GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
3.1.15 18:06

@LKK Promiň, že se tak blbě ptám, ale ta minimálka to je to IVM? Jak se podává míň léků na rozdíl od ivf? Ach jo musíme někdy na to kafe dalo by se o tom povídat lépe než takto po pc :) Až bych pak jela do Lb třeba na krev tak bychom se mohly domluvit co říkáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.1.15 18:18

@Aneti1985 To je minimální stimulace, bereš jen minimum léků odebírá se jen 1-4 vajíčka ale měli by být kvalitnější :think: :think: :think: aspoń v to doufám :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
3.1.15 18:22

@hačilka jojo tak to je to IVM na tom jsem byla jako úplně na prvním. Měla jsem dvě vajíčka jedno se zavedlo a jedno zbylo na ket. mám pocit že nás to vyšlo nějak kolem 23000,–Kč. Mě to právě doporučila doktorka hned na poprvé kvůli tomu že mě hodně hrozí ten hyper st. syndrom tak kvůli tomu zvolila tuto metodu jako první. Bohužel mě toto nevyšlo…

Příspěvek upraven 03.01.15 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
3.1.15 18:23

@hačilka já bych minimálku zkusila bez PK a s ICSI-co když zrovna u mě se lépe zavrtají ty mladší buňky. Po každé jsem měla vše špičkové kvality, tak chci nějakou změnu. Myslíš, že se mi nedají termín na minimálku? To mi ani něříkej :zed: :D no snad aspoň v nejhorším IUI.

@Aneti1985 jen se ptej :) při ivm odebírají nezralá vajíčka a nechávaji je dozrát v miskách zato při minimálce stimulují Clostíkem a nebo meší dávky hormonu co se používá při IVF. Jinak vše je stejné jako při IVF hlídá se velikost folíků, které v určitou dobu punktují, oplodnění probíhá na miskách a opět vloží zpět do dělohy. Jen u minimálky je riziku, že je málo folíků a nemusí být v něm ani vajíčko a někdy se stane, že se nevychytá správný čas a folíky mohou popraskat, že ani k OPU nedojde.

Pro kávu jsem na 100% :D bylo by fajn pokecat s někým koho trápí stejný problém. Upřímně se mi to ještě nestalo a věř, že bych tě asi jen tak nepustila ke slovu :mrgreen: :mrgreen: A ty nejsi přímo z LBC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.1.15 18:29

@LKK To uvidíš po konzultaci :D opravdu s tím nemám zkušenost to čekání je brutální já vím :( už čekáme strašně dlouho :think: :think: No my musíme mít PISCI kvůli spermiu a PK bych dala ať zůstane to nejlepší :think: :think: hele mě není vůbec nic až na věk :zed: :zed: blastocyst jsme měly taky habakuk ale většinou na KET, ET jsem měla v létě a chytlo se bohužel jen na chvilku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
3.1.15 18:29

@LKK Téééda ty máš přehled čoveče :lol: Jojo tak to je ještě trochu rozdíl ta minimálka. Já byla na IVM. Nooo to s tebou úplně souhlasím asi by to nebylo kafe na hodinku :mrgreen: Já bohužel nejsem přímo z Liberce. Pokud by ti to nevadilo tak bych ti napsala až bych jela pak třeba na tu krev pak. To zas ale dopoledne budeš v práci viď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
3.1.15 18:37

@hačilka to mě mrzí :,( :hug: je to opravdu nespravedlivé a těžké :cert: a ty jsi nikdy na minimálce nebyla? Jsem četla, že ji i právě doporučují když se nedaří klasické IVF. Mě už příjde, že věk na otěhotnění nehraje žádnou velkou roli. Koukej já patřím mezi „dvacítky“ a dva roky nic a znám ženu které bylo 40 a otěhotněla na poprvé :nevim:
Já měla už 2× ET a 1× KET a nikdy se neuchytil ani nachvilku a blasty byly AA kvality a děložní sliznice také ok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.1.15 18:47

@LKK No je to náročné :roll: kdyby mě netlačil věk dám si pauzu 8o ale už to fakt nepočká :lol: psala jsem si to s holkou které se ve 43 povedlo 1IVF nechápeš :roll: :roll: Měla jsem 4IVF jen dvě ET a 4KETy a z toho 2po PGS takže zdravá embrya a nic tak doufám že čerstvé se chytne líp, no mám dvě děti přirozeně tak snad už to snad dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
3.1.15 19:02

@hačilka mě věk netlačí a o pauze nechci ani slyšet :roll: :D
Vidíš, to jsou ty případy o kterých jsem psala.
Upřímně je to zvláštní a opravdu tomu nerozumím. Nikdy bych neřekla, že ti nevýjde tolik pokusů, když už děti máš a bez problémů. Přeci vše se „obejde“ a blastičku ti tam vloží kompletně připravenou a navíc ještě zdravou po PGS. Při 3.IVF bych asi chtěla už taky to vyšetření PGS, ale nevim zda to pojišťovna schválí a jaké podmínky proto jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.1.15 19:50

@LKK No nevím podle mě nemá PGS takovou úspěšnost jak uvádějí :cert: :cert: mě se dvě embrya rozpustila při rozmražení coš se prý nestává :cert: :cert: a dvě se ani neuhnízdila :lol: netestovené čerstvé embryo se mi aspoň uhnízdilo sice se neudrželo ale teď věřím v čerstvé embryo :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.1.15 23:51

Holky, tak me napadlo z vaši konverazace. Pojdme se domluvit na kafco, aspon Liberecke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
7.1.15 13:06

Ahojik holky,
tak já jsme včera píchla poslední stimulační hormony.Dnes si píchnu Ovitrelle na ovulaci a v pátek na OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.1.15 16:19

@Marti30 tak tfuj tfuj.Ja byla dnes na konzultaci kvůli KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
7.1.15 17:15

@Marti30 Tak ať to klapne hlavně :) A ať je pěkná úroda :)
@Eva Sz A jak jste se dohodly? Jak to vypadá?
@Aneti1985 A jak to vypadá s tebou :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
7.1.15 19:04

@1Anička1 Já mám už u sebe oba kulihrášky :) tak se můžu jen modlit, aby to dopadlo dobře :) Dnes jsem byla doma, ale stejně jsem neležela a furt něco dělala…já prostě nedokážu jen ležet. Zítra jdu už do práce, sedim u pc tak to snad nebude ničemu vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.