Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva Sz a to máme Silvestra za dveřma
![]()
@Aneti1985 držím na 30.12. palce ať jde vše jak po másle.
@kalicka to mi povídej o čekání na MS jak mám PCO, tak mé cykly jsou hrozně dlouhééé. No je to vždycky na hlavu. Jednou mi nějaké vyšetření nevyšlo asi o 2dny a protáhlo se to o 2 měsíce
![]()
@Eva Sz @Aneti1985 @kalicka teda tolik Ket na začátku roku. Budu Vám holky mooooc držet pěsti ![]()
@kalicka Ahoj kali, tak se ti to malinko prodlouzi vid to cekani kvuli te hydrosce, ale neboj ono to utece a pak uz na tebe budou cekat snehulacci. Tak bych nam vsem prala, aby to uz konecne vyslo, verim ze rok 2015 bude uspesnej
Pokud si to dobre pamatuji tak mame obe jeste 6 snehulaku…to se proste musi povest ![]()
@LKK Ahojda
moc dekuji. Taky jsem postrehla ze nas zacatkem roku bude vic…a jak si na tom ty? Poradis se s pani doktorkou co dal? Psala si myslim o te imunologii vid?
@Aneti1985 určitě chci před dalším IVF mít tu imunologii a mezi čase zkusím asi IUI. Ať mi ten čas lépe utíká ![]()
Držím moc palce ![]()
@LKK To je rozumný
A na tu imunologii pojedeš do Prahy? Vím, že se mi o tom doktorka taky zmiňovala, ale asi zatím když mám mrazáčky to nebudu řešit. Tak pak písni jak to probíhalo a co jsi se dozvěděla. Ono se myslím, čeká někde měsíc na výsledky viď? Hele třeba zrovna klapne IUI ![]()
@kalicka Kali a ty jsi nebyla na té imunologii? Dnes jsem to tu pročítala různé diskuze, které se týkají té imunologie a úplně jsem koukala, že kolikrát je zakopaný pes tam.
Já furt přemýšlím, zda se tam neobjednat…ale teď asi půjdu do toho ketu a uvidí se…
@Aneti1985 ahoj,mame dva mrazacky. Zavadet chci jedno.Tak snad mi je zamrazili po jednom
@Aneti1985 chtěla jsem do Prahy k Malíčkové a nebo do Plzně Ulčové. Tak uvidíme kam se dostanu ![]()
Ty máš kolik IVF za sebou?
To by bylaw nádhera kdyby to mezitím vyšlo
co ti budu povídat ![]()
@Aneti1985 vidíš to mě to doktorka ani nenavrhla. Přitom mám 2.IVF za sebou. Snad mi vypíše tu žádanku ![]()
@Eva Sz Pokud jsi uváděla jedno když jsi vyplňovala papíry tak ti určo zavedou jen jedno neboj
Možná že půjdeme stejně, protože jsem trochu zmatená z dnešního telefonátu do gennetu, chtěla jsem se objednat na ultrazvuk. kontrolu sliznice…začala jsem brát medrol a estrofem dnes je to devátý den, domluvily jsme se tak s doktorkou, že to výjde akorát tak aby se na mě 30.12. mrkla a pak naplánovala transfer. Sestra mi ale do telefonu říká, ale ve zprávě máte že se stimulací nemáte začínat do konce prosince tak proč jste začala brát prášky…zřejmě to doktorka zapomněla pozměnit ve správě nebo nevim, ale opravdu jsme se domlouvaly takto. Tak že mám zítra ráno přijít a uvidí se co dál. Tak to fakt nechápu…no zítra se dozvím co a jak dál. Hned vás budu informovat jestli půjdu na transfer:-) doufám, že jo.
@LKK jak jsem dnes pročítala diskuze o té imuno tak je asi i dobrý Mudr. Jindřich Madara z Prahy - Podolí i o té Malíčkové a Ulčové jsem četla dost kladné věci…tak uvidíš no. Skoro ve všech případech nasazují prednison(kortikoidy)
ale ku podivu dost pomáhají. Tady jsem našla zajímavé čtení:
http://www.forumzdravi.cz/…imunologie-1
Jinak já mám za sebou 1×IVM a 1XIVF tak že jsme na to podobně. Teď při druhém mi naštěstí zbylo hodně mrazáčků…říkám si ale co když je chyba právě v té imuno a embryo nevydrží protože ho moje tělo nepříjme. Tak nevím už mi z toho fakt šibe ![]()
@LKK A ještě jsem byla na dvou ket…vše po jednom embryu.
Teď se modlím aby vydržely obě
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.