GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
30.11.14 13:42

Musím se přidat s chválou na dr. nemám ráda dr. který je samé tuťu přímé jednání se může někomu zdát jako arogance, ale já se chovám stejně takže mi vyhovovala :palec: :palec: :palec: Za to kolik dáš za IVF nemůže dr. ale pojišťovna a car to je dost jednoduchý přístup :think: :think: mám tu díru na účtu pořádnou a rozhodně nemůžu vinit dr. :nevim: :nevim: :nevim: na druhou stranu gennet není vůbec drahý viděla jsem účet s repromedy a byl dvojnásobný :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
30.11.14 13:55

Ahoj, tak nám to tu ozilo.Sice v jinem duchu…Nikdo se nezavdeci kazdemu.Pri úspěchu člověk peje chvalou, pri neúspěchu chvali malokdo.
Me taky vyhovuje u dr přímý přístup a ne tutununu. Štěstí pro nespokojene je ten, ze klinik je dost a muzou si vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
30.11.14 13:58

@Eva Sz ano presne tak, vystihla jsi to na co ja jsem nenasla slova :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
30.11.14 14:24

@Eva Sz @1985bara Souhlasím s názorem. Naprosto!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.11.14 15:20

Ja k tomu muzu rici jen to, ze na doktorku nedam dopustit i presto, ze zatim se nam nedari. Rozhodne to neni jeji vina a uz vubec ne kolik jsme do toho uz dali penez. Nechapu jak to muze nekdo vubec napsat!! A to uz mam take za sebou par procedur tak vim o cem mluvim. Muzou za to pouze moje hormony…nikdo jiny!

Příspěvek upraven 30.11.14 v 15:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.11.14 15:22

@kalicka Ahoj kalicko, jak se dari a jak se citis? Uz ti to krvaceni ustalo jak si psala driv? Skoda ze me to nevyslo byly bychom skoro na stejno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
30.11.14 15:46

Kalicka jde zítra na ultrtazvuk, jestli si dobře pamatuji.Tfuj tfuj, cekam jenom dobře zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.11.14 16:03

@Eva Sz Je tak to taky tfuj tfuj :D Ja jdu zitra zas na konzultaci a domluvit ket, vetsinou se jeste jeden cyklus necha projit tak to vidim na ten leden. Uz aby se zas zacalo neco dit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
30.11.14 18:34

@Aneti1985 jak se necha jeden cyklus projit? Ja tam jdu nazacatku ledna a v unoru ocekavam. Zadne prostoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
30.11.14 19:37

@Eva Sz jenze ja ted mela neuspeny ket a nez pujdu na dalsi tak jsem vzdy mezi tim mela jeden cyklus, ve kterem se nic nedeje. Taky bych do toho sla nejradeji co nejdriv a na nic necekala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
1.12.14 08:41

Tak to koukám teda 8o já mám Mokrou taky ráda a to jsem spíš ten ňuňací typ :D Teď jsme ji potkali u Gennetu na parkovišti a mile mě překvapilo, že si mě po půl roce pamatovala jménem - při tom počtu ženskejch, co tam musí mít… :D

Jinak Kaličko, myslím na tebe, dej vědět, jak dopadl UTZ!! Těšim se na samý dobrý zprávy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.12.14 08:46

Holky, taky držím palec :D Jen mi řekněte, dr. Mokrá má i svoji praxi? Kam chodíte v LBC na gyndu? Slyšela jsem samou chválu na dr. Aulehleho, ale už to je pán ve věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
1.12.14 11:53

Já chodím k dr. Kuklové výborná doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.12.14 14:56

Kalicko, jsem zvedava jak opice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.12.14 15:14
@Aneti1985 píše:
@Eva Sz jenze ja ted mela neuspeny ket a nez pujdu na dalsi tak jsem vzdy mezi tim mela jeden cyklus, ve kterem se nic nedeje. Taky bych do toho sla nejradeji co nejdriv a na nic necekala :lol:

Tak to jo.Ja myslela, ze pauzu dávají normalne. Prvni polovina bude na doktory priserna. Zacinam endokrinologii, zubar, gennet, alergologie…To budou mít v práci radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.