Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To jsem zvědavá jak to bude. Už s ohledem na ty čekačky a pak jsem taky dneska zjistila, že se asi hysterka odkládá kvůli zvýšeným jaterním testům. Nemáte někdo zkušenosti? Prý by to mohla být mononukleoza.
A jak to je s KETem, když by člověk měl mononukleozu. To budu muset čekat třeba dalšího půl roku na další KET?? To snad ne!!! ![]()
@kalicka já teda měla játra vždy Ok ale kup si ostropestřec mariánský ten je na játra super, klasika čaj. Já byla kvůli doladění organismu u homeopata a ač jako zdravotník, vždycky jsem na mě koukala s despektem, můžu doporučit
Byla jsem u něj ve stejnou dobu před hysterkou a do KEtu jsem byla v pořádku
byl super. Nevím odkud jsi, já jezdila do Semil
ale v Liberci jsou dvě ženské poměrně vyhlášené
![]()
Mononukleózu ti diagnostikovali?
@hačilka Ne,jeste nediagnostikovali. Zitra jdu na kontrolni odber.Ten cajik zitra koupim.
A ty jsi mela taky zvysene jaterni testy a presto ti udelali hysterku?
@kalicka Ne játra v poho
mě zlobí ledvina ale vždy v normě a po homeopatické léčbě jsem teď v uplném pořádku
proto by mě totálně vytočilo odložení minimálky
![]()
Hele špatné jaterky jsou pro narkózu na ho.no
ale to čekání taky já vím
jezdím do gennetu přes 2roky už jsem strašně unavená z toho všeho a ještě ten odchod dr.
kruci letos mi bude 41 začínala jsem v 38
a pořád nic
![]()
@hačilka tak to mám dost s tím G. ![]()
mohu se optat na ty léčitelky v Lbc? že bych je navštívila
@LKK Ahojky a v jak jsi na tom ty? čekáš na KET nebo další IVF? kouknu mám někde kontakty, imuno atd máš hotové já že už mám vše co jde tak jsem šla do homeopatie
jdu hledat ty dr
![]()
http://homeopatie-vilcakul.cz/…nam-homeopat
To je seznam všech ale ta nej tam není ještě kouknu a ten můj dr. holub ta taky není
![]()
@hačilka Já mám k léčitelům už opravdu negativní postoj. Byla jsem u dvou a bylo to hrozný. Takže k žádnému jinému už prostě nepůjdu. Proti bylinkám nic nemám. Takže ten ostropestřec si koupím, piju kontryhel, nosifol a co kde potkám. Ale žádnýho šamana už nenavštívím. I když chápu, že kvalitní homeopat není jako nějakej léčitel.
@hačilka já právě nijak. Příští týden jedem na imuno do Plzně, tak jsem zvědavá zda bude zakopaný pes. Na jednu stranu si to přeju aspoň by se vysvětlily ty neúspěchy, ale nadruhou stranu chci aby to bylo v pořádku. A co pak dál? Uvidíme… teď jsem trochu ve stresu, že tam bude doktor možná i sám. Takže to mě docela leží v hlavě.
A ty se už připravuješ na stimulku? To je paráda
kolik máš Clostíku denně? Já měla jít na IUI, ale bohužel před imuno nesmím Clostík. Dnes jsem dostala MS a zítra jsem chtěla volat do Gennetu na UTZ kvůli IUI, ale nevim zda budou mít na mě čas jelikož bez prášků nevim zda čekat ovu 18DC nebo 28DC ![]()
Děkuji, že se podíváš po těch kontaktech. Za zkoušku nic nedám a Lbc mám za bukem. Jak vůbec návštěva probíhá u homeopata?
@kalicka No tam bych taky nešla
hele oni jsou hlavně dr. medicíny a homeopatie je uznaná léčebná metoda proto jsem to riskla jinak jsem v tomto ateista no ve všem vlastně
![]()
@LKK tak tahle je prý v liberci TOP http://www.mudrnovakova.cz/ je i na FB
![]()
@hačilka děkuju za seznam, ale raději bych šla k té, kterou máš „ověřenou“
nevíš jak se jmenuje?
@LKK No tu Plzeň říkala dr. že by mě ještě poslala ale mám imuno s Imunie a asi v pořádku, navíc mi psala holka v mám věku že tam moc neuspěla a dr.sama řekla ře si nemyslí že něco najde
ale profesorka je prý formát
no to mi dej vědět jak jsi dopadla já měla mít MS dnes už jsem vynervovaná předem jak jsem to tu četla s tím objednáváním
![]()
takže jak jsem psala jsou dr. medicíny uplně normální, pokecají proberete anamnézu problém atd.
pak tě přeměří na EAN přístroji měří to elekrické dráhy v těle jen na rukách a chodidle
žádné svlékání a pak ti vysvětlí co je s tebou špatné docela se trefil, dostala jsem homeoepatika, bylinky a dietku fakt fajnovou bylo mě po ní bezva a dokonce jsem přestala pít kafe
![]()
@kalicka v pražském gennetu homeopatku doporučují co jsme si psaly s holčinou a mě to dr. Mokrá schválila takže bych s tím neměla takový problém ![]()
@LKK Hele já jem z Krkonoš takže jezdím do Semil k dr. Holubovi je super ale to by se to asi prodražilo http://www.mirhol.cz/ je vidět že se mu daří má pořád plný barák
první návštěva stála 800kč kontrola 200kč ale pokud by vyšelKEt tak jsem na kontrolu nemusela v postatě jsem se mu tam teď narvala prtože jsem chtěla zkontrolovat abych zbytečně nelítala po dr.
Jo a jako nevěřící Tomáš jsem si vydupala sono břicha, jsem si myslela že má žlučník a on to nepoznal, no a žlučník mám jako batole
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.