GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
19.1.17 10:21

@Jaruška110 myslíš genetické vyšetření embryi před zavedením to je PGS měli jsme 3× a nic, ale zas jsme se vyhli X KETům protože se vědělo že jsou embrya špatná :think: :think: pokud jste geneticky Ok a jste mladí tak bych dala čerstvé :lol: mě se zadařilo na 10 pokus v 41letech s čerstvým embryem z minimální stimulace :lol:,ale jsou holky které mají děti právě z PGS na to není jednoznačná rada :think: záleží taky na štěstí :lol: :lol: a to je mrcha nevypočitatelná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
19.1.17 12:52

@hačilka jo myslím přesně tohle, máme za sebou 1 IVF bezůspěšně a 1KET potrat v 7tt.Tak mi paní doktorka doporučila tohle. A máme si do zítra rozmyslet jestli dáme na poprvé čerství a tamty se zkontrolují. Nevím, nevím no
Nejsem z nejmladších je mi 36let. Genetiku ná dělali a ta byla ok. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
19.1.17 15:40

@Jaruška110 to není špatná nabídka :think: :think: takhle jsem měla 4IVF. zavedlo se jedno embryo a 5 embroušů šlo na PGS, ani jeden nebyl v pořádku :( no aspoň jsme se vyhnuli 5ti zklamání :think: :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.1.17 16:52

@hačilka :mavam: tak jsme se dneska domluvili s p. doktorkou na pgd vyšetření všech embry. dostala jsem injekce na 4dny a příští týden jedeme čtvrtek nebo pátek nebo sobota to ještě upřesní na zákrok. Tak doufám že jsme se rozhodli správně
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.1.17 17:08

@Lucie343 třeba je to ale předtucha, že to příště dopadne ;) Mne se po posledním pokusu zdálo, že to nedopadlo a bohužel se to potvrdilo

@Jaruška110 nám budou příště kontrolovat všechny, protože jedno po rozmnrazení nebylo OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.1.17 17:11

@JarčaZ nám to právě nabídla po neůspěšným 1IVF a 1KET sam. potrat v 7tt. Tak se ted budeme modlit aby to bylo vše v pořádku a pár nám jich tam zůstane zdravoučkejch :andel: Budu taky držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.1.17 18:11

@Jaruška110 Ke které doktorce chodíš???
My měli u jednoho pokusu mraženo 11 embryi a z nich byla zdravá 3embrya, to mě bylo 39, byla jsem natěšená že určitě otěhotním a nic :roll:,jedno se nepovedlo rozmrazit a dvě se nechytla, ale zase jste v obraze že dokážete splodit zdravého embrouše :D, na to pravé jsme si pak ještě 2roky počkali :jazyk: ale stálo to za to :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.1.17 19:12

@hačilka p.doktorce Mokré, budu doufat že se nějaký :andel: udrží a přežijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.1.17 19:16

@Jaruška110 To bude dobrý uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
20.1.17 19:21

Ahojky všem :) mohu se k vám připojit?? Ve středu mě s manželem čeká první návštěva Gennetu a tak bych si ráda vyslechla co nás vlastně přesně čeká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.1.17 09:55

@hačilka budeme doufat a děkuju. Hezký víkend přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.1.17 16:50

Ahoj holky, mam dotaz…v patek jsem to dostala, ale pozdeji vecer, kolem 21hod (spis takove, vetsi spineni) a vubec netusim, jestli to uz jako pocitat 1.den cyklu. Mam totiz zacit zase 3DC s Clostylbegytem, tak nevim zda si to vzit dneska vecer nebo treba az zitra rano…nebyl jste nekdo podobny pripad? Zitra se chystam volat do gennetu na UTZ, tak doufam, ze uz to nebude pozde na objednani…rikali mi, ze se mam objednavat hned prvni DC…jenze to uz byl patek vecer…diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
22.1.17 17:21

@sple kdyz to dostanes po 17h tak se to pocita az druhy den. Jinak ja tohle mela pred prvnim ketem. Taky jsem mela volat prvni den a vychazelo to na sobotu. No zavolala jsem tam. Byly trosku neprijemny nicmene me objednali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.1.17 17:28
@1985bara píše:
@sple kdyz to dostanes po 17h tak se to pocita az druhy den. Jinak ja tohle mela pred prvnim ketem. Taky jsem mela volat prvni den a vychazelo to na sobotu. No zavolala jsem tam. Byly trosku neprijemny nicmene me objednali :-)

no jsem zvedava, zavolam hned rano a podle toho si ten clostyl vezmu…kdyz me neobjednaj, tak to necham byt…ale nechci cekat zase dalsi mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.1.17 17:53

@sple měla sem to přesně tak minulí týden. Volat hned první den na objednání na UTZ a dostala sem to večer v pátek. Volala sem tam v pondělí dopoledne a ůplně v pohodě. Nikdo mi nic neřekl objednali mě aby se to všechno stihlo. Takže bez obav :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.