GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
25.10.16 10:37

Ahoj holky. Chodime take do Lbc Gennetu a jsem moc spokojena s pristupem vsech a pani doktorka Mokra je uplne uzasna. Snazime se jiz 18 mesicu.Do Gennetu chodime asi od srpna.Pred 14ti dnema jsem byla na 1.IUI a nepovedlo se…vcera jsem dostala menstruaci. Takze nas ceka dalsi pokus.Uz jsem z toho silena…ale nevzdam se, stejne jako vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
25.10.16 14:23

@Bara Liebischova ja mam jen jeden vejcovod pruchodny a sama od sebe neovuluju. Takze mi ji vyvolavaji Pregnylem. A IUI mi delali i kdyz jsem mela folikul na te strane, kde je spatny vejcovod…ale nevyslo to.Cim to bylo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
25.10.16 22:08

Tak zitra kontrolni krev na hcg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
25.10.16 23:02

Holky, netusite nektera jak dlouho bude cesta do gennetu tak slozita? musime to objizdet nejakyma ulickama a tam ja se fakt nevyznam a musim sebou tahat chlapa :think: a parkoviste bude pristupne? ted je jen pro pacientky ktere si tam jsou lehnout

@kalicka píše:

tobe drzim palce at se to vyviji pozitivnim smerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 23:58

@Lucie343 Ja ovuluju ale prave na ty strane kde nemam vejcovod :-( Prej jeste pockame jak budu ovulovat pristi mesic a uvidi se.Jsem z toho vseho spatna. :-( Takze myslite ze by mi udelali UIU?? Aby mi spis nedela IVF…Preci jen to UIU je levnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
26.10.16 08:31

@1985bara Ahoj :mavam: to parkoviště by mělo být mimo provoz do konce roku :roll: já parkuju dole u policajtů, na takovým bezva tankodromovým parkovišti, pak výšlap po schodech kolem knihovny (asi 100 schodů) :roll: a ono to ani není pro klientky co si jdou „lehnout“ ale pro ty co jdou „pod narkózu“, minule jsem byla na OPU bez narkózy, a prej NEE! a to jsem ve výsledku nemohla skoro chodit :cert: ale chlapa jsem poslala pro auto, tak mě tam na parkovišti jen vyzvedl, dál bych asi nedošla :roll: jdeš na konzultaci nebo už pro mimiska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
26.10.16 11:29

@Johanna7 jdu na utz pred ketem…my jsme minule chytly misto na namesti ale tam je na prd ze nevis jak dlouho tam budes a.meli jsme stazeny zadek jestli ndostaneme boticku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.10.16 11:34
@kalicka píše:
ahoj Kali drzim všechny palecky. Všechno bude ok. Koukej hned napsat :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
26.10.16 12:05

@1985bara Baru a co to dat do knihovny? nebo u bazenu.Ale to se kousek projdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
26.10.16 12:29

@barusssska zkusime nejdriv zase to namesti, ale o parkovani ani tak nejde, ale to ze se nedostanu cestou kterou znam, tam je to nejaky rozkopany a ja tam pak bloudim, hlavne malej by to ani neusel nejspis nebo s jehou courakem kocar uz nema dlouho, nebo bysme museli strasne brzy vyjet abychom stihali a jelikoz tam mam byt na osmou a hodku trva cesta, tak budem vstavat kolem 6.30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
26.10.16 12:40

@1985bara tak to jo, na prcka by to bylo od bazénu pěšky daleko, a nemáš hlídání? no kdyby ti to nevyšlo na tom náměstí, teda nevím který plácek konkrétně myslíš, tak sjeď jako na Frýdlant, podjedeš most, a hned vpravo je knihovna, v ní podzemní parkoviště, a pak výtahem nahoru, a jseš u Gennetu :palec: tak ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
26.10.16 12:52

@Johanna7 mame v planu jeste kdyztak v plaze v nakupaku, hlidani nemam, chlap jede se mnou a tudiz i maly :D ja tam fakt netrefim pres ty ulicky, kdyz to neni uzavreny tak to fiknu kolem divadla a jsem tam a takhle se to musi objizdet nejak kolem zoo atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.10.16 13:42

Ahoj jde někdo taky v Pondělí na Ket. Jdu po 4 letech a je to vše skoro pro mě jiné. Dřív jsem si nedělala ovu test a ani nebyl asistovaný Hatching a td. Doufám, že to výjde máme jen jednoho mrazáčka. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.10.16 13:51

@kalicka Ahoj můžu tě uklidnit já u syna špinila do 3 měsíce měla jsem nízko placentu pak se to urovnalo. Když jsem byla IVF tak jsem dokonce 7 den po vložení krvácela myslela jsem, že to je stracený když jsem si udělala ten test z Gennetu tak bílo a když jsem si volala pro výsledky z krve tak se sestřička divila jestli jsem si dělala test, že jsem těhotná. :lol: Takže nevěž hlavu to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
26.10.16 13:53

@1985bara předpokládám že myslíš divadlo F. X Šaldy? takže projedeš Šaldovo náměstí (to je ta velká světelná křižovatka s tramvajovýma kolejema), sjíždíš dolů a zahneš vlevo a tam někde zaparkuješ? ale když vlevo nezahneš a pojedeš stále dolů, podjedeš most a pak uhneš vpravo tak tam je ta knihovna, je to vážně kousek :lol: a zpátky to je obráceně, vyjedeš z knihovny, dáš se vlevo nahoru, opět přes Šalďák :palec: ale je pravda, že motání po uličkách (když je někde objížďka) to je pro mne taky horor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.