GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1736
15.12.16 19:52

@Marketka1234 to je tušim Imunia.Byla jsem tam několikrát ;)

Příspěvek upraven 15.12.16 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
15.12.16 19:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.12.16 20:45

Ahoj dámy:-) jsem tu nová a tak se taky podělím o svoje zážitky…o mimčo se s manželem snažíme 2 roky…mám pcos, takze jsem prosla laparoskopii ve Frydlante, ale ta stejne nejak extra nepomohla, jen jsem aspon mela menstruaci, predtim vzdy jen vyvolavacky. No a ted od zari navstevujeme gennet, mam za sebou prvni IUI…pred 16dny, ale bohuzel asi neuspesne, dneska jsem to dostala:/ docela jsem si prosla kolecko u dr v Gennetu, doporuceni jsem mela k Mokre, u te jsme byli asi dvakrat, pak u Bukvove (Mokra nemela obsolutne misto a museli bychom cekat zase dalsi tri tydny) a taky jeden UTZ u Holcove, dobry co? IUI mi nakonec delela zase Mokra… Ale stejne mi dr Bukvova prisla prijemnejsi a milejsi. No a ted mam zase nasadit treti den Clostyl…ale premyslim, ze to asi nema cenu, to do sebe cpat (pry je to karcinogenni, nekde jsem vycetla:D), kdyz pak jsou kont.UTZ od 10DC a v gennetu nikdo neni pres Vanoce…a zrovn to pak vsechno prave tak vychazi:/ Co myslite? Ale asi tam zitra zavolam a optam se, i kdyz nevim, zda mi tohle muzou sestricky rict?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
15.12.16 20:51

@sple oni tam jsou ale v hodne orezanem rezimu. Ja treba musela nahlasit ktery den prijedu na krev. Aby byli pripraveni. Jesli ti rekli ze mas nasadit tak s tebou pocitaji ale lepsi je si stopro zavolat a nech si predat dr ony sestry ( hlavne ta jedna nahore u dr je takova stroha) q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.12.16 20:58

@1985bara no pocitaji, nepocitaji…prave v tom papiru, co mi dala naposled Mokra byly varianty, takze pokud pozitivni test, tak pokracovat v medikaci (crinone) apak se objednat na krev a utz…no a pokud negativni test, tak 3DC nasadit clostyl, ale cykly mam dost nepravidelne, a takhle mi to fakt vychazi na utz nekdy na stedry den:-D no urcite tam zavolam co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
15.12.16 21:58

@sple Ahoj…me rekli, ze at si zavolam 1.dc a oni mi reknou, zda mi 9.-11.den cyklu budou schopny udelat ultrazvuk a kdyz jo..tak ze mam od 3. do 7.dc brat clostilbegyt. Jinak ne…protoze bych to do sebe cpala uplne zbytecne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
15.12.16 22:31

@Lucie343 zase tak uplne zbytecne ne, ja ho mela tenkrat od sveho gyndare i bez kontrolniho utz a zadarilo se doma :-),,,ale jako fakt je lepsi si zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
16.12.16 06:40

@1985bara pro mne to zbytecne je, protoze bych doma neotehotnela. A i s klostikem jsme radi…ze mi vyrostl alespom 1 folikul a myslim si, ze nebyl zas tak velkej. Ale slysela jsem..ze nekdo bere clostik i jakoze normalne no…Nicmene, ja se v tom nevyznam a pisu sem jen to, co mi rekla dr.,takze je mozne, ze u jine by to zase mohlo byt jinak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.12.16 08:38

@Lucie343 jj, tak na utz to neklapne, protoze pres svatky tam nejsou, takze zadny clostyl brat ted nemusim, takze az v lednu dalsi pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
16.12.16 08:55

@sple ja pokud se nam to ted nepovedlo.Tak taky prijdu o jeden cyklus.Mam to NEdostat na Stedry den…takze pochybuju, ze tam pak k Silvestru budou. Nevadi. Treba to tak ma proste byt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
16.12.16 12:37

@Lucie343 jo tak to je blbe to je fakt, ja jsem po nem otehotnela ale nedopadlo to, to uz je ale jina pohadka, jeste ze existuji centra a tam nam pomohou :D

@sple píše:
@Lucie343 jj, tak na utz to neklapne, protoze pres svatky tam nejsou, takze zadny clostyl brat ted nemusim, takze az v lednu dalsi pokus

aspon budes mit svatky v klidu a po novem roce s nacerpanyma silama se na to vrhnete :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
16.12.16 20:15

@1985bara …to teda.Jsem docela rada, ze ziju v tehle dobe, kdy tohle umi resit a vetsinou se to povede.Ale mozna, ze kdybych zila predtim, otehotnim hned.Ale kdyby je kdyby, hold musime zit pritomnosti a doufat, ze to bude dobry a ze se dockame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
16.12.16 20:26

@Lucie343 presne tak a ja jsem ted ve fazi cekani jestli bude druhy zazrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
16.12.16 21:14
@1985bara píše:
@Lucie343 presne tak a ja jsem ted ve fazi cekani jestli bude druhy zazrak

Držím pesticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
16.12.16 21:34
@Marti30 píše:
Držím pesticky.

Dekuji mam za sebou treti den vyckavani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.