Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara Mně před rokem taky brali několikrát krev, ale MUDr. Holcova chce podrobnější na základě toho co našli na Imunii a že to zas nevyšlo. Na Imunii jsme byli oba, ja musela cekat az budu mesic bez Medrolu, jinak by nas objednali za 14dni, páry berou v úterý a pak se na výsledek ceka cca mesic. Jen je na Vas jestli si priplatite DNA fragmentaci spermii, ale je to lepsi ať mate jistotu, ze je vse OK ![]()
@JarčaZ jj dna jsme souhlasili a udelame. Taky musim cekat na medrol. Dr rekla at jim zavolam ze chci termin po 20.2 ![]()
@JarčaZ tak jsem se dovolala sestra mi chtela udelat radost ze ma termin jeste v unoru a zkazila jsem ji radost, kdyz musim az po 20.2 takze hned na to na odbery a 21.3 na konzultaci,,, volala jsem do gennetu ze mam v v breznu vysledky a jdu hned den po tom k holcove, jsem si zavolala abych pak zase necekala na nejaky termin ![]()
@1985bara to já už mám haromonogram až do dubna: zítra krev, do měsíce výsledky, koncem února na začátku cyklu zas nasadím MEDROL, objednám se na 19-21.den na sono a koncem března v následujícím cyklu začnou injekce do břicha a cca 1. nebo 2.týden v dubnu by mohl být další pokus (odběr vajíček, oplodnění ICSI a zavedení embrijka)
Po tom odběru v Imunii asi taky nasadíš medrol že? A tím pádem třeba taky duben? ![]()
@JarčaZ jj premyslim ze si medrol dam. Dr rikala ze staci mesic pauza kvuli tomu imunu a taky ze jsem ho brala od rijna. Tak si dam snizenou davku co jsem mela ted. Jen me tedy prdi to ze jsem si ted uvedomila ze o vanocich jsem s dr mluvila a vedela ze je neuspech a taky mi mohla rict at ho neberu kdyz chtela imuno. No ale co nadelas…ja si volala do gebnetu. Protoze to znam. Volala bych ze mam vysledky a cekala bych zase 14dni na termin
@Lucie343 píše:
Ahoj holky..je tu nekdo…kdo diky Gennetu opravdu otehotnel? A pod kridlama pani doktorky Mokre?
Po dlouhe dobe jsem zase nakoukla sem do me oblibene diskuze… a MUSIM odepsat…
Diky uzasne pani doktorce Mokre, jsem po ctyrech letech otehotnela…chodila jsem driv do Prahy do Apolinare…hruza..
Mam nadhernou holcicku a cely zivot budu gennetu, hlavne pani doktorce z celeho srdce vdecna…pro to, abych otehotnela udelali vsichni co mohli… psychicky jsem na tom nebyla vubec dobre, casto jsem i pred pani doktorkou brecela…ona je uzasna zenska, takovy by meli mit automaticky vymetenou cestu do nebe
![]()
Zaroven bych se nemohla divit, az si za par let prijdu pro druhe mimco, ktere mam u nich zmrazene, kdyby tam uz pani doktorka nebyla…takova prace musi byt strasne narocna na psychiku, hlavne kdyz se ji tam hroutej pacientky a doufaji, ze jim pomuze… ![]()
Kazda z nas, co nam pomohla by jsme ji POVINNE mely vsechny donest kytici, ukazat miminko a jeste jednou podekovat!!
Gennete DIKYYYYYY
![]()
@crazy0 jj taky jsem si říkala, kdyby to klaplo, že třeba koupíme kytku doktorce a dortík pro všechny ![]()
Dekuju moc ![]()
My jsme to tak s manzelem udelali, ze jsme prijeli osobne podekovat s kytickou i drobnost jsme koupili sestrickam, tesila jsem se, co vsechno pani doktorce reknu a uz po ceste do schodu jsem zacala rvat jak zelva…zase jsem se uklidnila a kdyz pani doktorka vysla, tak znova, vsechno musel rict manzel, ja to nedokazala…i ted jak to pisu, se mi hrnou slzy do oci…ta cesta k miminku me hrozne psychicky zmenila a vubec materstvi…jsem ta nejrozmazlovanejsi maminka pod sluncem ![]()
Holcicky…drzte se, jde to pomalu, ale vyjde to…my uz taky nedoufali…teda doufali!! ![]()
…dneska se mi zdalo, ze jsem mela pozitivni test. Hrozne zivy sen. Uplne jsem vyskocila z postele a busilo mi srdce jak zvon. Ja si timhle sakra tak ublizuju. ![]()
Nechali byste si prověřit všechny vajíčka po odběru nebo byste si nechali zavést čerstvé nezamražené a ostatní nechali zkontrolovat. Mám dilema. Poradte?? Zítra to mám paní doktorce říct…Děkuji za rady a názory
@Jaruška110 asi zalezi podle problemu ktere mate, u nas se nic takoveho neprovadelo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.