GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
4.1.17 13:09

@Lucie343 paani já čekala tisíce. Takže není vše ztraceno? Mám hrůznou představu že neovuluju takže žádný mimi nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
4.1.17 13:15

@Kuhnice s největší pravděpodobností ti srovná cykly utrogestanem ( ten už bereš a podle mě ti ho nechá), pak ti udělají krevní testy a muži taky, udělají vám genetiku a tobě hormonální profil, pak ti nabídnou IUI…(určo do toho jdětě.)…máš nárok na 6 IUI, co ti hradí pojišťovna, pak jsou další na vlastní náklady a stojí kolem 2 000,–… pokud nebudeš mít na ultrazvuku vidět Folikuly, nasadí ti Clostilbegyt, kterej ti je pomůže ve vaječníkách udělat, a když budeš správně nastimulovaná a folikul bude dost velky, píchneš si injekci do bříška ( Prehnyl) a za 1-2 dny se dostaví ovulace a udělají vám IUI…:) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
4.1.17 13:22

@Lucie343 prosimtě a co je to IUI? Jsem amatérka zatím ještě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
4.1.17 13:27

@Kuhnice IUI je Inseminace a to znamená, že až budeš mít ovulaci, tak ti katetrem stříknou spermie přímo do dělohy, aby se ty spermie dostali snáz k vajíčku, který by už mělo být někde ve vejcovodu. Ale šance jsou malé…ale je dost případů kdy se to povedlo…musíme být trpělivé. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
4.1.17 14:28

Moc ti dekuju za info, doufam ze to treba pujde prirodne kdyz mi rozhejbaj ovulku. Obrnim se teda trpelivosti :-) dekuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
4.1.17 14:33

@Kuhnice …přeju ti, aby se to povedlo přirozeným způsobem, ale IUI nebolí a je to víc pravděpodobný, než obyč. sex..:) A trpělivost holka budeš hodně potřebovat.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.1.17 08:57

Zdravím Vás tu :mavam:

Nevíte některá náhodou, jak je to s parkováním u Gennetu Liberec, jestli už se tam může parkovat normálně a nebo stále jen ti co jdou pod narkozu???

Děkuju za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.1.17 09:03

@Jaruška110 sestra mi rikala ze uz fakt jen ti s narkozou a o zmene neuvazuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.1.17 11:19

@1985bara aha,tak budeme dál bojovat s okolním parkováním, děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.1.17 14:31

@Jaruška110 neni vubec za to,,,ja ji taky rikala ze je to na prd a ona prej, tak muzete parkovat v plaze,,,no pytlikujeme to jak se da :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.1.17 19:49

@Kuhnice ahoj pokud máte doporučenku od gynnekologa a platné zdravotní pojištění v ČR za spermiogram se nic neplatí a z několika odběrů krve jsme v Gennetu platili jen jeden (odběr na AMH - anti-Mullerian hormon) za Kč 750,– Nicméně spešl rozbory se dělají na Imunii v Praze, kam Vás nejspíše taky vyšlou. Pak je taky na tobě jaké si necháš udělat vyšetření průchodnosti vejcovodů v Gennetu sice za to platíš, ale je to šetrnější a jdeš ještě ten den domů nebo v nemocnici, kde je to větší zásah, neplatíš nic a pobudeš si cca 3-4dny ve špitále + neschopenka.

Kámošce pomohl k ovulaci Clostilbegyt a někdy se doplňuje Pregnylem. Nicméně Tě asi stejně budou muset vyšetřit na tu průchodnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.1.17 19:55

@Jaruška110 šikovnej parking je v knihovně, je to blíž a první 2h po 10Kč. Parking u Gennetu už opravdu jen pro ty co jdou pod narkózu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
9.1.17 09:49

@JarčaZ musím se na to podívat kudy se tam zajíždí a asi to opravdu necháme v knihovně, jedeme ve středu, nechávali jsme to na náměstíčku o kousek dál ale tam je to šíleně drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
9.1.17 18:19

@Jaruška110 musíte najet spodem, jsou tam asi 3.patra + mezipatra, některá místa jsou rezervovaná myslím pro Kooperativu. Pak si najdete v nejbližším patře osobní výtah - před 8h se dá vyjet jen k bočnímu východu, po 8h až do knihovny, kde vyjdete jen jedny schody vnitřkem a jste téměř před Gennetem a zpět se dá opět projít knihovnou k výtahu. Parkovací automat je až u výjezdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
9.1.17 20:28

@JarčaZ Ahoj, děkuju za info. A nevíš, v jakém časovém rozmezí se tohle všechno dělá? Zajímá mě kde budu případně ležet a jak dlouhý a častý bude marodění… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.