GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKK
1756
2.2.15 21:19

@hačilka aha, ta paní byla p. Čiháčková :mrgreen: to je náhoda
Tak to jsme se museli minout a nebo seděli společně v čerkárně :lol:

Fakt jo? To mě mrzí :( já tam jedu zítra na kontrolní UTZ před případnou IUI, ale v pátek byly ještě trošku pozadu, ale já ovu mívám později než 14DC. A to už poznal, že se jedná o cystu? To jsem na sebe zvědavá jak dopadnu. Já že trpím PCO, tak jich tam bylo více do 9mm, takže žádný dominantní se nedal určit.

Chápu, mě to už taky pěkně sejří to čekání přes dva roky. Začali jsme se snažit jako první o mimi a nakonec všichni kolem za tu dobu jsou těhule či maminy a já zatím nic v dohlednu. Najednu stranu si říkám, že když na něco příjdou na té imuno je to taková náplast na ty neúspěchy, ale pokud nic nenajdou tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.2.15 21:26

@LKK No já jsem po lečbě v Gennetu opravdu nepřehlédnutelná blondýna :jazyk: :jazyk: :jazyk: mám cca 15-20kg nahoře :roll: teď po klostíku jsemzase u tech 20kg :zed: :zed: :zed: Jo je to úleva když se příde na to proč? To se mi nestalo když mi něco najdou jsou to hraniční hodnoty :roll: takže se to buď neřeší nebo mě přidaly medrol 14dní před ET, coš si beru sama neb dr.na to zapomněl 8o nebo to v kartě neviděl ale to je fuk to jsou banality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
2.2.15 21:33

@hačilka taky na sobě vidím killa navíc po těch hormonech :zed: co se dá dělat… pro mimi všechno :mrgreen:
To je taky na prd. Já vždy dostala Medrol po ET což teď si píšu s jednou slečnou a ta ho má už taky od začátku stimulace, tak tomu nerozumím. A neudělal ti ten Clostík neplechu? On dost způsobuje cysty. Nelze ho nahradit příště něčím jiným?
Jediná blondýnka byla seděla hned u dvěří k dr. Petrovi když jsem šla zrovna nařadu a to mohlo být v těch 7:30h-byly jsme asi objednaný na stejný čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.2.15 21:42

@LKK No jestli byla prostorově výrazná se sympatickým blonďákem tak jsem to byla já :lol: :lol: :lol: choť se mnou chodí vždy a na všechno :hug: :hug: jen na sále zatím nebyl :roll: :roll: Asi to byl ten klostík ja v životě neměla gynekologický problém jen v těhu občas něco bylo :roll: kdybych nerodila v Kladně tak bych IVF ani snad nepotřebovala :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
2.2.15 21:50

@hačilka ty jsi prdlá :mrgreen: já nekoukám detailně na lidi co čekají v čekárně. Co by si o mě mysleli? :mrgreen: :mrgreen: Jen nenápadně na ty papíry s kterýma výjdou :oops: :mrgreen: :mrgreen: vždycky si říkám co ten pár trápí.
To já zase většinou chodím sama-příteli to moc nevychází a ani ho tím nestresuju když není fakt potřeba :D já si to v klidu spojím i s návštěvou v nákupáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.2.15 22:09

@LKK |Jo tak to jsi asi byla před námi :lol: ale taky si nepamatuji jak vypadáš :mrgreen: :mrgreen: no to je paráda že jsme byly obě na stejný čas :roll: bez Mokré je to fakt na prd :lol: No prdlá jsem ale na mě se nemusí koukat detailně neb moje rozměry jsou jasné na první pohled :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My že jezdíme z daleka tak jezdíme oba muž má svoji firmu tak má čas a navíc je děsný opatrovatel :lol:
Právě po tom imuno vyšetření mě dr. v Imunii doporučila medrol 14dní před ET vzhledem k hraniční hodnotě reakce na vaječníky :jazyk: :jazyk: vím že se imuno za život mění ale říkám si že ty moje dvě pokázy se vylíhly bez problémů akorád po zadku :pankac: :pankac: tak snad nebude nikde žádná katastrofa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
3.2.15 15:48

Ahoj holky, tak se po delší době zase hlásím :)
Byla jsem na imunologii v Praze a byly mi zjištěny zvýšený protilátky proti spermiím a mírně zvýšené i proti oplodněnému vajíčku. Dostala jsem léky, které mám začít brát už 6 týdnů před KET. To abych už začala :) Na KET bych ráda v březnu. Doufám, že nebudou nějaké delší čekačky na KET, když je tam doktor sám. Manžel má navíc nějaké horší spermio, takže to je u nás asi jediný problém. Spermíci, který to přežijou, zlikviduju :D :D :D
Takže to imuno vám doporučuju, určitě je to dobrý vědět :)
A co vy, co je u Vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
3.2.15 15:50

@1985bara Co ty :)? Furt nic? Myslím na tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
3.2.15 15:53

@1Anička1 ahoj, dekuji za optani, my jeste porad nic, vcera mi dr udelala hamiltona ale nejak to k porodu nevede, kdyz se to nerozjede budeme v pondeli domlouvat vyvolavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.2.15 16:18

@1Anička1 A kde jsi byla v Imunii? Tam jsou fajn co ti dali zá léky?
Takže máš problém vyřešený :palec: :palec: to je paráda když už se něco najde a dá se s tím něco dělat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
3.2.15 17:09

@hačilka Jj, byla jsem v Imunii :) Dostala jsem Metypred a mám ho brát 6 týdnů před a po otěhotnění snad 3 měsíce, teď nevim přesně… No, snad je to jediný problém. Je fakt, že ET mi vyšlo, ale to neznamená, že vyjde hned i KET… Ale budu doufat.
Tobě přeju, aby to taky konečně dopadlo, zasloužila by sis to… Půjdem asi v březnu spolu, co :) Jinak já měla taky po Clostylu 2 cysty a musela jsem o měsíc odložit IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.2.15 17:20

@1Anička1 Uvidím dnes mám břicho jak balón doufám že nebudu muset to nějak radikálně řešit :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
3.2.15 17:35

@1Anička1 tak at uz nic necemu nebrani a sup mimi do briska a at uz se udrzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
3.2.15 18:50

@1985bara Děkuju a tobě přeju rychlý porod a hoď sem fotečky :)

@hačilka Snad ne, mě bolelo taky dost břicho a cysty naštěstí s menstruací odešly…

Možná budete mít trochu zmatek, přihlásila jsem se v práci na starý nick, který jsme zakládaly s kamarádkou a já už rok používám svůj :D Takže smazáno a teď již správně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
3.2.15 18:53

@1Anička1 urcite az bude cim tak se pochlubim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.