Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Myška1979 Ahoj,u me porad stejny…stejne divne (bez)nadejny. Zadna zmena, tak to je asi dobry. Nevim. ![]()
Co ty? Nejake novinky?
To mas tedy do Lbc pekne daleko. Jakto, ze dojizdis zrovna sem?
Dneska ses mi zdala.Byly jsme na ketu po sobe. ![]()
@kalicka Ahoj Kali tak to určitě bude Dobrý u tebe
No u mě taky na stejno. Žádné změny trošku špinění…MS nikde…meli být už v Úterý…
Ale po tom testu v pátek nebo kdy už tomu moc nevěřím. Další jsem si nekoupila. Tak.my jsme spolu byli dnes v noci na KETu
dobrý
No já jsem pomohla jedny kamarádce kterou jsem poslala a připravila do Liberce. Šla přímo k Mokré no a první pokus a dnes má 19 měsíční dvojčata kluky. A jelikož jsem po zkušenosti v HK byla z přístupu doktoru znechucena a o Mokré jsem slyšela v dobrém tak jsem jela do Liberce. No občas se stavím u tety bydlí tam v bytových u hřbitova. Vlastně je to tatínka teta…Už je stará ale vyrůstala u nás na Náchodsku tam nás strasne ráda Vždycky vidí… ![]()
@Myška1979 Tak to mas peknej vylet teda.Ja jezdila jednou za pul roku na kontrolu cipku do Phy a taky to byl vzdycky vylet na nic. Zabitej cas.
A to ti tu krev nemuzou nabrat nekde u vas? To musis jen kvuli tomu jet ty km? No fuj.
@kalicka Nj…Musím k vám Do Liberce… No a ted si vem kolikrát jedeš 3 hodiny v aute na 5 minut na utz a Zpátky… No už končím tak počítám ve středu krev a pak se nechám objednat k Mudr abych ji poděkovala a šmitec ![]()
@Myška1979 Jo? Super? Me to prijde porad na nic. ![]()
A uz to nechcete zkouset dal? Nemas snehulacka? A co dalsi IVF?
@kalicka No já. Myslím že je to dobrý… Už ne. Už mám za sebou 3 IVF a mrazácky žádný. Tohle bylo poslední a vkladala Jsem do něj veškerou naději… No prostě mi asi není prano… ![]()
@Myška1979 píše:
@kalicka No já. Myslím že je to dobrý… Už ne. Už mám za sebou 3 IVF a mrazácky žádný. Tohle bylo poslední a vkladala Jsem do něj veškerou naději… No prostě mi asi není prano…
Takže Kali další test negativní a začínám krvácet… musíš to vyhrát za nás obě
![]()
@Myška1979 Ja se picnu! Ach jo.To je mi lito! ![]()
Ja mam naladu pod psa.Jsem na zabiti!
@kalicka Jakto ze mas náladu Pod psa?.Jsi těhotná buď Stastna ![]()
Holky vydržte ono to dopadne
my už taky nevěřili
a včera se nám narodila naše láska Leontýnka
3,06kg a 48 cm ![]()
@hačilka Juuuu moc gratuluju
A přeji hoooodne moc zdravicka pro obě
No JÁ už byla naposledy. Končím
ale Kali to určitě vyjde ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.