Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aneti1985 právě, že úplně normálně
tak uvidíme co z toho bude ![]()
Lkk-Hmm to znam
tak uvidis treba to zrovna klapne. A budes si delat test nebo vydrzis az na krev? Napis mi kdy jdes na krev at muzu drzet palce
Ty vlastne mrazacky nemas vid…tak ze bysi musela zas na stimulku pripade. No bylo by fajn kdyby to vyslo vid
byl by to hezky darek ![]()
@Eva Sz @Aneti1985 určitě budu testovat dřív než půjdu na krev. To bych fakt nevydržela ![]()
@Aneti1985 na krev jedu 15.12. a děkuju za držení palců ![]()
Bohužel teď jsme bez sněhuláčků
no byl by to úžasný dárek pod stromeček asi jako pro každou z nás tady. Naštěstí teď po et jsem nějak v pohodě a i zapomínám, že jsem na nějakém byla
ale to víš, že nějaký ten červík se v hlavě za den objeví
@LKK No to mi je jasne…myslim, ze na to nejde uplne zapomenout i kdyby clovek sebe vic chtel
Taky jsem se na to moc neupinala a snazila jsem se to spis vypustit. A vzala jsi si nejake volno nebo chodis normos do prace. Ja vzdycky vaham zda byt chvili doma nebo jit hned do prace. Tak pak pisni az budes testovat ![]()
Chodim taky do gennetu v Liberci k panu doktorovi Petrovi a jsem s nim opravdu moc spokojena, ale bohužel jsem se dozvěděla včera negativní výsledek po ET byla jsem na tom poprvé a tak me to vzalo rika se ze na poprvé se to jak kdy povede
@Verisek01 to je mi lito, ale hlavu vzhuru, prvni pokus byva takovy vicemene zkusebni, podruhe se povede uvidis ![]()
Ahoj, můžete mi prosím říct, kolik se cca doplácí na léky? Měla jsem IVF v roce 2009, píchala si fostimon a na léky jsem nedoplácela nic. Ale teď to už asi bude jinak.
Díky za info ![]()
@Verisek01 Hned další cyklus. Nevěš hlavu já ani na 3 pokus nic ![]()
Ahoj holky, tak já hlásím, že ani 2.IVF nevyšlo. Test negativní a MS nejspíš za rohem
![]()
Ach jo, je to fakt na hlavu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.