GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
19.12.14 18:51

@dagmariana Děkujeme, koukám že vám se zadařila rovnou dvojčátka :D To je pěkný…doufám, že ti moji sněhuláci co mě čekají v lednu budou bojovat a snažit se. Vždy po nezdařeném pokusu mám pocit, že se to snad už nepovede, ale furt věřím…
Přeji pěkné vánoce :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
19.12.14 19:08

Také přeji krásné svátky kočky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
19.12.14 19:48

Tak díky holky mě to ten test nikdy neudělal :nevim: :nevim: proto jsem tak věřila :zed:
@dagmariana @LKK @Aneti1985 a všechny ostatní hezké svátky a po novém roce snad bude líp doufám že ještě stihnu minimálku s Mokrou to je taky na palici hledat nového doktora :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
19.12.14 20:03

@hačilka a nevíš kdo bude místo doktorky? A budeš měnit CAR?

Rok 2015 je náš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
19.12.14 20:29

@LKK Vůbec nevím co bude nechci jezdit do Prahy koukala jem že Sanus v Pardubicích má dobré recenze to je od nás téměř stejně jako do LBC navíc jsem tam chodila na zdravotku ale nedokážu si představit chodit k jenému dr :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
19.12.14 20:53

Holky nezoufejte, mám toho za sebou taky hodně…každý pokus vyšel a vždy jsem potratila…6× :( Takže // na testu ještě nic neznamenají…netrapte se s vydržte…je to hrozná a bolestná cesta ke štětí, ale čeká na vás na všechny, nebojte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
19.12.14 22:23

@hačilka To ja take ne :( Ale nejspise zustanu v Lb, Praha je uz docela z ruky. Take si to vubec nedovedu predstavit jak to bude dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
19.12.14 22:27

@dagmariana Take jsi to tedy nemela jednoduche :hug: Vzdy, kdyz ctu takovy pribeh tak si rikam, ze to jednou musi vyjit :) Doufam, ze mas pravdu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
20.12.14 09:15

@dagmariana A mohu se jeste zeptat. Ty jsi mela dvojcatka z ket nebo cerstva embryjka? Ja furt i premyslim co udelat pro to abych napomohla uhnizdeni a tak. Zda byt chvili doma, jist nejake vitaminy…nebo vse delat normalne jakoby nic. Jaky je tvuj nazor a omlouvam se, ze otravuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.12.14 09:05

@barusssska ahoj,Ty už bys mela rodit, ze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
21.12.14 10:29

@Eva Sz @barusssska uz je maminkou od 5.12., ma krasnou dcerusku anicku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
21.12.14 17:34

@Eva Sz Ahojky no jak píše Barča už to máme zdárně za sebou a teď tady chovám řvoucí 16-ti denní Aničku. Porod byl celkem rychlej, jen ty kontrakce au, au. Měla 49 cm a 2980g, tak že maličká :)Jinak je to zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
21.12.14 19:16

@Aneti1985 Mám za sebou 3 IVF pokaždé vyšlo, ale v prvním trimestru konec, buď SP nebo přestalo tlouct srdíčko, potom 3× spontální těhu a 3× potrat :/ Děti mám z KET…měla jsem 4 mražáčky a chtěla dát tři, naštěstí :D jsem dala jen dvě… a vyšlo to…celou dobu jsem trnula, že to nevyjde, děsně jsem se bála…je mi skoro 41,takže to bylo za 5 minut 12 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
22.12.14 09:34

@barusssska Ta je hezoucka :) Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
22.12.14 09:42

@dagmariana Tak to jsi si opravdu taky prosla svym :( Ale hlavne ze jsi se dockala. Ja mela ze ctyr transferu 2× pozitivni krev a za dalsi tyden to spadlo zas na 0, embrous to proste vzdal. Pokazdy jseme zavadeli jedno. Ted v lefnu hned zacatkem jdu na ket a prenos bude dvou embrousu, pokud prezijou. Vzdycky jsem si rikala, ze bych dvojcatka nezvladla, ale ted si rikam…klidne i dve, hlavne kdyz to vyjde :) A byla si od zacatku doma nebo jsi chodila do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.