myslím!
Doufám, že se máš dobře a žes měla krásný vánoce!
@Mar31 jj krivky srdicka miminka a taky cinnost delohy, do poradny se chodi cca 4tydny pred terminem, gyndar te posle do porodky kam budes dochazet cca 1×tydne
Ahojik holky,
tak u mě se objevilo růžové slabé špinění. Tak doufám, že se tam embryjko pořádně zakouslo.
@Marti30 tak to vypadá dobre. Drzim pesti, at je to štěstí a letos mimi na svete
@Eva Sz @Mar31 díky holky. Už se nemůžu dočkat až budu moct udělat test. Myslela jsem si, že když to bude druhé mímo, že budu trpělivější a klidnější. Ale opak je pravdou. ![]()
@Mar31 Já na Tebe taky myslím… jak rostete a tak. Snad se už brzo přidám. Už to na mě zase docela pěkně leze… miminka a těhotnění. Ale Vánoce byly krásný.
Tak holky hlasim se
byla jsem dnes na krvi a hcg mam necele 2000
az me to tedy pekne zaskocilo
Na kontrolu jdu az 27.2. k tomu doktorovi, prijde mi to jako hrozna doba, driv pry nemaji termin ![]()
@Aneti1985 gratulka. No to je tedy doba az na konci února. Kdy pak jsi mela ET nebo KET?
Mela jsem ket 6. 1. dnes je to presne 14 dni. Taky me to prekvapilo, sestra mi rikala, ze kdyby se uvolnil drivejsi termin tak mi daji vedet ![]()
@Aneti1985 Velká gratulace
![]()
Takže jdeš k primáři? Měl tam už být někdo jiný ne?
@Aneti1985 Tak to moc gratuluju… jen ať dál prosperujete.
@hačilka To jsem zvědavá jak to bude v G pokračovat. Nemáte někdo nějakou info jestli tam bude někdo nový?
@hačilka Moc dekuji
no asi nejspis jo. Podle me tam doktor bude zatim asi sam…proto je tak dlouha cekaci doba…asi nebude stihat, to je pekne blby
jsem z toho fakt rozladena.
@kalicka No holky já nic nevím ale mám doma klostík a s ms začít šnupat
tak jsem zvědavá jsem doma na dovolce, nemám se kam vrátit do práce a te´d toto
doufám že mě to neposunou
musela bych na pracák
doufám že to nějak vyřeší
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.