Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Chodime take do Lbc Gennetu a jsem moc spokojena s pristupem vsech a pani doktorka Mokra je uplne uzasna. Snazime se jiz 18 mesicu.Do Gennetu chodime asi od srpna.Pred 14ti dnema jsem byla na 1.IUI a nepovedlo se…vcera jsem dostala menstruaci. Takze nas ceka dalsi pokus.Uz jsem z toho silena…ale nevzdam se, stejne jako vy
@Bara Liebischova ja mam jen jeden vejcovod pruchodny a sama od sebe neovuluju. Takze mi ji vyvolavaji Pregnylem. A IUI mi delali i kdyz jsem mela folikul na te strane, kde je spatny vejcovod…ale nevyslo to.Cim to bylo nevim.
Holky, netusite nektera jak dlouho bude cesta do gennetu tak slozita? musime to objizdet nejakyma ulickama a tam ja se fakt nevyznam a musim sebou tahat chlapa
a parkoviste bude pristupne? ted je jen pro pacientky ktere si tam jsou lehnout
@kalicka píše:
Tak zitra kontrolni krev na hcg
tobe drzim palce at se to vyviji pozitivnim smerem
@Lucie343 Ja ovuluju ale prave na ty strane kde nemam vejcovod
Prej jeste pockame jak budu ovulovat pristi mesic a uvidi se.Jsem z toho vseho spatna.
Takze myslite ze by mi udelali UIU?? Aby mi spis nedela IVF…Preci jen to UIU je levnejsi…
@1985bara Ahoj
to parkoviště by mělo být mimo provoz do konce roku
já parkuju dole u policajtů, na takovým bezva tankodromovým parkovišti, pak výšlap po schodech kolem knihovny (asi 100 schodů)
a ono to ani není pro klientky co si jdou „lehnout“ ale pro ty co jdou „pod narkózu“, minule jsem byla na OPU bez narkózy, a prej NEE! a to jsem ve výsledku nemohla skoro chodit
ale chlapa jsem poslala pro auto, tak mě tam na parkovišti jen vyzvedl, dál bych asi nedošla
jdeš na konzultaci nebo už pro mimiska?
@Johanna7 jdu na utz pred ketem…my jsme minule chytly misto na namesti ale tam je na prd ze nevis jak dlouho tam budes a.meli jsme stazeny zadek jestli ndostaneme boticku
@kalicka píše:ahoj Kali drzim všechny palecky. Všechno bude ok. Koukej hned napsat
Tak zitra kontrolni krev na hcg
@1985bara Baru a co to dat do knihovny? nebo u bazenu.Ale to se kousek projdete.
@barusssska zkusime nejdriv zase to namesti, ale o parkovani ani tak nejde, ale to ze se nedostanu cestou kterou znam, tam je to nejaky rozkopany a ja tam pak bloudim, hlavne malej by to ani neusel nejspis nebo s jehou courakem kocar uz nema dlouho, nebo bysme museli strasne brzy vyjet abychom stihali a jelikoz tam mam byt na osmou a hodku trva cesta, tak budem vstavat kolem 6.30
@1985bara tak to jo, na prcka by to bylo od bazénu pěšky daleko, a nemáš hlídání? no kdyby ti to nevyšlo na tom náměstí, teda nevím který plácek konkrétně myslíš, tak sjeď jako na Frýdlant, podjedeš most, a hned vpravo je knihovna, v ní podzemní parkoviště, a pak výtahem nahoru, a jseš u Gennetu
tak ať to dobře dopadne ![]()
@Johanna7 mame v planu jeste kdyztak v plaze v nakupaku, hlidani nemam, chlap jede se mnou a tudiz i maly
ja tam fakt netrefim pres ty ulicky, kdyz to neni uzavreny tak to fiknu kolem divadla a jsem tam a takhle se to musi objizdet nejak kolem zoo atd
Ahoj jde někdo taky v Pondělí na Ket. Jdu po 4 letech a je to vše skoro pro mě jiné. Dřív jsem si nedělala ovu test a ani nebyl asistovaný Hatching a td. Doufám, že to výjde máme jen jednoho mrazáčka.
![]()
@kalicka Ahoj můžu tě uklidnit já u syna špinila do 3 měsíce měla jsem nízko placentu pak se to urovnalo. Když jsem byla IVF tak jsem dokonce 7 den po vložení krvácela myslela jsem, že to je stracený když jsem si udělala ten test z Gennetu tak bílo a když jsem si volala pro výsledky z krve tak se sestřička divila jestli jsem si dělala test, že jsem těhotná.
Takže nevěž hlavu to bude dobrý.
@1985bara předpokládám že myslíš divadlo F. X Šaldy? takže projedeš Šaldovo náměstí (to je ta velká světelná křižovatka s tramvajovýma kolejema), sjíždíš dolů a zahneš vlevo a tam někde zaparkuješ? ale když vlevo nezahneš a pojedeš stále dolů, podjedeš most a pak uhneš vpravo tak tam je ta knihovna, je to vážně kousek
a zpátky to je obráceně, vyjedeš z knihovny, dáš se vlevo nahoru, opět přes Šalďák
ale je pravda, že motání po uličkách (když je někde objížďka) to je pro mne taky horor ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.