Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 dockas se neboj. Ja mela 3× potrat pote plno zdrav. problemu na ktery se prislo a jsou to machri. Dokazali jsme to
…prvni pokus nic. druhy jonasek a 3mrazacci. Ted uz tedy jen 1 a doufam ze ho tam necham a nebude potreba
@1985bara dekuji
tak to ti drzim palecky, at si tam ten posledni mrazacek teda uz pekne zustane, pro pripad tretiho miminka. ![]()
@1985bara Pomalu tyden za nama co? Kdy plánuješ první test? Ja zkusím vydržet na 24. ![]()
Ted jak byl KET v nativu se cejtim lip než pod hormonama, ode dneska zase v pracovním procesu, co ty?
@JarčaZ ja premyslim o ct. Zitra musim testy koupit. Ja jsem s jonaskem v jednom kole jako vzdy ani jsem si nestacila uvedomit ze uz je to tyden
… jonda mi dnes v pul 6 odpadl s horeckou a pozvracel se. Bude narocna noc doufam ze to je jen neco malyho. 24 dopo chceme k segre do nemec
@Lucie343 Ahoj, psala si, že v pondělí možná budeš zkoušet první testík - zkoušela si nebo ještě vyčkáváš? Držím palečky
Já to mám dnes teprve týden po KETu
@1985bara a nedostala si jeden test v Gennetu? Při pokusu mi vždy jeden dají - propagace jisté lékarny
ale taky jsem si pro sychr pořídal jedno dvojbalení navíc ![]()
@JarčaZ netestovala, stale ho nemam
a ano sice dostavas od nich jeden, nestudovala jsem ho ale davali vzdy 25ml a ja si kupuju 10ml,,,ale tusim ze z toho nic nebude
@JarčaZ Ahoj, neděle, pondělí, středa negativní test. Takže máme zase smůlu…:( Bradavky bolej asi od MS…uvidíme no, teď se jen modlím, ať to dostanu až aslespoň na Šdědrý den, abych mohla do Gennetu na ultrazvuk. Jinak mi to nevyjde(oni tam totiž nejsou od Vánoc do ledna.) A jási potřebuju naplanovat lednovou 3. IUI…chrrr ![]()
@1985bara no vidíš to mne nenapadlo studovat citlivost testu, ono ve finále se to stejně tak jako tak musí potvrdit z krve. Třeba se mýlíš, musíme se naučit myslet pozitivně a pak to třeba klapne ![]()
@Lucie343 kdy máš jít na krev? je pravda, že přes Vánoce mají hodně omezen provoz, já si pro výsledek budu volat přímo doktorce, prý má přístup do systému z domova. Na krev mam jít 29.12. Furt samý odpočty co? člověk nejdřív čeká na MS, pak kdy pokus, pak odpočet do výsledků…
@JarčaZ tohle fakt citim. proste prazdno. Ty pocity jsem mela jak u uspechu tak nezdaru nesekla jsem se…ale samozrejme budu nadsena kdyby to bylo v cajku…ja jdu 28.12 ![]()
@JarčaZ ja pokud nebude pozitivni test, tak na krev ani nemusim. Takze u me je to uz proste jasne.Ted jen cekam..kdy prijde ta MS. A tobe moc drzim pesti ![]()
@Lucie343 pri iui se nemusi na kontrolni krev? ja jen ze rikali ze musime dojet vzdy aby mohli, pokus, oficialne a papirove uzavrit
@1985bara neneee.Nemusi.Jen kdyz mas pozitivni test z moce..tak jdes na krev.Ale jinak cekas jen na MS.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.