Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, hlasim, ze brisni tance po 10 dnech od hydrolaparoskopie byly ok. Takze je to opravdu dle toho, jak se kdo citi:-)
Ahoj holky…už sem nechodím, ale chtěla bych vám všem popřát do nového roku, aby se podařilo mít co nejdříve miminko nebo dvě
Hodně štěstí a hlavně sil do pokusů a těhotenství. Dáška.
![]()
@dagmariana take preji krasne proziti svatku tobe a tve rodine ![]()
Taky všem přeji krasne Vánoce a do Nového Roku vse co si prejete.Ja už se dnes dovoluji, tak jsem rada, ze si trošku odpocinu
Ahoj holky, neměla jste některá prekérku s genneťáckým testem
tohle na mě dneska vykoukla takže jsme byli šťastní jak blechy do telefonu do gennetu krev 0 nemohla jsem tomu věřit tak jsem hnala holku pro další test mamatest
tam už nic
nechápu genneťácký mi nikdy ducha neukázal
![]()
@hačilka já jsem ho taky měla, ale až po limitu. A taky mi dával naději ![]()
@hačilka ahoj za mě Gennet test už nikdy
![]()
Krásná čárka jak u tebe v limitu a nic z toho ![]()
Je mi to líto ![]()
@hačilka Ahoj, také mám tyto zkušenosti a né jednou…ukázalo mi to slabou čárku i když krev byla 0. Myslím, že ty testy ani nestojí za to si dělat, jen to dává člověku naději a pak je o to víc zklamaný. Lepší asi si počkat až na krev to je pak jistota. Mrzí mě to… ![]()
Jinak holky všem přeji krásné vánoce a doufám, že pro nás čekatelky bude příští rok úspěšný
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.