Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Musím se přidat s chválou na dr. nemám ráda dr. který je samé tuťu přímé jednání se může někomu zdát jako arogance, ale já se chovám stejně takže mi vyhovovala
Za to kolik dáš za IVF nemůže dr. ale pojišťovna a car to je dost jednoduchý přístup
mám tu díru na účtu pořádnou a rozhodně nemůžu vinit dr.
na druhou stranu gennet není vůbec drahý viděla jsem účet s repromedy a byl dvojnásobný
![]()
Ahoj, tak nám to tu ozilo.Sice v jinem duchu…Nikdo se nezavdeci kazdemu.Pri úspěchu člověk peje chvalou, pri neúspěchu chvali malokdo.
Me taky vyhovuje u dr přímý přístup a ne tutununu. Štěstí pro nespokojene je ten, ze klinik je dost a muzou si vybrat.
@Eva Sz ano presne tak, vystihla jsi to na co ja jsem nenasla slova
![]()
Ja k tomu muzu rici jen to, ze na doktorku nedam dopustit i presto, ze zatim se nam nedari. Rozhodne to neni jeji vina a uz vubec ne kolik jsme do toho uz dali penez. Nechapu jak to muze nekdo vubec napsat!! A to uz mam take za sebou par procedur tak vim o cem mluvim. Muzou za to pouze moje hormony…nikdo jiny!
Příspěvek upraven 30.11.14 v 15:23
@kalicka Ahoj kalicko, jak se dari a jak se citis? Uz ti to krvaceni ustalo jak si psala driv? Skoda ze me to nevyslo byly bychom skoro na stejno ![]()
Kalicka jde zítra na ultrtazvuk, jestli si dobře pamatuji.Tfuj tfuj, cekam jenom dobře zpravy
@Eva Sz Je tak to taky tfuj tfuj
Ja jdu zitra zas na konzultaci a domluvit ket, vetsinou se jeste jeden cyklus necha projit tak to vidim na ten leden. Uz aby se zas zacalo neco dit ![]()
@Aneti1985 jak se necha jeden cyklus projit? Ja tam jdu nazacatku ledna a v unoru ocekavam. Zadne prostoje
@Eva Sz jenze ja ted mela neuspeny ket a nez pujdu na dalsi tak jsem vzdy mezi tim mela jeden cyklus, ve kterem se nic nedeje. Taky bych do toho sla nejradeji co nejdriv a na nic necekala ![]()
Tak to koukám teda
já mám Mokrou taky ráda a to jsem spíš ten ňuňací typ
Teď jsme ji potkali u Gennetu na parkovišti a mile mě překvapilo, že si mě po půl roce pamatovala jménem - při tom počtu ženskejch, co tam musí mít… ![]()
Jinak Kaličko, myslím na tebe, dej vědět, jak dopadl UTZ!! Těšim se na samý dobrý zprávy! ![]()
Holky, taky držím palec
Jen mi řekněte, dr. Mokrá má i svoji praxi? Kam chodíte v LBC na gyndu? Slyšela jsem samou chválu na dr. Aulehleho, ale už to je pán ve věku.
@Aneti1985 píše:
@Eva Sz jenze ja ted mela neuspeny ket a nez pujdu na dalsi tak jsem vzdy mezi tim mela jeden cyklus, ve kterem se nic nedeje. Taky bych do toho sla nejradeji co nejdriv a na nic necekala
Tak to jo.Ja myslela, ze pauzu dávají normalne. Prvni polovina bude na doktory priserna. Zacinam endokrinologii, zubar, gennet, alergologie…To budou mít v práci radost
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.