GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9805
7.7.15 08:04

Ahojky, teď jsem se objednavala do gennetu na ultrazvuk před inseminaci a jdu k nějakýmu dr. jméno ši nepamatuju..nebyla jste u něj už některá? a nevíte jestli tam bude na furt? chtěla jsem se už s dr. dohodnout co dál, ale takhle se vše zase odsouvá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.15 08:11

Ahojky.Mam dotaz. Ve ctvrtek jedeme do gennetu Lbc a mam spozdeni, takze teoreticky to muzu dostat kdykoliv.Na prvni konzultaci cekame 4 mesice a tudiz se mi nechce preobjednavat. Myslite, ze nas vezmou na konzultaci, kdyz me nebudou moct vysetrit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
7.7.15 09:08

@nezna_margarita Ahoj :mavam: na konzultaci Tě vezmou určitě, jestli jdete poprvé, tak se stejně budou především vyptávat co a jak. Nehledě k tomu, že jsi před 4 měsíci nemohla vědět, kdy to přesně dostaneš. To dřív neměli termín, nebo jsi to tak chtěla sama? Jdeš k Mokrý, nebo ke druhému lékaři (nevím jestli je to doktorka nebo doktor). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
7.7.15 09:12

@gargamelinka Já slyšela, že od 1.7. má nastoupit nová doktorka, ale nevím. Párkrát tam byl doktor z Pha Gennetu na záskok. Já chodila k Petrovi a pak k Mokré. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.7.15 09:52

@gargamelinka Ahojky, co já vím, tak od 13.7. je Dr. Mokrá na dovolené a místo ní tam bude zástup z Prahy. Jak dlouho ale nevím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.15 11:32

@Johanna7 Dekuju za odpoved. Takhle dlouhy termin jsme dostali, protoze pry maji podstav lekaru. A ani nevim, ke komu pujdeme. Jeste mam otazku.Bude davat manzel hned vzorek sperma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
7.7.15 11:44

@nezna_margarita určitě to nevadí, já byla na 1.konzultaci a byla sem 3.DC..hned mé objednali na další týden na ultrazvuk před iui a zá 2 dny byla inseminace.. @La moinelle jo jo říkala záskok..ach jo :,( @Johanna7 to bude asi ten z Prahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
7.7.15 12:34

@nezna_margarita Jo jo, oni tam měli tak trochu „škatulata hejbejte se“, nejdřív odešla doktorka, pak se vrátila, a odešel doktor. Doktorka zůstala sama, tak toho měla moc. Občas tam byl doktor z Prahy na záskok. Teď od 1.7. by měla být doktorka nová, MUDr. Holcová Petra - už to mají na stránkách. A přes léto dovolený :roll: my se budem objednávat až po prázdninách, ale raději si asi zavolám dřív.
S tím vzorkem sperma, nevím přesně, ale myslím že ne, že se budou nejdřív vyptávat, a pak teprve určí nějaký postup vyšetření. Záleží jaký máte problém (jestli tedy víte) nebo jestli teprve budou zjišťovat. My jsme třeba šli už s tím, že jsme věděli, že mám neprůch. vejcovody, to už jsem měla od svého gyndaře.
Ale neboj, ono se pak pořád něco děje, že to čekání není tak dlouhé 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.15 14:51

@Johanna7 jdeme tam z duvodu 2 potratu a skoro 2 roky nemuzu otehotnet. Navic se mi posledni 2 cykly opozduje ms.Hehe samy dvojky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.15 14:52

@gargamelinka diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.15 15:14
@ondasek píše:
Chodili jsme s manželem do libereckého gennetu dlouhých šest let. již po pul roce nam doktorka řekla tak co s vama nepřemýšleli jste o adopci…přišlo mi to docela nevhodne vzhledem k tomu že mi nedělá problém otěhotnět ale miminko donosit. začala jsem cvičit cviky paní mojžíšové a opět jsem otěhotněla. nevyšlo to…když jsem se v liberci zmínila že mi cviky pomohly k otěhotnění tak se mi pan doktor ivo petr vysmál. abych to ukončila…čtyři měsíce jsme s manželem jezdila do SANUSU do hradce králové a hned první pokus vyšel. je to velmi zajímavé, myslím že postupy a léčba v gennetu neprobíhá tak, jak má. věřte mi že klinice nezáleží na tom aby se to povedlo ale abyste tam nosili peníze a byli co možná nejdéle jejich pacienty. nyní jsem těhotná a neskonale štastná. do gennetu liberec už bych NIKDY nešla.

SOUHLASÍM. mám s gennetem podobnou zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
1114
7.7.15 15:35

@nezna_margarita uvidíš co Ti řeknou, určitě budou zjišťovat zásobu vajíček, kvalitu spermií, imuno… a podle toho se to bude vyvíjet, kolik je Ti, jestli to není tajné?
P. S. z negativních odkazů si nic nedělej, každý chválí ten CAR, kde se otěhotnění podaří, jenže to nemusí být CARem, ale třeba tím, že to zrovna ten daný měsíc mělo být.
Záleží na tom jak se v daném centru budeš cítit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.15 21:20

@Johanna7 no gynekolog v Praze mi rekl, ze jsem stara baba a to doslovne.Je nam obema 33 :nevim: Jenze to, ze nemuzu otehotnet, je problem jinde. Manzel byl pres tyden v Praze a nekdy i 14 dni. Vzdyck mi ovulace vychazela, kdyz byl v praci.Ted je doma teprve tri mesice, takze nehazim flintu do zita.Spis chci, aby zjistili, proc jsem uz 2× potratila. A konecne jsem nasla doktorku, ktera byla ochotna, napsat doporuceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
8.7.15 11:05

@nezna_margarita tak to je tedy umění trefit se do termínu :roll: ale je vidět, že to jde :oops: asi bude problém jinde. Akorát nechápu, proč mají někteří doktoři takový problémy s tím, napsat někomu někam doporučení, když se sami na to nespecializují. „stará baba“ rozhodně nejsi :mrgreen: já začínala v Gennetu v čerstvých 37. I když můj gyn. mi taky říkal, i když opatrnějí „starší“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
8.7.15 20:30

@faldi jakpak se mame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.