Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1Anička1 Tak treba na neco prijdou v imuno…a to jsi byla v Praze v Podoli? A u koho primo, jestli se muzu zeptat. Ja mam ms rizenou duphastonem, jinak bych to nemela vubec a nebo zas porad spinila. Tak ze sice ja to mam presne na den, ale diky praskum
Tak at ti to cekani utece a pak pisni jak si dopadla na te imunologii.
Jinak vsem preji take hezkeho Silvestra!:-)
@Aneti1985 V Gennetu mě poslali do Immunie do Prahy. Teď nevím, jak se jmenuje ta doktorka, musela bych doma mrknout. Ale brali mě i partnerovi, každýmu asi 6 ampulí a ještě sperma na rozbor. Výsledky trvají měsíc, tak snad to dělají poctivě
Jedeme tam pro výsledky asi 20.ledna, tak dám vědět… ![]()
@1Anička1 Aha tak to jo. Tak urco pisni jak jste dopadli. Pekneho Silvestra ![]()
@1Anička1 Ano Terezku mám z prvního pokusu. Doufám v to, že když to šlo tenkrát na poprvé, že by to mohlo být tak i ted. Ale uvidíme jak dopadneme. Já mám problém jen s ovulkou jinak jsme v pořádku.
Holky nevíte kdy dr. Mokrá odchází a zda tam místo ní bude někdo jiný?
@LKK zrovna dneska @hačilka rikala ze misto mokre snad nahradu nemaji a mela by byt do konce unora nebo ledna, ale tohle si nejsem jista
@1985bara děkuju za info. Takže to bude mít všechno na starost pouze dr. Petr? Vždyť to se nedá asi zvládnout ![]()
Jsem nato teda zvědavá
@LKK dalsi infosky nemam, ale jestli to bude mit jen dr petr tak to potes koste teda, uz takhle to tam bylo natriskany, ale myslim ze nahradu za ni mit budou
@LKK Ahojda, me doktorka rikala, ze tam bude do konce ledna
Noo jako taky jsem na to zvedava. Asi pak prejdu k tomu doktorovi. Pokud tam zatim nikdo nebude. Jezdit nekam jinam se mi moc nechce ![]()
@LKK @1985bara Holky psala jsem že asi mají náhradu
co jsem četla v jiné diskuzi
ale nevím koho
holky psaly že asi někdo z práglu
No bez doktorky to bude na ho.no rozhodně se mi nechce zvykat na někoho nového
dobrý CAR by si měl dobré doktory držet a to teda v Liberci těžce nezvládli
![]()
@1985bara no právě, že tam je mazec
taky si myslím, že náhradu budou mít snad co nevidět
@Aneti1985 těžko říct jak to bude. Pokud nebudou mít náhradu, tak asi automaticky kdo tam půjde, tak půjde k doktorovi. Tak jen se modlit, aby tam byl někdo rychle jako náhrada. Mám v plánu minimální stimulaci, tak se toho bojím jak to teda bude
@hačilka aha, tak to jsem už dooost zvědavá kdo ji nahradí. Bohužel my s tím nic neuděláme, tak se jen můžem modlit, aby tam nasadily taky někoho skvělého.
Holky první z Vás kdo jde v únoru, aby nám podal info? ![]()
@LKK Hele já jedu v pátek, tak uvidím
napíšu Vám zprávičku
![]()
Hodlám dát v lednu minimálku na další IVF už nemáme měla jsem vždy hodně vajíček a kvalita na prd, tak snad minimálka bude OK
člověk už neví co by, na druhou stranu jsme tam narvali přes 120 000kč tak se nemíním vzdát
![]()
@hačilka já chci taky právě tentokrát zkusit minimálku možná to výjde na leden i když asi kvůli MS spíš únor. Mám dost vajec, ale moc jich zase nevydrží
jen nevim zda mi minimálku udělají když jsem byla 1.12. na ET, tak nevim jaký má být rozestup ![]()
Děláš dobře ona někomu ta minimálka líp sedne i to, že se zavedou embrya bez prodloužené kultivace. Někde jsem tady četla, že se paní blastičky nikdy neuchytili a bez PK byla hned těhotná. Navíc asi ta minimálka výjde do těch 20000Kč což je rozdíl mezi IVF
A nevíš zda ICSI se platí dle počtu vajíček a nebo cena je jednotná 7000Kč?
@LKK No doufám už mám vyčerpáno a stejně mě bylo 40
Naštěstí se platí pořád stejně ať máš 2vajíčka nebo 20
já měla 2×18 vajíček to by jsme se jinde nedoplatili
No počítala jsem minimálka 10000 +PISCI 11 000+ Pk 2500 a nějaké léky a budem na 25 000
Nevím jestli nebudeš muset čekat dýl ale nechci tě plašit
Já měla jen KET v prosinci takže pohoda
MS bude kolem 20 tak snad s dr. stihnu aspoň stimulaci
je to na palici
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.