Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka aha, ta paní byla p. Čiháčková
to je náhoda
Tak to jsme se museli minout a nebo seděli společně v čerkárně ![]()
Fakt jo? To mě mrzí
já tam jedu zítra na kontrolní UTZ před případnou IUI, ale v pátek byly ještě trošku pozadu, ale já ovu mívám později než 14DC. A to už poznal, že se jedná o cystu? To jsem na sebe zvědavá jak dopadnu. Já že trpím PCO, tak jich tam bylo více do 9mm, takže žádný dominantní se nedal určit.
Chápu, mě to už taky pěkně sejří to čekání přes dva roky. Začali jsme se snažit jako první o mimi a nakonec všichni kolem za tu dobu jsou těhule či maminy a já zatím nic v dohlednu. Najednu stranu si říkám, že když na něco příjdou na té imuno je to taková náplast na ty neúspěchy, ale pokud nic nenajdou tak nevim
@LKK No já jsem po lečbě v Gennetu opravdu nepřehlédnutelná blondýna
mám cca 15-20kg nahoře
teď po klostíku jsemzase u tech 20kg
Jo je to úleva když se příde na to proč? To se mi nestalo když mi něco najdou jsou to hraniční hodnoty
takže se to buď neřeší nebo mě přidaly medrol 14dní před ET, coš si beru sama neb dr.na to zapomněl
nebo to v kartě neviděl ale to je fuk to jsou banality
@hačilka taky na sobě vidím killa navíc po těch hormonech
co se dá dělat… pro mimi všechno ![]()
To je taky na prd. Já vždy dostala Medrol po ET což teď si píšu s jednou slečnou a ta ho má už taky od začátku stimulace, tak tomu nerozumím. A neudělal ti ten Clostík neplechu? On dost způsobuje cysty. Nelze ho nahradit příště něčím jiným?
Jediná blondýnka byla seděla hned u dvěří k dr. Petrovi když jsem šla zrovna nařadu a to mohlo být v těch 7:30h-byly jsme asi objednaný na stejný čas ![]()
@LKK No jestli byla prostorově výrazná se sympatickým blonďákem tak jsem to byla já
choť se mnou chodí vždy a na všechno
jen na sále zatím nebyl
Asi to byl ten klostík ja v životě neměla gynekologický problém jen v těhu občas něco bylo
kdybych nerodila v Kladně tak bych IVF ani snad nepotřebovala
![]()
@hačilka ty jsi prdlá
já nekoukám detailně na lidi co čekají v čekárně. Co by si o mě mysleli?
Jen nenápadně na ty papíry s kterýma výjdou
vždycky si říkám co ten pár trápí.
To já zase většinou chodím sama-příteli to moc nevychází a ani ho tím nestresuju když není fakt potřeba
já si to v klidu spojím i s návštěvou v nákupáku
@LKK |Jo tak to jsi asi byla před námi
ale taky si nepamatuji jak vypadáš
no to je paráda že jsme byly obě na stejný čas
bez Mokré je to fakt na prd
No prdlá jsem ale na mě se nemusí koukat detailně neb moje rozměry jsou jasné na první pohled
![]()
My že jezdíme z daleka tak jezdíme oba muž má svoji firmu tak má čas a navíc je děsný opatrovatel ![]()
Právě po tom imuno vyšetření mě dr. v Imunii doporučila medrol 14dní před ET vzhledem k hraniční hodnotě reakce na vaječníky
vím že se imuno za život mění ale říkám si že ty moje dvě pokázy se vylíhly bez problémů akorád po zadku
tak snad nebude nikde žádná katastrofa
![]()
Ahoj holky, tak se po delší době zase hlásím ![]()
Byla jsem na imunologii v Praze a byly mi zjištěny zvýšený protilátky proti spermiím a mírně zvýšené i proti oplodněnému vajíčku. Dostala jsem léky, které mám začít brát už 6 týdnů před KET. To abych už začala
Na KET bych ráda v březnu. Doufám, že nebudou nějaké delší čekačky na KET, když je tam doktor sám. Manžel má navíc nějaké horší spermio, takže to je u nás asi jediný problém. Spermíci, který to přežijou, zlikviduju
![]()
Takže to imuno vám doporučuju, určitě je to dobrý vědět ![]()
A co vy, co je u Vás nového?
@1Anička1 ahoj, dekuji za optani, my jeste porad nic, vcera mi dr udelala hamiltona ale nejak to k porodu nevede, kdyz se to nerozjede budeme v pondeli domlouvat vyvolavani
@1Anička1 A kde jsi byla v Imunii? Tam jsou fajn co ti dali zá léky?
Takže máš problém vyřešený
to je paráda když už se něco najde a dá se s tím něco dělat
![]()
@hačilka Jj, byla jsem v Imunii
Dostala jsem Metypred a mám ho brát 6 týdnů před a po otěhotnění snad 3 měsíce, teď nevim přesně… No, snad je to jediný problém. Je fakt, že ET mi vyšlo, ale to neznamená, že vyjde hned i KET… Ale budu doufat.
Tobě přeju, aby to taky konečně dopadlo, zasloužila by sis to… Půjdem asi v březnu spolu, co
Jinak já měla taky po Clostylu 2 cysty a musela jsem o měsíc odložit IUI…
@1Anička1 Uvidím dnes mám břicho jak balón doufám že nebudu muset to nějak radikálně řešit
![]()
@1Anička1 tak at uz nic necemu nebrani a sup mimi do briska a at uz se udrzi ![]()
@1985bara Děkuju a tobě přeju rychlý porod a hoď sem fotečky ![]()
@hačilka Snad ne, mě bolelo taky dost břicho a cysty naštěstí s menstruací odešly…
Možná budete mít trochu zmatek, přihlásila jsem se v práci na starý nick, který jsme zakládaly s kamarádkou a já už rok používám svůj
Takže smazáno a teď již správně ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.