Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aneti1985 neboj pokud tě už pozvaly na zítra bude to v pořádku a KET se konat bude ![]()
Držím pěsti a budu na tebe myslet.
Děkuji za odkaz hned na něho mrknu.
A uhnízdilo se ti někdy nějaké embryo? Nedivím se, někdy mám pocit, že už jsem blázen ![]()
@LKK měla jsem z těch 4 transferů 2× pozitivní krev, ale za další týden to vždy spadlo na nulu
při druhém pokusu jsem měla hcg 7…to byla malá šance od začátku a při ivf čerstvého embrya to bylo 25,3…myslím. Další týden pak zas nula.
@Aneti1985 já z těch 3 transferu kdy bylo vše ideální se neuchytlo ani na chvilku což mi příjde divné. Už se těším až to s doktorkou proberem.
Tak to věřím, že se ti dva bobísci rozmrazí v pořádku
@LKK Taky doufam
Budu te hned zitra informovat kdy pujdu na transfer. Dobrou noc ![]()
@Aneti1985 netrpělivě budu čekat na zprávy a držím palce.
Dobrou noc ![]()
Taky mi to prijde divne, ze se ti embrous ani jednou nezahnizdil, proberto s doktorkou…podle me bude asi zakopany pes v te imuno… ![]()
@LKK Moc dekuji
Ted jsem si jeste malinko zasportovala(plavani a badminkto) dnes a zitra nejaky ten drink a pak bude utrum zas, bojim se cokoliv delat. Asi i na lyzovani se vyprdnu radeji…
A kdy mas vubec konzultaci u pani doktorky?
@Aneti1985 To je paráda
Budu držet pěsti
Věřila jsem, že když už jsi brala léky, tak že ti KET udělají ![]()
To já jsem na tom zatím bledě. Měla jsem jít v půlce ledna na hysteroskopii, jenže MS se bohužel o týden opozdila. Takže se vše posouvá zase min. o měsíc, pokud to teda dostanu tentokrát včas. Jinak bych takhle mohla čekat taky půl roku…
Jinak čekám na výsledky imunologie, byla jsem v imumii v Praze.
A co nového u Vás holky?
Kdo jde tedy všechno na začátku ledna na KET? Ať vím, komu držet palečky ![]()
@1Anička1 ahojík… mě čeká hned ten první týden OPU a pak ET.
jj ms je nevyzpytatelná… vím moc dobře jak to když člověk čeká a ono nic. A když není potřeba, tak přijde.
@Marti30 Tak na tebe budu myslet
Ty už holčičku máš, tak to snad půjde jako po másle. Terezka je z prvního pokusu?
Jj, MS mi dělá naschvály už delší dobu no ![]()
Milé holky,
přeji prima silvestrovské oslavy, ať na chvíli zapomeneme na naše trápeníčka
a miminkovsky úspěšný nový rok ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.