Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barusssska no ta je nadherna. Takova princeznicka.Moc gratuluji
Mám těžkou práci, takže jsem byla vždy po transferu doma…popravdě, dvojčata už NIKDY
Jsem stará a nemám rodiče na pomoc, takže je to hodně náročné
@dagmariana ahoj no s tím věkem jsme na tom stejně nám se bohužel zatím nezadařilo
řešila jsi imuno když bylo tolik neúspěchů? A kde prosím tě já byla v Immunii
![]()
@hačilka Jo,po prvním jsem si řekla i o imuno i o genetiku…byla jsem v Praz v Imunii
@dagmariana Aha, hm tak to musis mit tezke, mam kamaradku ktera to ma podobne tak trochu vim jake to je. Ja mam docela vyhodu ze moje i pritelovi rodice by nam pomohli vsichni uz by chteli hrozne vnouce. Me je 31 a pracuji v kancrlari ale stejne asi zustanu dva nebo tri dny doma. Jeste jim taky kys. listovou.
Holky, přeju Vám všem krásné Vánoce a do nového roku hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a hlavně ať už nám to konečně vyjde ![]()
Všem přeji krásné vánoce plné klidu a pohody. A do Nového roku vstupte pravou nohou.Pf 2015. ![]()
Také se připojuji k přání. Krásné svátky vánoční
Sice jsme ten nej dárek nedostaly, ale není všem dnům konec, viď Ježíšku??? ![]()
Jak pise Anicka, preji vsem do Noveho roku hodne zdravi, spokojenosti a silu vse zvladnout. A to nejdulezitejsi at uz nam to konecne klapne a splni se nam to nejvetsi prani ![]()
Ahoj holky, tak jak jste užily svátky? ![]()
Já jako každý rok s plným pupkem a slovy, že už to jídlo nechci vidět
Ani nechi stoupnout na váhu
![]()
@LKK ahoj,ja jídlo docela v poho, ale toho alkoholu. Zitra už abstinuji, coz už jsem chtěla dnes. Nepodarilo se.Ale jinal jsem mela hezke vanoce
@LKK Ahoj
taky jsem precpana jidlem a uz nemam vubec na nic chut jak jsem vsim moznym preplacana
Vanoce byly hezke, ale celou dobu v duchu si uz preji zacatek ledna…to jdu na transfer tak proto ![]()
30.12. jdu na kontrolu jak to u me vypada, ja doufam ze to bude v pohode a zacatkem ledna na to vlitnem ![]()
Já mám na začátku ledna konzultaci kvůli KETU na unor, tak uvidime
@Eva Sz Tak to uz se taky blizi. A kolik mas celkem mrazacku? Zavadet budete jedno nebo dve?
Ahoj holčiny, tak se přidávám. Krásné svátky přeju. A nám všem čekatelkám, včetně mě, přeju ať nám ten čas utíká jak každá potřebujeme.
Já v lednu čekám na hydrošku a pak na KET. Jenže mezitím vždycky musím čekat na ms, takže se to prodlužuje a prodlužuje a…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.