GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
21.1.15 14:16

@kalicka @LKK no holky dneska MS volala jsem po Gennetu objednali mě k Petrovi :D nevím jestli tam je sám, ale jsem ráda na poslední pokus bych nechtěla k někomu koho neznám :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
21.1.15 18:17

@hačilka paráda :dance: já si tam nakonec na IUI nevolala, nějak nevěřím, že bez Clostíku to má cenu a že mě objednají jen kvůli IUI :think: a objednali tě bez problému? Nebo měly řeči? Že bych se tam objednala zítra :D
Jinak dám hned vědět jaké to bylo v Plzni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
21.1.15 19:32

@hačilka A ty máš před sebou falší IVF nebo jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
21.1.15 19:37

@kalicka @LKK Holka bylo to v poho :lol: asi maj pres ale sestra byla milá :lol:
jdu na minimálku :lol: doufám že s ní budou kvalitnější vajíčka a při čerstvém transferu se zadaří taky líp než při KET :think: :think: PGS mě zklamalo měla jsem 4zdravá testovaná embrya,2se rozpustila při rozmražení a dvě se nechytla :,( :,( tak teď doufám v minimálku :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
21.1.15 19:53

A co je minimálka? Jako IVF s nějakou minimální stimulací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
21.1.15 20:17

@kalicka Jo přesně snad budu jen brát clostík tablety :lol: prý jsou cca 2-3 vajíčka někdo dá i 5 kousků :think: :think: no a hlavně cena je 10tisíc +my PISCI pokud bude PK :think: :think:.Už bych si musela platit celé IVF sama a na to už fakt nemáme a do pujčky nejdu :roll: :roll: za 4 pokusy IVF s 6 transfery jsme dali cca 120tisíc a to nepočítám léky a vitamíny z lékárny a o cestách nemluvě za dva roky by to tyky byla pálka :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
22.1.15 20:32

Holky zacala jsem silne spinit az krvacet :,( strasne se bojim jestli se neco nepokazilo… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
22.1.15 21:01

@Aneti1985 Jestli je to hodně mazej do špitálu :think: :think: ale spoustu holek zakrvácí nebo silně špiní :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
22.1.15 21:01

@Aneti1985 jen na poho urco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
23.1.15 10:50

Holky tak dnes skoro nic jen malinko špinění…tak nevim co to tam ty prďolkové vyváděj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
23.1.15 10:52

Myslím, že to bude dobrý…doktorka říkala, že můžu trochu krvácet nebo špinit, že plno žen tím trpí na začátku těhu. no hlavně že to je už o 80% lepší. Už ani břicho mě skoro nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
23.1.15 10:57

@Aneti1985 Uf :D tak hlavně že jsi Ok :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
23.1.15 11:25

@hačilka Dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 12:32

Ahoj holky jsem zde nová, nevíte některá, kdo bude místo mudr. Mokré? Docela mě mrzí, že dochází. Jsem u ní skorem dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
23.1.15 13:10

Ahojik holky,
tak jsem nevydržela a testovala.Na fotce vidíte výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.