Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aneti1985 ahojky ja je měla čerstvá
po prodloužene kultivaci..
ode dne transferu jsem doma a skoro vůbec jsem na ně nemyslela a neupínala se na to..prostě jsem dělala vše jako jindy jen nechodila do práce a oni se chytili obě embryjka
aspoň i tak mi to radila doktorka, že na ně nemam moc myslet…
Ahoj holky nemáte někdo e-mail na dr. Mokrou, dneska jsem byla na konzultaci tak nějak mě zaskočila že jsem se zapoměla zeptat na inofolic při minimálce atd. nebo s tím nemáte někdo zkušenosti???
Ahojik holky.Tak to mam za sebou.Dr.Petr mi odebral 12oocytů a kolik je schopných vajíček se bohužel dozvim az v pondělí. To už budou krásně oplodněna. Jinak jsem v pořádku. Dr si se pamatoval z minula, také mi tenkrát odebiral.
@marcula Tak to je super:-) Já na to právě nemyslím díky tomu že chodím do práce a furt něco dělám, občas si vzpomenu když beru prášky a tak, ale taky se snažím to úplně vypustit. Uvidíme no…ono u ket je asi o dost menší šance než u těch čerstvích. Testovat ale nebudu, vydržím až na krev.
@Marti30 Tak paráda, tak budeme čekat na zprávy jak to vypadá dál ![]()
@faldi Jo písnu ji v pondělí, nezeptala jsem se na inofolic od kdy ho má brát jestli vůbec
![]()
@hačilka mě doktorka doporučovala Nosifol, že bych ho měla začít užívat. Tak myslím, že by si ho mohla užívat i před minimálkou, ale raději se ji optej
@Eva Sz Ale ukončila mi neschopenku
je fak že ji mám už dlouho, ale myslela jsem že mi ji nechá ještě přes minimálku, v podstatě se nemám kam vrátit, takže jsem s nervama v prd…
už mám rozjednanou práci novou ale nechci nastoupit a lhát protože jak bych řekla IVF tak mě nevemou
to chápu, ale lhaní mi nejde takže mě teď čeká spusta nepřijemností
ta minimálka měl být můj poslední pokus a pak jsem chtěla nastoupit do nové práce něco našetřit a zkusit třeba Apolináře na další minimálku
![]()
Holky kdyz me trochu boli bricho jak kdybych mela dostat menzes je asi spatne znameni ze?
Co myslite?
@Aneti1985 to je z těch leku. U někoho bolelo bricho jako ms a bylo to dobre u něho ne. s tou hromadou hormonů jsou všechny příznaky k nicemu.Drz se. Je pondeli, tak hurá do prace.Kdy mas jít na krev?
@Aneti1985 mě také bolí břicho jako bych to měla dostat. A to jsem před ETem. Určitě to je z těch hormonu. Mám i prsa a bradavky naběhlý.
Jinak mi dnes volali z Gennetu v pátek mi odebrali těch 12 oocytů a z nich bylo 7 vajíček vhodných k oplodnění a ty se stále drží. Uvidíme kolik jich bude zítra. Zítřkem začíná prodloužená kultivace.Na ET jedu ve středu.
@Eva Sz To máš svatou pravdu, že vzhledem k těm hromady lékům co bereme se nedá asi přiklonit ani k jedné ariantě, ale pěkně mě to tedy vylekalo ![]()
Na krev jdu 20.1. tak mě držte palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.