Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kalicka píše:
@Myška1979![]()
![]()
A neni tam vubec nic?
Ne neni Kali
No je to na tobě ![]()
@kalicka píše:
@Myška1979![]()
![]()
A neni tam vubec nic?
Ne neni Kali
No je to na tobě ![]()
@Myška1979 Hm,trochu se bojim, ze s tebou budu drzet basu.Dnes me boli bricho a na intimce byl flek.Sice ne krev, ale litam na wc to porad kontrolovat a bojim, ze to prijde.
A vis co si myslim, ze tenhle test je na prd, a ze to jeste porad muze dopadnout. ![]()
@kalicka Kali nemysli na to negativně.
Vis ze všude říkají a píšou že klidně Muzes i spinit… Já taky trošku spinila. A proc myslíš že jsou tyhle testy na prd? To mi dali v Gennetu… ![]()
@Myška1979 Myslela jsem si, ze se me odpoledne rozjela ms, ale zatim je klid.Jen jsem zaspinila a na toaletaku (promin detail) jsem videla nejaky maly cucky, pichlo me tam jednou jak prase, ale jinak zatim…pfuj pfuj…dobry. Zase nadeje. ![]()
Ty testy od G jsou na prd.Ja tam nikdy poradne nic nemela a to jsem mela krev pozitivni. Nemas doma jiny? A jeste si to nedostala, ne?
@kalicka No.tak.to je určitě u tebe ok
No jiný testy doma nemám… A ms ještě taky nemám… Ale je to takový celý divný. Pořád mě poboliva břicho jak před ms… ![]()
@Myška1979 Nechci ti nijak ublizovat planyma nadejema, ale ja myslim, ze to jeste muze byt dobry.Jdes na krev ve stredu? A nebo kup nejakej jinej test. A 10 den taky jeste neni pozde! ![]()
@kalicka Jojo ve středu jdu na krev… No jiný test bych ještě mohla koupit…mas nějaký extra?
@Myška1979 Taky pujdu ve stredu.
Nemam zadny zvlastni. Normalni z lekarny.
Heled, dokud nam na krvi nereknou negativni nebo se nerozjede ms v plne sile, tak to neni ztracene. (Ode me to sedi, kdyz jsem to dnes uz malem obulela.) ![]()
@kalicka Hlavně nebrec…stačí že jsem to Obrecela já… No myslím že u tebe to vyjde… Věřím Tomu
![]()
@Myška1979 No nevim.Uz jsem fakt rezignovala a smirila se s neuspechem. Uvidime ktera z nas vyhraje ![]()
Jsem rada, ze jsme se tu nasly.
@kalicka Ještě že to neni soutěž vid
No taky jsem ráda že jsme se našly
… Třeba se ve středu potkáme… budeš mít nějaké „poznávací znameni“???
![]()
@Myška1979
Hm, asi negativni test
![]()
Ani nevim v kolik tam pujdu.
@kalicka no tak ja to mam 140 km tak to musim naplanovat… nejdyl Do pul devate vid?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.