Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JarčaZ tak hlásím dnešní zprávy, byla sem u své gynekoložky na preventivce a mám malý zánět. Takže transfér o měsíc posouváme. Musím se přeléčit, léky s gennetu beru dál v menší dávce a v dubnu jdeme na to.
Trošku komplikace ale beru to tak že budu stopro zdravá i já.
@petruscameroon děkuji, já tedy testovala už dřív, a potom neustále
a blaženě se nad // usmívala, ale to čekání je nerovný boj
tak pevné nervy a ať je to tam ![]()
@Jaruška110 děkuji
neboj to uteče
je dobře že se na to přišlo, přeléčíš a bude dobře ![]()
Holky, prosím kde parkujete? Ted je to tam úplně naprd. Díky
@1985bara aha.A kudy se do nich vjizdi? Jako zespoda-pod mostem doleva?
@facial jj presne. Jeste pred divadlem do leva. nejvetsi vyhoda je asi to ze za 1- je tam. misto a za 2- nemusim premyslet jak dlouho tam budu a mam si predplatit. Plati se az u vyjezdu u zavory
@1985bara píše:
@facial jj presne. Jeste pred divadlem do leva. nejvetsi vyhoda je asi to ze za 1- je tam. misto a za 2- nemusim premyslet jak dlouho tam budu a mam si predplatit. Plati se az u vyjezdu u zavory
Super.Tak diky moc za typ.Snad to najdu dobre????
@facial urcite najdes ja jsem taky antitalent v orientaci.doma se otocim okolo lampy a nevim kde jsem ![]()
Holky zdravím a posílám
…Držím všem palečky.
Já budu v pondělí 12.den po té mé slavné 4.IUI..tak uvidíme, snad najdu pozitivní TT ![]()
@Lucie343 Taky držím palce at už ti to vyjde
a v pondělí čekám info
![]()
Ahojky holky jsem byla vcera na transferu tak snad vse dobre odpadne uz to řešíme od unora 2016. Dnes jsem druhy den a malinko me poboliva podbřišku mate nekdo zkušenost?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.