Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva Sz ano embryjko už mám u sebe od cca 13hod. Ted je to už na něm ![]()
Jinak holky díky za držení pesticek.
@Marti30 tak se o něho hezký starej a ať se brzy zavrta. Budes v průběhu testovat a nebo vydrzis na krev?
@Eva Sz budu se o něj starat jak nejlépe budu umět. Tenkrát jsem si udělala test 9den po ET a byly tam //.Ještě se rozmyslim. Ale určite do krve nevydrzim. Na krev bych mela jet 28.1.
Ahojik holky, přeji pěknou neděli.
Chtěla jsem se zeptat, jestli také některá z Vás čeká na výsledky po ET? Já jsem teprva 4 den po ET. Už jsem zapoměla jaká do je doba čekat po ETu až si budu moct udělat test. Tenkrát to bylo lepší v tom, že jsem chodila do práce a opravdu nebyl čas myslet na to.
@1985bara já před 3mi lety testila 9 den po Et a už byl také duch.Ale tenkrát jsem měla jen 3denní embryo a ted 5denní blastocystu. ![]()
@1985bara vydržím ještě těch 5 dní a zkusím test.
A koukám že tobě se už blíží vyklubání Jonáška.
@Marti30 no jo klepe nam to na buben
budu drzet palce koukam na vas pravidelne
@1985bara Díky… já tobě také držím pěstičky a přeju rychlý porod.
@Marti30 no uvidime, zatim pomalu zarazujeme metody na vypuzeni
, piju malinik, vcera jsem si dala vanu (po roce
) a sexik po 3/4roce
@1985bara ahoj Baru, no to to letí, nějakou dobu jsem tu nebyla a ty už za chvíli rodíš!
Mně se to už pomaličku taky blíží, ještě 2 a půl měsíce a Marianka půjde ven
Zatím je mi fajn, tak si to užívám. Jenom ještě, můžu se tě zeptat, měla jsi poslíčky? Já asi jednou nebo dvakrát jo, tak by mě zajímalo, jestli to ostatní těhule taky mívaj. Jinak se drž, do termínu porodu máš ještě 3 týdny, je to tak? Tak piš info, co a jak, ten sex byl dobrej
![]()
@Mar31 no koukam jak to leti
, ja jsem naprosto v poho nic me neomezuje, marianka je krasne jmeno, jinak poslicky jsem mela zacatkem prosince poprve mam pocit ze to bylo cca kolem toho 30tt ale nechtej to presne
, jinak ted me treba den boli zada a den bych mohla skaly lamat, zitra jdu poprve do porodky na natacky atd, jinak ofiko mam 3tydny do terminu, cipek mam od 7.1 z kontroly zkraceny a zitra se dozvim vice infosek ![]()
Ahoj holky, přeju hodně sil do a při porodu a hlavně ať vše dopadne skvěle. ![]()
@1985bara Hmm, tak to by časově bylo zhruba na stejno, páč já ty poslíčky cítila zhruba ve 28 týdnu, teď jsem ve 30. No jsem na ten porod zvědavá, bude to vzrůšo! Hrozně se bojim, ale zároveň se hrozně těšim, až tu naši holčičku uvidim.
A co to jsou přesně natáčky, tam zjistěj, jak se miminku daří nebo jestli se už chystá ven??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.