Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kalicka @LKK no holky dneska MS volala jsem po Gennetu objednali mě k Petrovi
nevím jestli tam je sám, ale jsem ráda na poslední pokus bych nechtěla k někomu koho neznám
![]()
@hačilka paráda
já si tam nakonec na IUI nevolala, nějak nevěřím, že bez Clostíku to má cenu a že mě objednají jen kvůli IUI
a objednali tě bez problému? Nebo měly řeči? Že bych se tam objednala zítra ![]()
Jinak dám hned vědět jaké to bylo v Plzni
@kalicka @LKK Holka bylo to v poho
asi maj pres ale sestra byla milá ![]()
jdu na minimálku
doufám že s ní budou kvalitnější vajíčka a při čerstvém transferu se zadaří taky líp než při KET
PGS mě zklamalo měla jsem 4zdravá testovaná embrya,2se rozpustila při rozmražení a dvě se nechytla
tak teď doufám v minimálku
![]()
@kalicka Jo přesně snad budu jen brát clostík tablety
prý jsou cca 2-3 vajíčka někdo dá i 5 kousků
no a hlavně cena je 10tisíc +my PISCI pokud bude PK
.Už bych si musela platit celé IVF sama a na to už fakt nemáme a do pujčky nejdu
za 4 pokusy IVF s 6 transfery jsme dali cca 120tisíc a to nepočítám léky a vitamíny z lékárny a o cestách nemluvě za dva roky by to tyky byla pálka
![]()
Holky zacala jsem silne spinit az krvacet
strasne se bojim jestli se neco nepokazilo… ![]()
@Aneti1985 Jestli je to hodně mazej do špitálu
ale spoustu holek zakrvácí nebo silně špiní
![]()
Holky tak dnes skoro nic jen malinko špinění…tak nevim co to tam ty prďolkové vyváděj ![]()
Myslím, že to bude dobrý…doktorka říkala, že můžu trochu krvácet nebo špinit, že plno žen tím trpí na začátku těhu. no hlavně že to je už o 80% lepší. Už ani břicho mě skoro nebolí…
Ahoj holky jsem zde nová, nevíte některá, kdo bude místo mudr. Mokré? Docela mě mrzí, že dochází. Jsem u ní skorem dva roky.
Ahojik holky,
tak jsem nevydržela a testovala.Na fotce vidíte výsledek.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.